Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Bo kupując X5/X7 trzeba sobie zadać pytanie czy lubi się co chwilę jeździć X1 jak owe wozy znów są na naprawie w serwisie.
Przy tych przebiegach ja bym pomyślał o najmie długoterminowym.
To co, Klima też jest rajdowcem? Brniesz w ślepą uliczkę.
@dannykay @Totek ale próbowaliście wyjść z sytuacji, zamiast nacisnąć hebel, zamknąć oczy i niech się dzieje co chce.
Doprecyzuje.
Dośaiwdczenie nie jest gwarancją uniknięcia każdej sytuacji podbramkowej/kaboom (jak tu co niektórzy uważają) lecz zwiększenie szansy na uniknięcie/wyjście z niej bez większego szwanku.
W służbowym Ducato za 150 koła mam bezprzewodowy AA i działa to bardzo dobrze, nic nie zrywa, w aucie za 300 koła imho niedopuszczalne żeby tego bie było
Ta już widzę jak miliony graczy widzi różnice w DLSS jak nawet dziś nie potrafią tego ogarnąć. Niewiedza prowadzić tylko do jednego. Do tego że ktoś ją będzie ciągle wykorzystywać. I tak będzie w tym przypadku. Myślicie że nie może być gorzej? To poczekajcie jak Nvidia każe płacić nie za kartę a za DLSS, co miesiąc oczywiście. Czy grasz czy nie 🤭
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź