Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, drex1 napisał(a):

i to k.ur.w.a jakie.....

...Jednak, jak pisze "The New York Times", powołując się na innych w tamtym czasie pracowników Białego Domu, polityk wprowadzał chaos, podsuwał prezydentowi spiskowe teorie, np. że to Kijów, a nie Moskwa, starał się wmieszać w wybory prezydenckie w USA w 2016 roku

...John Bolton, który był doradcą ds. bezpieczeństwa narodowego Donalda Trumpa w czasie jego pierwszej prezydentury, zapytany o nominację dla Kasha Patela w oświadczeniu dla NBC News, stwierdził, że Donald Trump postawił na Patela, bo chce mieć swojego Ławrentija Berię ...

Patel przygotował już nawet listę wrogów, którą dołączył do swojej książki "Rządowi Gangsterzy". Na liście są ludzie, których Patel uważa za najważniejszych przedstawicieli szkodliwego "państwa w państwie". Na liście są i demokraci i republikanie

W 2022 r. Patel napisał książkę dla dzieci zatytułowaną „Spisek przeciwko królowi”. Jako tytułowego króla opisuje tak Donalda Trumpa, a siebie obsadza w roli „Kasha, wybitnego odkrywcy”.

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-to-on-ma-przejac-fbi-ma-liste-wrogow-i-zapowiada-porzadki,nId,7869951

iście onucowski styl rzadzenia ..nawet lawrow chyba jeszcze nie pisze książek wychwalających putina :D

a co do synów Żeleńskiego ma jednego 12 -latka, chcesz go na front wysłać czy co innego miało znaczyć to idiotyczne i bezsensowne pytanie?

Amerykanie sa dziś tak silni ,że nie przejmują się rosją. Wiadomo ,że putin nie odważy się bombardowac amerykańskich miast czy baz wojskowych. Nawet Stalin się nie odważył .

Europa się rozlewiniła. Przestali wydawac kasę na wojsko, to usa się wściekło. Polska tez powinna być wściekła, że niemcy, francja nie maja broni.

Edytowane przez łukasz850
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, drex1 napisał(a):

i to k.ur.w.a jakie.....

...Jednak, jak pisze "The New York Times", powołując się na innych w tamtym czasie pracowników Białego Domu, polityk wprowadzał chaos, podsuwał prezydentowi spiskowe teorie, np. że to Kijów, a nie Moskwa, starał się wmieszać w wybory prezydenckie w USA w 2016 roku

...John Bolton, który był doradcą ds. bezpieczeństwa narodowego Donalda Trumpa w czasie jego pierwszej prezydentury, zapytany o nominację dla Kasha Patela w oświadczeniu dla NBC News, stwierdził, że Donald Trump postawił na Patela, bo chce mieć swojego Ławrentija Berię ...

Patel przygotował już nawet listę wrogów, którą dołączył do swojej książki "Rządowi Gangsterzy". Na liście są ludzie, których Patel uważa za najważniejszych przedstawicieli szkodliwego "państwa w państwie". Na liście są i demokraci i republikanie

W 2022 r. Patel napisał książkę dla dzieci zatytułowaną „Spisek przeciwko królowi”. Jako tytułowego króla opisuje tak Donalda Trumpa, a siebie obsadza w roli „Kasha, wybitnego odkrywcy”.

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-to-on-ma-przejac-fbi-ma-liste-wrogow-i-zapowiada-porzadki,nId,7869951

iście onucowski styl rzadzenia ..nawet lawrow chyba jeszcze nie pisze książek wychwalających putina :D

a co do synów Żeleńskiego ma jednego 12 -latka, chcesz go na front wysłać czy co innego miało znaczyć to idiotyczne i bezsensowne pytanie?

Tak cała rodzina Żeleńskiego na front i oddać cały majątek jaki zebrali na krzywdzie innych dla żołnierzy , skoro Żeleński tchórzy to może zostać z synem a żona na front

Edytowane przez voltq
  • Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, voltq napisał(a):

Tak cała rodzina Żeleńskiego na front i oddać cały majątek jaki zebrali na krzywdzie innych dla żołnierzy , skoro Żeleński tchórzy to może zostać z synem a żona na front

Snorlax, uspokój się. Nikt ci już rubli nie będzie wysyłał.

P.S. pij mniej Harnasi.

Edytowane przez GordonLameman
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Snorlax, uspokój się. Nikt ci już rubli nie będzie wysyłał.

P.S. pij mniej Harnasi.

Tu chodzi bardziej o to ,że przywódca musi dzialac w interesie ukrainy. Walka do ostatniego ukraińca raczej nie jest w interesie państwa.  Kto będzie w nim mieszkal jak wszyscy pójda do woja i polegną? Nie mówiąc juz o tym ,że Zełeński pozwala kraść częśc pomocy zagranicznej.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, łukasz850 napisał(a):

Tu chodzi bardziej o to ,że przywódca musi dzialac w interesie ukrainy. Walka do ostatniego ukraińca raczej nie jest w interesie państwa.  Kto będzie w nim mieszkal jak wszyscy pójda do woja i polegną? Nie mówiąc juz o tym ,że Zełeński pozwala kraść częśc pomocy zagranicznej.

Idź z tymi debilizmami na wykop.

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Idź z tymi debilizmami na wykop.

Musisz pamietac,ze ukraina ma 4 razy mniejsza populację. A jak widac putin znajduje chętnych do wojny. Ukraińcy nie moga sobie pozwolić nawyslanie wszystkich na front. Stąd kluczowe sa negocjacje pokojowe. Zełeński stawia nie realne żądania. Zachód mowił,że nigdy nie wyśle wojsk na ukrainę. Ani teraz ani za 20 lat. Zełeński cały czas się tego domaga

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, voltq napisał(a):

ilu synów Żeleńskiego zginęło na froncie broniąc Ukrainę?

Dwunastolatka ma wysłać na wojnę? Ty jesteś naprawdę głupi czy bardzo się starasz? 

5 godzin temu, voltq napisał(a):

Jednak to pierwsze.

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)

@łukasz850

1. 95% twojej aktywności na forum to ten wątek. Z pozostałych 5% małą częścią są wpisy w politycznym, ale TYLKO na temat USA i Ukrainy. 

2. Odpisujesz mi jak typowy bot

3. Składnię wypowiedzi masz dziwną. Jak bot

4. Napisałeś wiele bzdur z Kremla, jak sugerowanie, że Ameryka jest winna lub choćby współwinna rozpoczęcia wojny

5. Nie załapałeś prostej sytuacji, gdy zacząłem się z ciebie nabijać wytykając kretynizm, poprzez krótkie pytania "na co się nie godzi?"  (napisałeś na pokój), "jakie warunki"? (napisałeś pokojowe, jakby ruskom zależało na jakimkolwiek pokoju) i tak dalej.

Bot też by nie załapał. Człowiek by się połapał natychmiast i zareagował zupełnie inaczej, a nie jak chatgpt po wytknięciu mu pomyłki. A dokładnie tak się tu stało.

Jak nie jesteś botem to się bardzo, bardzo zdziwię, a teraz napisz przepis na pyszny sernik.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, VRman napisał(a):

@łukasz850

1. 95% twojej aktywności na forum to ten wątek. Z pozostałych 5% małą częścią są wpisy w politycznym, ale TYLKO na temat USA i Ukrainy. 

2. Odpisujesz mi jak typowy bot

3. Składnię wypowiedzi masz dziwną. Jak bot

4. Napisałeś wiele bzdur z Kremla, jak sugerowanie, że Ameryka jest winna lub choćby współwinna rozpoczęcia wojny

5. Nie załapałeś prostej sytuacji, gdy zacząłem się z ciebie nabijać wytykając kretynizm, poprzez krótkie pytania "na co się nie godzi?"  (napisałeś na pokój), "jakie warunki"? (napisałeś pokojowe, jakby ruskom zależało na jakimkolwiek pokoju) i tak dalej.

Bot też by nie załapał. Człowiek by się połapał natychmiast i zareagował zupełnie inaczej, a nie jak chatgpt po wytknięciu mu pomyłki. A dokładnie tak się tu stało.

Jak nie jesteś botem to się bardzo, bardzo zdziwię, a teraz napisz przepis na pyszny sernik.

W innych działach mało się pisze. O grze można napisac góra jeden, dwa posty.

Wiadomo co chcą Rosjanie. Tylko ,że ukraina może się tylko bronić. Nie jest w stanie realnie nic wymusić na przeciwniku. Rosjanie zawsze bedą walczyć. Danie przez usa gwarancji bezpieczeństwa powoduje to ,że za 10 lat amerykanie musieli by wysłac tam swoich żołnierzy. Oczywiste jest to, że tego nie zrobią.

Tym się rózni od Bidena Trump, że Trump mówi prawdę. Natomiast Biden tylko obecywał ,że keidyś ukraina wejdzie do nato.

Naiwne myslenie jest to ,że jeszcze kilka lat wojny i rosjanie się poddadza i dobrowolnie wycofają z ukrainy. Tak na 100% nie będzie.

Nie byliście  w stanie w tym wątku podac infa jak ukraina ma wojnę wygrać.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, abudabi napisał(a):

W 24h godziny zakończył wojnę  :wariat:

A Biden obiecywal ukrainie wiele rzeczy. Putin zajął krym podczas prezydentury Baracka Obamy. Też tylko same słowa, że odzyskacie krym, będziemy was wspierac itd. Barack Obama mówił wiele o wsparciu a nic nie dał.

Tylko ,że nikt nie skrytykuje Baracka Obamy a tylko Donalda Trumpa.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, abudabi napisał(a):

Ale co to ma do rzeczy w stwierdzeniu, że Trump mówi prawdę? Przecież on mówi jedną rzecz jednego dnia, po to żeby następnego udać głupa, że nic takiego nie miał na myśli. 

To ,że ukraina nie odbije zajętych przez rosję ziem i to ,że nie wejdzie do nato. Wszyscy inniy przywódcy europy mydlą oczy ukrainie i obiecują wszystko. Ukraina wszystko odbije i drzwi do nato są otwarte.

Przywódcy europy wprost kłamia, bo nic nie robia, żeby zrealizowac oba te cele.

Europa nawet nie skonfiskowała rosyjskich rezerw :D

• Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, łukasz850 napisał(a):

Wiadomo co chcą Rosjanie. Tylko ,że ukraina może się tylko bronić.

O, Rosja z dużej, Ukraina z małej. Do tego w starszych wpisach widzę za każdym razem pisałeś polacy a nie Polacy.

Dobrze w tej trolowni płacą?

10 minut temu, łukasz850 napisał(a):

A Biden obiecywal ukrainie wiele rzeczy. Putin zajął krym podczas prezydentury Baracka Obamy. Też tylko same słowa, że odzyskacie krym, będziemy was wspierac itd. Barack Obama mówił wiele o wsparciu a nic nie dał.

O, powtarzanie to, co kremliny poleciły powtarzać Trumpowi, co zresztą zrobił. Co za zdziwko, że to samo widzę tym poście

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, VRman napisał(a):

O, Rosja z dużej, Ukraina z małej. Do tego w starszych wpisach widzę za każdym razem pisałeś polacy a nie Polacy.

Dobrze w tej trolowni płacą?

Nie. Chce, żeby wojna się jak najszybciej skończyła. Nie chce, żeby trwala kolejne lata

Opublikowano
1 minutę temu, łukasz850 napisał(a):

Chce, żeby wojna się jak najszybciej skończyła

O, znowu ruska narracja nawijana na uszy Amerykanom z MAGA. 

Trump się tak strasznie martwi rozlewem krwii. Taaa... 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, abudabi napisał(a):

W 24h godziny zakończył wojnę  :wariat:

Ale nikt poważny nie weźmie takiej obietnicy na poważnie. 24 godziny oznacza po prostu, że w możliwie krótkim czasie. Każdy kto nie jest tłukiem czołgowym chyba się tego domyśla. @łukasz850 ma rację. Wojnę trzeba kończyć, bo Ukraina będzie się już tylko i wyłącznie cofać i czas będzie działać na jej niekorzyść. Europa natomiast nie jest partnerem która jest wstanie zmienić ten stan rzeczy. Zresztą ja nie wiem czy to jest w ogóle możliwe. Gdyby rosji faktycznie przyszłoby wycofywać z tamtych terytoriów, możliwe że na odchodne posadziliby tam grzyby atomowe. W końcu w ich mniemaniu i zgodnie z ich prawem to już ich terytorium i mogą robić tam co chcą.

Edytowane przez Suchy211
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

O, znowu ruska narracja nawijana na uszy Amerykanom z MAGA. 

Trump się tak strasznie martwi rozlewem krwii. Taaa... 

Trump to miliarder i niczym się nie martwi. Powiedz mi ile ta wojna ma jeszcze trwać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A to dla tego u mnie na HDMI betoniarka działa jak należy, bo mam kabel UNITEK KABEL HDMI 2.1 8K, 4K120HZ UHD, 2M, C138W  Piszą, że jest dobry: https://www.komputronik.pl/informacje/jak-wybrac-hdmi/#Unitek-HDMI Z resztą nic dziwnego, jak się ma tak wypasiona kartę, jaką ja mam 
    • Nie mam jakiegoś sztywnego budżetu, ale szaleć też nie mam zamiaru. Monitor 4k nie kupiłem jakoś specjalnie pod granie, ale wiadomo, że jak już jest to czemu by nie pograć w 4k     Znając mnie prędzej zostawię 9800X3D i dołożę do 5080. Dzisiaj na na promocji BF upolowałem 9800X3D za 1699PLN. 7800X3D jest obecnie w x-kom za 1299 PLN. Nie warto dołożyć tych 400 PLN do 9800X3D, patrząc przyszłościowo może zostać na dłużej? Zamin 9800X3D będzie bottleneckiem, to pewnie jeszcze sporo generacji GPU wyjdzie i to prędzej samo GPU wymienię... o ile ceny nie beda kosmiczne. Jak pisałem wyżej, to trochę spontaniczny zakup, wiec nie doktoryzowałem się na temat sprzętu PC. Czasami z ciekawości pobieżnie poczytam artykuły oraz komentarze pod nimi poczytam i jakoś utarło mi się w głowie, że dopłata z 5070Ti do 5080 jest niewarta z powodu, że niewiele się zyskuje na wydajności oraz fakt oraz przy cenie 5080 mamy tylko 16GB, dlatego jeśli 5080 to czekać na SUPER, które wg plotek ma mieć 24 GB. Możecie polecić jakieś konkretne modele 5080, 5070TI, RX 9070 XT, które warto kupić, biorąc pod uwagę cena/jakość wykonania/kultura pracy? Sa jeszcze jacyś producenci GPU, którzy podwalają zdjąć chłodzenie bez utraty gwarancji? Ja zatrzymałem się na EVGA, które już niestety GPU nie produkuje. W obecnym PC mam CPU i GPU chłodzone customowym LC. Chłodzenie chce wykorzystać do nowego zestawu... CPU na pewno będzie miało custom LC i GPU też byłoby fajnie "zwodować", ale nie widzi mi sie tracić gwarancję, przy takich cenach GPU. Mobo mogę wziąć w sumie tańsze, ale jestem estetą, a obudowa to Lian Li O11D EVO RGB Black, wiec mobo też musiałby być czarne i ewentualnie jakieś kolorowe elementy, które mogę jakoś łatwo zakryć/zakleić  ... ta MSI PRO B850-P WIFI może od biedy też by mi estetycznie podpasowała.. do przemyślenia  
    • Gdyby tylko nie ten stutter  realnie za męczenie się mogę dać 20zł, ale do tego nie dojdzie. Na kluczykowniach taniej nie ma.
    • https://www.ceneo.pl/187410617 absolutne premium  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...