Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Hmm no ciekawe, to tak jakbyś napisał ze chętnie byś przyjął wszystkich rosjan z tego ich zadupia indoktrynacji i przymusowo spolonizował, zagonił do pracy bez socjalu itd. I nie chodzi mi o przyrównanie rosjan do ukraincow, Absolutnie. Tylko o to ze problemy w ich kraju nie biorą się z powietrza, tak jak problemy rosji nie biorą się z powietrza. Problemy w Polsce są z powodu Polaków. Na Ukrainie sami Ukraińcy są sobie winni. Skończ te bzdury, że ruscy odpowiadają za ponad 30 lat niszczenia Ukrainy. Oni sami to sobie zrobili. Edytowane 1 Marca 2025 przez Winter
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Ojej, wstawił gifa na którym Twój guru dostaje w łeb i już Ci żyłka pękła? Poza tym co ci wadzi to co wstawił, już nie można się pośmiać? Jest do tego stworzony odpowiedni temat 3 minuty temu, ryba napisał(a): Wiedze mam, ale to Ty sie tlumacz ze swojej pokretnej logiki. bo 100% gazu do nas nie pochodzi z RU. Czy ja napisałem ze 100% pochodzi? , stwierdziłem jedynie ze nadal kupujemy rosyjski gaz tylko przez pośredników czyli drożej to jaki jest logiczny sens takich biznesów? Twoja narracja i kilku innych osób szybko się wywraca bo jest nielogiczna i nie poparta faktami , cały czas opieracie się na kłamstwie i propagandzie , nienawidzicie Rosji i putina ale wasze działania wspierają Rosje i putina właśnie
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 2 minuty temu, Winter napisał(a): Problemy w Polsce są z powodu Polaków. Na Ukrainie sami Ukraińcy są sobie winni. Skończ te bzdury, że ruscy odpowiadają za ponad 30 lat niszczenia Ukrainy. Oni sami to sobie zrobili. A gdzie ja napisałem ze rosja opowiada ze 30 lat niszczenia Ukrainy. Rosja odpowiada tylko za zniszczenia w wojnie od 2014 i śmierć cywili w tym czasie.
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 12 minut temu, Kadajo napisał(a): Hmm no ciekawe, to tak jakbyś napisał ze chętnie byś przyjął wszystkich rosjan z tego ich zadupia indoktrynacji i przymusowo spolonizował, zagonił do pracy bez socjalu itd. I nie chodzi mi o przyrównanie rosjan do ukraincow, Absolutnie. Tylko o to ze problemy w ich kraju nie biorą się z powietrza, tak jak problemy rosji nie biorą się z powietrza. Ja bym bekę cisną A czy ja stwierdziłem ze będzie idealnie ? nie ma idealnego systemu można jedynie dążyć do poprawy sytuacji a takie rozwiązanie jest na pewno lepsze niż te aktualne wprowadzane przez rząd PIS i KO/PO przy poparciu lewicy i PSL/ZSL 5 minut temu, Kadajo napisał(a): A gdzie ja napisałem ze rosja opowiada ze 30 lat niszczenia Ukrainy. Rosja odpowiada tylko za zniszczenia w wojnie od 2014 i śmierć cywili w tym czasie. A kto odpowiada za masakrę i ludobójstwo w buczy , skoro Rosja zgodziła się na międzynarodowe śledztwo w tej sprawie a Ukraina odmówiła i nie zgodziła się , czyżby potomkowie ludobójców z Wołynia przeprowadzili akcje fałszywej flagi ? Jak Ukraina wspiera Azow itd i stawia pomniki Szuchewycza i Bandery to później się dziwią ze putin mówi o ukraińskich nazistach Teraz za nasze pieniądze odbudowują muzeum Szuchewycza i Bandery które zbombardowała im Rosja To tak jakby Niemcy teraz stawiali pomniki Hitlera za Polskie pieniądze Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 A są na to jakieś dowody. No chyba nie powiesz ze Ukraina napadał na siebie sama i sama do siebie strzela. Ale jak już w chodzimy w takie spekulacje i teorie spiskowe to ja wychodzę bo to nie ma najmniejszego sensu. A nie jestem tutaj żeby się kłócić i krzyczeć. Nie jestem pomarańczowy
Radziuwilk Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 4 minuty temu, voltq napisał(a): A kto odpowiada za masakrę i ludobójstwo w buczy , skoro Rosja zgodziła się na międzynarodowe śledztwo w tej sprawie a Ukraina odmówiła i nie zgodziła się , czyżby potomkowie ludobójców z Wołynia przeprowadzili akcje fałszywej flagi ? Mocna odklejka... Ps. W katyniu tez byla komisja...
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): A są na to jakieś dowody. No chyba nie powiesz ze Ukraina napadał na siebie sama i sama do siebie strzela. Ale jak już w chodzimy w takie spekulacje i teorie spiskowe to ja wychodzę bo to nie ma najmniejszego sensu. A nie jestem tutaj żeby się kłócić i krzyczeć. Nie jestem pomarańczowy A jak maja być zdobyte dowody skoro Ukraina odmawia wszczęcia międzynarodowego śledztwa ? , ZSRR tez odmawiało wszczecia śledztwa w sprawie Katynia tak samo jak teraz Ukraina , a kto wymordował Polaków w Katyniu ? 2 minuty temu, Radziuwilk napisał(a): Mocna odklejka... Ps. W katyniu tez byla komisja... Dopiero jak Niemcy weszli na ten teren to powstała https://przystanekhistoria.pl/pa2/tematy/zbrodnia-katynska/32698,Katyn-w-niemieckiej-propagandzie.html Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
ghostdog Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 19 minut temu, Winter napisał(a): Już się podnieciłeś dzieciaku? Dla równowagi tu masz wersję jak Pomarańczowy kontaktuje https://img-comment-fun.9cache.com/media/aQGEZw/aNRDKm0e_700wv_0.mp4
Henryk Nowak Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 18 minut temu, Winter napisał(a): Ale jakbym wstawił Zelenskiego, który jest na kolanach przed Trumpem to byście się zesrali Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś.
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Teraz, voltq napisał(a): A jak maja być zdobyte dowody skoro Ukraina odmawia wszczęcia międzynarodowego śledztwa ? , ZSRR tez odmawiało wszczecia śledztwa w sprawie Katynia tak samo jak teraz Ukraina , a kto wymordował Polaków w Katyniu ? Ale nie rozumiem do czego zmierzasz za bardzo. Ze ukraina jest zla ?
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 9 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś. I znów to samo jak się z kimś nie zgadzasz to zaraz ruska onuca albo konfiarz , podasz jakieś konkretne argumenty i fakty czy tylko będziesz ujadał ? 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Ale nie rozumiem do czego zmierzasz za bardzo. Ze ukraina jest zla ? stwierdziłem jedynie że nie chcą się zgodzić na przeprowadzenie śledztwa w tej sprawie , tak samo jak na ekshumacje na Wołyniu Na pewno złym człowiekiem jest Żeleński i ludzie z jego rządu , jak można było zamknąć granice dla mężczyzn i przymusowo ich wcielać do wojska , to jest niewolnictwo , cały czas powinny być otwarte granice dla wszystkich , w USA nie ma przymusu i maja nadmiar chętnych do obrony , dlaczego? bo to jedno z najlepszych państw na świecie do życia i ludzie chcą go bronić to jest normalny system wojskowy a nie niewolnictwo na wzór ZSRR Żeleński posłał przymusowo ludzi na śmierć w przegranej sprawie Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
adashi Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 34 minuty temu, ryba napisał(a): Nie raz i nie dwa pisal na forum, ze nalezy zakonczyc wojne asap i wznowic kontakty z napastnikiem, by gaz byl tanszy. Wojna trwa. Bierzemy droższy gaz od USA. Bierzemy też nadal surowce i nawozy od Rosji wspomagając przeróżne kszachstany, uzbekistany, turkmenistany, azerbejdzany i inne x-stany. No i Indie w minimalnym stopniu też. Jesteśmy ich dobrodziejami. Dzięki nam oni mogą spłacać rosyjskie kredyty. Same sukcesy.
ghostdog Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Ja tylko czekam jak kacapskie elity wrócą na salony. Kiedy odwieszą ruskie kluby w pucharach europejskich i dopuszczą reprezentacje do zawodów sportowych. Pamiętam jak w pierwszych miesiącach wojny, wieszczono że Putin jest skończony na arenie międzynarodowej. Mój ociec (zwolennik PiS) już przedawkował propagandę i pieje z zachwytu, że Trump kopnął w tyłek ukraińskiego dresiarza. On myśli, że jak Trump zakończy konflikt, to wszyscy Ukraińscy wrócą do siebie
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 13 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś. Ja konciarzem? Ok, leci ignor. 17 minut temu, ghostdog napisał(a): Dla równowagi tu masz wersję jak Pomarańczowy kontaktuje https://img-comment-fun.9cache.com/media/aQGEZw/aNRDKm0e_700wv_0.mp4 No już lepiej. 🤣
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 12 minut temu, voltq napisał(a): Na pewno złym człowiekiem jest Żeleński i ludzie z jego rządu , jak można było zamknąć granice dla mężczyzn i przymusowo ich wcielać do wojska , to jest niewolnictwo , cały czas powinny być otwarte granice dla wszystkich , w USA nie ma przymusu i maja nadmiar chętnych do obrony , dlaczego? bo to jedno z najlepszych państw na świecie do życia i ludzie chcą go bronić to jest normalny system wojskowy a nie niewolnictwo na wzór ZSRR Żeleński posłał przymusowo ludzi na śmierć w przegranej sprawie Każdy kraj który znalazł by się w podobnej sytuacji postąpił by tak samo. Jedyna różnica mógłby być taka ze w bardziej cywilizowanym i rozwiniętym prawdopodobnie ludzie stanęli by do jego obrony a nie uciekali. No bo jak, dopóki w dupę ciepło i wszytko masz to spoko a jak się zacznie wszytko walić to ucieczka ? A Zelensky wraz ze swoimi rodakami od 3 lat broni swojego kraju. Podejrzewam ze nie jeden żołnierz teraz dalby ci w mordę za to co napisałeś, i to nie tylko ukraiński.
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Każdy kraj który znalazł by się w podobnej sytuacji postąpił by tak samo. Jedyna różnica mógłby być taka ze w bardziej cywilizowanym i rozwiniętym prawdopodobnie ludzie stanęli by do jego obrony a nie uciekali. No bo jak, dopóki w dupę ciepło i wszytko masz to spoko a jak się zacznie wszytko walić to ucieczka ? A Zelensky wraz ze swoimi rodakami od 3 lat broni swojego kraju. Podejrzewam ze nie jeden żołnierz teraz dalby ci w mordę za to co napisałeś, i to nie tylko ukraiński. Słyszałeś może o Armenii? Wyraziłeś choć jedno ubolewanie?
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Już odwrócili kto jest sprawca a kto agresorem , teraz Putin to podłapie i okaże się ze to Żeleński spowodował tą wojnę a Putin i trump chcą pokują , skąd my to znamy czy nie tak samo zrobili Polaków w chu... w 1939 UK,USA,ZSRR Ludzie na Ukrainie nie są głupi zobaczą ze "ich" prezydent nawołuje do dalszej wojny i chce ich wymordować ruskimi rękami , może jakiś przewrót przygotowywany przez służby się szykuje na Ukrainie , tak jak Rumuni zrobili z Nicolae Ceaușescu
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Tak. Ok. Wróg się wycofał na te wieści. 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): A jak według was ma wyglądać ten pokój ? Co to za pytanie?
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Każdy kraj który znalazł by się w podobnej sytuacji postąpił by tak samo. Jedyna różnica mógłby być taka ze w bardziej cywilizowanym i rozwiniętym prawdopodobnie ludzie stanęli by do jego obrony a nie uciekali. No bo jak, dopóki w dupę ciepło i wszytko masz to spoko a jak się zacznie wszytko walić to ucieczka ? A Zelensky wraz ze swoimi rodakami od 3 lat broni swojego kraju. Podejrzewam ze nie jeden żołnierz teraz dalby ci w mordę za to co napisałeś, i to nie tylko ukraiński. Niewolnictwo to dla ciebie rozwiązanie? popierasz to ? widać ciągoty rosyjsko-sowieckie w twoich postach Ukraincy bronią cześć i chwała bohaterom , a Żeleński jak broni występując w telewizji? ile oddał majątku swojego? a ile zgromadził przez te lata wojny? czy jego rodzina poniosła jakieś straty w wojnie? czy tylko zyski? , dlaczego nie przekazał komuś władzy a sam nie udał się na front? , logika i trzeźwe myślenie i upada cała twoja narracja Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Normalne. Na jakich warunkach ma nastąpić ten pokój który Trump miał wywalczyć. 1 minutę temu, voltq napisał(a): Niewolnictwo to dla ciebie rozwiązanie? popierasz to ? widać ciągoty rosyjsko-sowieckie w twoich postach Ukraincy bronią cześć i chwała bohaterom , a Żeleński jak broni występując w telewizji? ile oddał majątku swojego? a ile zgromadził przez te lata wojny? czy jego rodzina poniosła jakieś straty w wojnie? czy tylko zyski? , dlaczego nie przekazał komuś władzy a sam nie udał się na front? , logika i trzeźwe myślenie i upada cała twoja narracja Zaczynam widzieć to co pisali koledzy wyżej. Nie ze mną te numery
voltq Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): A jak według was ma wyglądać ten pokój ? O tym będzie decydować Trump z Putinem i może Xi Jinping i ich delegacje , Ukraina i Polska nie ma w tym temacie nic do powiedzenia jako pionki
Kadajo Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Teraz, voltq napisał(a): O tym będzie decydować Trump z Putinem i może Xi Jinping i ich delegacje , Ukraina i Polska nie ma w tym temacie nic do powiedzenia jako pionki To po co ta cala szopka z Zelenskym? Po co oni o coś go pytają. Czemu już nie zatrzymali tej wojny i nie dokonali podziału.
Rekomendowane odpowiedzi