Gry z PlayStation będą trafiać na PC
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@hubio To jest absolutnie bez znaczenia. Temat zastepczy dla pospołu. Oni maja tyle kasy, że wykupili by Ciebie ten portal i pół Polski. Juz samo te wypuszczenie tych akt, które nie sa zadnym aktem prawnym. Co najwyzej jakas tam poszlaka. Dodatkowo powodowanie negatywnych konsekwencji na calym spoleczenstwie. Niczym paliwo do wygasajacego reaktora. Zawsze trzeba podrzucic do pieca zeby sie ładnie nienawisc tliła. Ot takie to sa metody amerykanskich slużb. Trump to juz sam do konca nie wie, ze pociag z zajebistoscia dawno odjechal. Cos jak Musk co grał na kupowanym koncie i myslal, ze ludzie sa tak glupi, ze sie nie zorientuja. Tutaj schemat dzialania podobny. Półki co to ma statut fake. Podobnie zreszta jak to całe ich 9/11, gdzie robili glownie interesy kosztem narodu najpierw swojego pozniej Irackiego, A Mosad rzekomo donosił, że juz bombe atomowa produkuja. Sie okazalo ze nic takiego. Cala wojna informatyczna, ktora idzie z USA to najcziesciej kreaowanie rzeczywistosci, ktora miala miejsce, ale pokazanie jej z innej narracji i perspektywy, do tego stopnia, ze nic sie nigdy nie zgadza. Wiec daj se spokoj z tymi rozkminami. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Zaraz, zaraz czy to nie Ty i Phoenix pisaliście coś o podkręcaniu dla samego podkręcania, gdy pisałem o bezsensie oc/wymiany 9800x3d/9850x3d ? -
Przez galakty · Opublikowano
Podłącz pod inne źródło obrazu i sprawdź. Wtedy można gdybać gdzie leży wina po stronie Windowsa. -
Przez ptys · Opublikowano
Na tej fotce w "dizajnerkich" koszulach wyglądają raczej na starych, dobrych znajomych którzy już za chwilę będą obracać płaską 13stkę, zresztą Bill już wcześniej pokazał się że lubi sobie coś puknąć na boku -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Zabrali się za to odpowiednie osoby, więc liczę na poziom dwóch pierwszych części, które są moim zdaniem bardzo dobrymi parodiami, następne to już były totalne gnioty. Gdzieś ostatnio widziałem jakie mają być filmy parodiowane... ktoś podrzuci linkiem, bo wiem że nie wszystkie widziałem, a znaleźć tego newsa nie mogę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi