Transformacja energetyczna - OZE / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / Elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli. Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios -
Przez sniper76 · Opublikowano
@PiPoLiNiO Ustawiłeś 130% dla sekcji zasilania w długoterminowym obciążeniu -
Przez voltq · Opublikowano
Gra jest gotowa i teraz w zasadzie skupiamy się na szlifach i usuwaniu błędów. Mamy na to więcej czasu, więcej ludzi, większy budżet. Pod względem optymalizacji jest coraz lepiej. Niedawno osiągnęliśmy przełom, jeśli chodzi o wydajność na konsolach, i jest szansa, że pokażemy tu coś o wiele lepszego, niż nam się wydawało jeszcze w czerwcu. Pracujemy nad tym dzień w dzień, szukamy właściwych kompromisów i myślę, że już naprawdę niedługo będziemy mogli podać wymagania sprzętowe – te minimalne i idealne. Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli. Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios -
Przez Zachy · Opublikowano
Zero absolutne :). Na razie stabilizuje zestaw. Temp i inne parametry bede badal pozniej -
Przez GlaDOS · Opublikowano
Jakie temperatury macie w idle?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi