Send1N 4 542 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Zrób foty telefonem na obecnym i później przepiszesz ze ściągi dlatego ja zawsze powtarzałem że szanuje te płytki na których możesz wczytać profil z jednej na inną wersję biosu.. sam nigdy takiej nie miałem
Pentium D 1 275 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Uwaga na podróbkę 5800x3d https://www.olx.pl/d/oferta/procesor-amd-ryzen-7-5800x3d-CID99-ID17tUyY.html 1 1
Send1N 4 542 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) W dniu 11.09.2025 o 11:52, caleb59 napisał(a): MSI wypuściło nowy BIOS do B450... U mnie na b550 od wczoraj wleciały nawet dwa Edytowane 25 Września przez Send1N 1
caleb59 1 683 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września https://forum-en.msi.com/index.php?threads/update-for-tpm-2-0-for-cod-bf6.414827/ 1
HappyLittleGamer 211 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) Edytowane 25 Września przez HappyLittleGamer 1 1
dlogi 24 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) B450 Aorus Elite V2 również z nowym BIOSem. Działa kopia profilu biosu z poprzedniej wersji Edytowane 26 Września przez dlogi 1
j4z 987 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Jak spakować procek na am4, jak nie mam pudła po nim? Stare pudło poszło na wysyłkę z jeszcze starszym prockiem.
Lameismyname 2 546 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 18 minut temu, j4z napisał(a): Jak spakować procek na am4, jak nie mam pudła po nim? Stare pudło poszło na wysyłkę z jeszcze starszym prockiem. Spróbuj ileś warstw folii bąbelkowej zawinąć wokół procka bez ściskania (tak aby luźno było). 1
j4z 987 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września I w sumie zmontować jakiś kartonik żeby to nie latało i pinom nie powinno się nic stać nie?
Lameismyname 2 546 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 10 minut temu, j4z napisał(a): I w sumie zmontować jakiś kartonik żeby to nie latało i pinom nie powinno się nic stać nie? No tak, tu cudów nie wymyślisz. Sam procek aby nie był ściśnięty, napchasz wypełniacza czyli folii bąbelkowej ew. gąbek i tak aby nie latało. Powinno być git.
caleb59 1 683 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Jakieś małe twarde pudełeczko i pod piny dać watę, np. z wacików higienicznych - ułóż taką poduszeczkę pod piny, ważne aby to nie latało na boki/góra czy dół.
Pentium D 1 275 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 2 godziny temu, j4z napisał(a): Jak spakować procek na am4, jak nie mam pudła po nim? Stare pudło poszło na wysyłkę z jeszcze starszym prockiem. albo daj mi 10 zł to Ci wyślę 2 pudełeczka plastikowe. 2 1 3
Pan Mateoo 500 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Czy u was te biosy widnieją jako wersja beta czy normalna? asr b450pro4
Send1N 4 542 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września (edytowane) 18 godzin temu, Pentium D napisał(a): albo daj mi 10 zł to Ci wyślę 2 pudełeczka plastikowe. Oho biznesmen widzę w formie, próba wyłudzenia na konserwę z aliexpress Te plastikowe fabryczne pudełeczka robią robotę bo po wsadzeniu w nie procka piny nie mają fizycznego kontaktu z niczym są jakby lekko w powietrzu/próżni nie wiem jak to nazwać i dopóki nie naciśnie się od spodu mocniej tego plastiku to nie mają prawa się pogiąć Edytowane 27 Września przez Send1N
Alek_M 238 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 7 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): Czy u was te biosy widnieją jako wersja beta czy normalna? asr b450pro4 U mnie Beta jest już od biosu na którym obecnie siedzę i waham się, czy instalować coć nie do końca działającego
Pentium D 1 275 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 7 godzin temu, Send1N napisał(a): Oho biznesmen widzę w formie, próba wyłudzenia na konserwę z aliexpress Te plastikowe fabryczne pudełeczka robią robotę bo po wsadzeniu w nie procka piny nie mają fizycznego kontaktu z niczym są jakby lekko w powietrzu/próżni nie wiem jak to nazwać i dopóki nie naciśnie się od spodu mocniej tego plastiku to nie mają prawa się pogiąć Dostał jedno, ale za to oryginalne. Źle zapamiętałem. Jakby chodziło o lga 1700 albo 1200/115x to mam takich dużo. 1
Reddzik 2 847 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Co do beta BIOSów, to pamiętam, że MSI zapowiedziało stare płyty będą miały tylko beta bios. Tak było np z moim b450 od MSI, najnowszy jaki miałem był w beta. Od 2023 były już oznaczone beta ale nie miałem problemu. Edytowane 28 Września przez Reddzik 1
Pan Mateoo 500 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Hm to taka beta ale alpha w sumie, kusi zaflashowac. Co wgl zmienia ten nowszy tpm i ta agesa?
caleb59 1 683 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Poprawki zabezpieczeń, TPM z kolei to nowy firmware kompatybilny z wymogami niektórych nowych gier jak np. CoD czy BF 6. 2
Send1N 4 542 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września W się poprzewracało producentom tych gier.. żeby takie wymogi stwarzać na siłę oni myślą że w ten sposób wygrają walkę z cheaterami 1
Phoenix. 4 967 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) 1 godzinę temu, Send1N napisał(a): oni myślą że w ten sposób wygrają walkę z cheaterami Zabezpieczenie TPM i secure boot jest nie do obejscia Edytowane 30 Września przez Phoenix.
Pentium D 1 275 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września I co jeszcze? Może Ziemia jest okrągła a lądowanie na Księżycu było prawdziwe?
Phoenix. 4 967 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Tobie to jedzenie tych tanich konserw chyba do reszty juz zaszkodzilo 4
Send1N 4 542 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 4 godziny temu, Pentium D napisał(a): a lądowanie na Księżycu było prawdziwe? A nie było?
Rekomendowane odpowiedzi