Silent Hill 2 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Jakby ktoś oleda szukał to jeszcze 30 sztuk zostało. https://allegro.pl/oferta/telewizor-55-cali-oled-lg-55c41la-smart-tv-4k-uhd-czarny-16520452245 -
Przez Art385 · Opublikowano
Właśnie to obejrzałem kolo jest nieźle odklejony. Imo gierkę można skreślić. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Oczywiście, że przepłaciłeś. Dla mnie nawet kwota 549 zł to już jest zdzierstwo za ten napęd, i raczej będę czekał aż ceny wrócą do MSRP, czyli <500zł, natomiast z PL dystrybucji te 550zł jest dla mnie bolesne ale akceptowalne . Przy czym płacę w PL sklepie, mam PL gwarancję i z mojego zakupu jest jakiś mikro wkład w PKB. Z Twojego jest wyższa cena i zero powyższych, jedynie ucieszenie michy dla sprzedającego, że zarobił 2 stówy lub więcej na takim biznesie. Zastanawiam się, czy gw. jest w PL aktywna Więc przestań proszę usprawiedliwiać swoje kiepskie decyzje przez pryzmat tego co inni na ten temat sądzą. Sam wewnętrznie czujesz, że dołożyłeś cegiełkę do tej patologii, która zżera sprzedaż detaliczną od czasów pandemii, więc się samo biczuj, nas w to nie mieszaj. -
Przez Art385 · Opublikowano
My w ogóle nie gramy RT. AMD Raster Master Race -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@crush@RyszardGTS@Klakier1984 Wy poważni jesteście? Z samego tytułu konferencji wynika, że to prezentacja dotycząca BADANIA ISTNIEJĄCEGO ZJAWISKA w przestrzeni medialnej. A badanie tego ma oczywisty sens - ustalenie przyczyn zjawiska oraz rozważenie możliwych skutków. To nie na tej konferencji wymyślono pojęcia "psiecka". To po prostu się dzieje. I należy to zbadać od każdej strony. Tym zajmuje się m. in. socjologia Przemawia przez was skrajna ignorancja. Naprawdę aż ciężko uwierzyć, że można być takim nieogarem w kwestiach nauki jak wy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi