Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Boldwyn · Opublikowano
To jest akurat francuska specyfika (nie tylko ubisoft) - tam większe firmy muszą zaproponować taki program zanim zaczną faktycznie zwalniać, wiąże sie ze wsparciem na zalozenie działalności / przebranzowienie i podobno całkiem niezłe warunki jeśli się z tego skorzysta. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Nie, nie było. Nie było insta, tiktoka, snapa. Chciałeś zabłysnąć idealnym ciałem? Musiałeś znać Photoshopa. Teraz to dwa kliknięcia. A influencerzy? Kiedyś nawet nie istniało takie słowo. Kiedyś w godzinę można było obskoczyć całe sociale, bo więcej już nie było treści na dany dzień. Teraz dzieciaki potrafią niemal 24/d siedzieć przewijając tiktoka oglądając filmiki ryjące głowę. -
Przez Pentium D · Opublikowano
1) a po co? 27,7% z biegiem czasu % narasta do 50% 2) nie bo po co Edit: z Ciekawości sprawdziłem to ustawienie na 16 wątków i chyba daje to małego boosta do wyniku bo teraz wypluwa po 200 - 250 pkt więcej Tak jest boost. Odznaczyłem w preferencjach Custom number of threads i jest 200 pkt mniej Edit: no niezłe jaja. Na E rdzeniach też to działa. Było 17888 pkt a jest ponad 18k pkt -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ale żeby zostać aktorem trzeba było chodzić na castingi i czymś zabłysnąć albo iść do szkoły aktorskiej. Żeby zostać influencerem, czy twórcą treści w mediach społecznościowych dostęp jest znacznie bardziej swobodny, co sprawia, że taką osobę życie weryfikuje znacznie dłużej. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pentium D 1. Wystarczy odpalić Menedżer zadań, Wydajność CPU, Procesory logiczne, żeby zweryfikować czy rzeczywiście benchmark działa tylko na rdzeniach P. 2. Czy ty jak testujesz rdzenie P to zmniejszasz w ustawieniach Cinebench liczbę wątków?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi