PiPoLiNiO 246 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 25 minut temu, ShaDow_Pro napisał: Mam nadzieję że będzie się tutaj działo jak za starych czasów, żebym miał co wieczorem czytać zajadając pop-corn Póki co nie ma Sebastiana, więc nie mamy jak dostarczyć Ci kontentu @Grandal Niestety, ta 1 literka mnie przerosła Haha, dzięki 1
Voodoo2 83 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Póki co nie ma Sebastiana Coś czuję że już jest
Ali 57 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października jak odniesiecie sie do materiału JayzTwoCents'a - uzyskanie wydajności 7800x3d w grach poprzez OC cache + CUDIMM? jest nadzieja dla intela?
Zachy 93 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Jest nadzieja, ale jakim kosztem... Tez wyniki nie sa rowne. No ale w programach 285k wypada dość ladnie Edytowane 30 Października przez Zachy
Karro 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 29 minut temu, Ali napisał: jak odniesiecie sie do materiału JayzTwoCents'a Jego pytaj czy przelew dotarł
Kelam 715 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Niedługo premiera 9800x3d. Będzie złom jeszcze bardziej zdeptany
Krzysiak 202 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: @SebastianFM Witaj druhu To jeszcze tylko confused i możecie dyskutować 1
Grandal 33 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wy tu pitu pitu, a mnie się chyba 12 generacja zdegradowała w lapku. Córa wzięła mojego Aorusa i sobie chciała pograć w Fortnite. Wywalało shadery jak się patrzy. Ech... Na jej lapku z Ryśkiem nie ma problemu.
Stjepan 264 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października To 12 generacja też, nieźle, jak dobrze że ja już dawno wszystkim polecałem Ryzeny w lapkach, ja mam 5600h, ale ludzie mają różne modele, 4800h, 5300u, 5500u itd itd.
Grandal 33 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nie wiem, no wysypywał się jak dziki na wczytywaniu shaderów. W sumie dziwne, że 12gen i takie jazdy. Laptop jest jeszcze na gwarancji, w przyszłym tygodniu jeszcze go przewałkuję i najwyżej na gwarancję oddam. Zobaczymy. Co ważne, lapek córki na Ryśku bezproblemowo.
PiPoLiNiO 246 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @Grandal @Grandal @Grandal Jak to było, jesteś słabym operatorem?
Ali 57 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, Karro napisał: Jego pytaj czy przelew dotarł no nie wiem, taki der8auer tez pokazywal wyniki po OC cache... rowniez bylo lepiej
Krzysiak 202 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał: @Grandal @Grandal @Grandal Jak to było, jesteś słabym operatorem? A cóż on mógł w laptopie "zoperować"
Karro 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Ali napisał: no nie wiem, taki der8auer tez pokazywal wyniki po OC cache... rowniez bylo lepiej no przecież nie gorzej,tutaj koligacja moze zobić robote a nie oc
PiPoLiNiO 246 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Krzysiak napisał: A cóż on mógł w laptopie "zoperować" Nic. I własnie w tym rzecz To są gówno produkty. One nie wytrzymują stock w lapku, a co dopiero Cruncher 10h pod rząd przez kilka dni hihihihi
wrobel_krk 224 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) @PiPoLiNiOW laptopie to akurat często jak grasz nawet w wymagające gry to procek ma jak w cruncherze pod 100 stopni może mieć cały czas jak sam nie zrobisz UV:) Edytowane 30 Października przez wrobel_krk
robbo2k 8 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października To na czym skończyliśmy zanim nam przerwano a juz pamietam .... nie testujemy nowych procesorów na Windows XP
TheMr. 226 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja bym przetestował, by się jeszcze okazało że działa lepiej niż Win11 1
wrobel_krk 224 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Na Xp nie ale win10 ma więcej ludzi niż win11 i w dodatku na nim są lepsze wyniki bo mniej syfu w systemie;) Edytowane 30 Października przez wrobel_krk
Grandal 33 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Ok, zobaczę co i jak. Nie wiem co z nim córka odwalała przez dwa tygodnie. Na czym go katowała. Najpierw przeprowadzę wywiad środowiskowy, bo się jeszcze okaże, że w nocy sobie na kołderce w Fortnite tłukła i ugotowała proca. Łoperatorem była córka więc na nią zwalę winę. Edytowane 30 Października przez Grandal
robbo2k 8 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 4 minuty temu, wrobel_krk napisał: Na Xp nie ale win10 ma więcej ludzi niż win11 i w dodatku na nim są lepsze wyniki bo mniej syfu w systemie;) Nie chce zaczynać znowu wojny ale WIN10 może i ma więcej ludzi (sam mam na Xeonie) ale nie jest tak wśród posiadaczy Arrow Lake (poza Oktabą). Wiec testy nowego CPU w Windows 10 to sztuka dla sztuki i poklepania sie recenzentów po pupciach. ale pomińmy ten wątek ponowna wojna która zatopiła pclaba nie jest potrzeba Edytowane 30 Października przez robbo2k
wrobel_krk 224 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Haha a są jacyś posiadacze Arrow Lake nie licząc testerów?
ryba 64 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 4 minuty temu, Zachy napisał: Pewnie nie ma odwaznych na zakup chyba odwaznych, zeby sie przyznac do posiadania
Rekomendowane odpowiedzi