RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Zależy od marki. W Citroenach potrafiło się rozjechać o 20%, w renatach praktycznie idealnie - u mnie zarówno Renata jak i Shrek (ostatnio samochód pokazał zużycie do tankowanie 44,3l, z pistoletu do pierwszego odbicia 43,99 - poniżej 1% różnicy - mimo wielokrotnego rozgrzewania na postoju /ostatnio np przy odśnieżaniu ponad 20 min odpalony/. W Renaci eparę lattemu sprawdzałem przez "test zbiornika" /przy uruchomieniu zapłonu przytrzymuje się przycisk komputera i wyświetla ilość paliwa w zbiorniku/ też poniżej 0,5 rozbieżności przy zalewaniu w okolicy 60l (0,5 ilości, nie spalania na setkę). Ogólnie Shrek zaskakuje spalaniem miejskim - zestopniowanie skrzyni plus wystrojenie silnika powodują, że jeździ się nim "jak dieslem", najczęściej w zakresie 1500-2500 obrotów, po mieście często na szóstce jeżdżę. Z ponad 200km jazdy miejskiej (średnia 28,4km/h), mimo niskich temperatur okolice 10l/100 (paliwożerny F4R): Shrek_spalanie.mp4 -
Przez wallec · Opublikowano
Sorki ale ten filmik udowadnia, że obecne samochody to smartfony a nie samochody. Wyje jakbym przycinał żywopłot, ale za to ładne animacje dla gimbusów oO -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Zależy jak spojrzeć...na pewno nie w rasterze, bo tu akurat jeden pies tak naprawdę W innych aspektach? Kwestia czy się chciało dopłacać 1k do nich (taka różnica była gdy kupowałem obecnego 9070xt), ja uważam że nie było warto przy moich wymaganiach Gdyby to była różnica 2-3 stów wybrałbym 5070ti Ja rozważałem a nie zmieniłem, bo jak wspomniałem wewnętrzny pcmasterrace nie pozwolił mi na to mimo faktu, że gram głównie w coś co by poszło na tym 9060xt bez problemu -
Przez Send1N · Opublikowano
No i o to chodziło dlatego mu odpisałem że na 7800x3d tego nie zrobi u siebie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przesadzasz. Jesli nie mieszkasz w ogromnym mieście to nie ma żadnego problemu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź