Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Zanim ogarnę Tainted, to akurat zleci Miałem brać Baldur`s Gate 3, ale on też strasznie powoli tanieje, więc zabiję czas w Tainted i czymś innym z 💩 wstydu -
Przez miro · Opublikowano
nie jest tak że został porzucony, druga część jest gotowa, byli nawet tacy co ją widzieli.. film spokojnie by swoje zarobił w streamingu... ale go blokują procesy, kaskaderka jakaś twierdzi że była molestowana na samym planie, sceny były nieautoryzowane, to się ciągnie i oddala jakąkolwiek premierę potwierdza się jak zawsze powiedzenie " jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze " de facto w podobnym trochę stylu, surowszy niż 1883 jest "świt ameryki " jak na netflix, to mega serial -
Przez Katystopej · Opublikowano
Tak, klucze owszem, do teraz nie ogarnęli mocowania baterii które się wyrabia po latach, ale zanim ta wada się ujawni to zdążą się zajechać na amen 3 Dewalty. Ja mam doświadczenie z natury, Wy z Internetu -
Przez Keller · Opublikowano
No właśnie bios coś nadpisuje związanego z Windowsem, albo samymi dyskami. A z jakich powodów Windowsy się nie włączają? To co wyżej pisałem głównie, ostatnio masa problemów jest z Secure Boot, ale UEFI/CSM również ma problem z tą pseudo kompatybilnością. Co jeszcze? Przecież nie bzdurne opcje jak ERP. Jest jeszcze AHCI ale to chyba już nie jest nawet brane pod uwagę by to zmieniać na IDE. Nie znam biosów Gigabyte więc ciężko też strzelać, ale coś jest nadpisywane, lub autor posta sam coś zmieniał zanim włączył windowsa a nie uruchamiał ich na domyślnych. W sumie można też przejrzeć podgląd zdarzeń z tego okresu, może akurat jest zapisane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi