AMD ZEN 3 (SERIA RYZEN 5xxx / SOCKET AM4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
MG HS2: Magdalena Malatyńska sSrpdnteoo9hh 47tm38cai25n7 t12yt10fgsom4055t:104190g7z8g5 3 · Po zapaleniu auta pojawia się informacja jak na obrazku. Po chwili gaśnie i nie ma po niej śladu. Przy zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu już jej nie ma. Ktoś się z tym spotkał? Marta Lewandowska U mnie tak było zaraz po zakupie, okazało się że kupując rocznik 24 w grudniu 25 serwis powinien skasować interwały czy coś takiego. Szybka akcja w serwisie, kilka minut i po sprawie. Sebastian Łydka Dzieje się tak jak lewy ekran się odpali wcześniej od prawego, nie ma powodów do zmartwień. Konrad Paprocki Aktualizacja softu na r61 Jarek Pionke To związane jest z synchronizacją czasu systemu. Zwróć uwagę że wyświetla się w prawym górnym rogu prawego ekranu godzina 12:00 (chyba ). Po ustaleniu godziny komunikat znika. Dzwoniłem do serwisu i tak to wyjaśnili z zapewnieniem żeby tym się nie przejmować. Po aktualizacji softu w trakcie pierwszego po roku serwisu (16000km) ten komunikat nigdy się nie pojawił a już mam 21000km Michał Sosnowski U mnie było to samo ale serwis nie mógł się z tym uporać przez dwa miesiące... Bogusław Chmielnik Możliwe że masz błędnie ustawiony interwał przeglądu. Sprawdź: 5 razy klikamy obok napisu WERSJA SYSTEMU ROZRYWKI (ustawienia-system) potem wpisujemy haslo ! Mg12345 Itu masz opcje inzyniera. Jarosław Gwóźdź Problemem był wyświetlacz infotejmentu. Odpalał się z lekkim opóźnieniem i dla kompa to już info, ze boom boom będzie. Soft poprawia ten problem. Damian Pytlak Komunikat się nie pojawi jak najpierw raz naciśniesz przycisk zapłonu bez hamulca i dopiero gdy godzina na monitorze się zmieni na odpowiednią to odpalasz.Odpalasz od razu to za każdym razem będzie komunikat ale zmiana oprogramowania na r61 i jest ok Radosław Szczupakowski Ustawiony przegląd po np. 24 tyś km? Ile masz przebiegu? Magdalena Malatyńska Autor Radosław Szczupakowski tydzień temu odebrany z salonu... 1400 km Sandra Misiak U nas to samo. Pierwszy serwis to ogarnia. Nie ma powodu do zmartwień. Robert Małysz Setki razy już nawet na to nie zwracam uwagi do serwisu mam 120 km i nie chce mi się teraz jechać przy okazji kwietniowego serwisu rocznego zgłoszę i niech bywają nowy soft ponoć ma pomoc Kamil Jęcek Robert Małysz na nowym sofcie nie ma tego to na starym jest ino ale to jak małe trasy sie robi to czesto sie odpalało Slawomir Slawomir Też mieliśmy taką kontrolkę w Warszawie serwis tylko ogarnął. https://mg.grupabemo.pl/ Polecam zawsze tam jeżdżę a jestem z Dolnośląskiego Pawel Muh Miałem tak aktualizacja softu pomogła...... ****************** Marta Lewandowska rodSsoptenc3c009m5242fi6m69li51um462t50hcccfal1m6u2g n4401i8 · Od kilku dni paruje mi trójkąt z czujnikiem pod lusterkiem, odczytywanie znaków padło i wszystkie systemy wspomagania kierowcy też. Na dodatek od wczoraj przedni lewy czujnik ciągle widzi nieistniejące przeszkody. Tylko serwis mnie ratuje? Czy domowo spróbować coś można? Np odłączenie akumulatora? *************** A teraz, tadam: Leapmotor: Wojtek Bla Gwiazda grupy · otsprSnoed27km90t281h3dplz t2im0tcanrź211aut0a2muai35ie 1uta · Chińskie "webasto". Sposób na mrozy czy fanaberia? Montaż w 15 minut, demontaż w 2 minuty. Z narzędzi wystarczy śrubokręt. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A spoko! Mnie to jest naprawdę obojętne -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
To nic nie mówi, ja mam arctica 240, w budzie sff (razem z rtx4090) i trzyma temperatury na 9800x3d z zapasem, tylko przy montażu zauważyłem, że jest offset na bloku względem osi socketu. Z tego, co gdzieś się o oczy obiło w necie, to niektórzy dawali offset na mocowaniu, inna szkoła w samym bloku zmieniała kształt pola finów, przez które płynie woda na prostokątny, aby w razie mocowania na am5 mieściło się to dokładnie nad rdzeniem. -
Przez TheMr. · Opublikowano
MSRP jest 899$, a jak chce? Normalnie. https://fr-store.msi.com/products/mpg-271qr-qd-oled-x50-gaming-monitor?utm_source=hatch&CID=product&AID=_product Z oficjalnej strony MSI Zresztą, juz kupiłem https://www.amazon.fr/dp/B097PLXF1K?CID=product&AID=_product&tag=52417_product_iceleads05-21&linkCode=osi&th=1&psc=1 4080 zł https://www.auchan.fr/msi-ecran-pc-gamer-mpg-271qr-qd-oled-27/pr-651d4f8c-f569-4f41-b83a-bc94116a9f3f?clickref=69791eaca8b21268edb843bf&CID=product&AID=_product
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi