RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Ostatecznie i dla potomności jest to w pewnym sensie upgrade. Nie wiem jak cenowo te dwie karty wyszły teraz, czy przy odsprzedaży - ale zakładając że cenę mają zbliżoną - to dla osoby nieobeznanej PNY jest jednak lepszym wyborem. Generalnie praktycznie nie trzeba przy nim grzebać, żeby pracował akceptowalnie. Inno jak to Inno, hit or miss. Miałem x4 3080Ti, i to dwie sztuki , z czego jedna pracowała zupełnie w porządku, a druga miała ewidentnie problem z vbiosem bo startowała za szybko i nie schodziła z obrotów. Biosy rzecz jasna konsumenckie, niekopane. PNY przerobiłem kilka sztuk 2070, o takich: i zasadniczo po zmianie padów były to karty, że tak powiem, samowystarczalne. Temperatury w normie (do 72-73C), obroty w normie (jak kojarzę to do 2000rpm w ciasnej obudowie). Jedyne co było słabe to brak regulacji PL, gdzie np. modele Gaming OC od GB czy nawet niektóre podstawowe ASUS już miały możliwość podbicia. Ot, takie średniaki dla ludu. -
Przez galakty · Opublikowano
Taki złoty środek, mocy wystarczy do zabawy, dźwięk też fajny, nie pali ogromnych ilości paliwa, serwis też w miarę OK. Dużo bardziej wolałbym V6 od R4 turbo jeśli chodzi o fajne auto do zabawy. Zresztą porównując stare V6 do dzisiejszych turbo zabawek to rzeknę że były dużo tańsze w serwisie -
Przez Arczevski · Opublikowano
Może i poranek piękny ale weź dopij kawę i czytaj ze zrozumieniem Jak przybywa benzyny to dowiemy się tego w kolejnym odcinku programu, co poradzę -
Przez AudRob · Opublikowano
Olej co 10tyś filtry Mann czy Knecht i tyle. To jest podstawa i nie żadne co 30tyś. Niech kupi Audi i tyle koleżanki nic nie powiedzą . Moja tylko Audi jeździ i zero marudzenia jest.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź