Windows 11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Panowie, mamy to. Według panującej tu logice, od nowego roku będziemy płacić 100% mniej za prąd! https://dorzeczy.pl/ekonomia/812391/ministerstwo-energii-wygasza-oplate-przejsciowa-rachunki-za-prad-beda-nizsze.html -
Przez sideband · Opublikowano
Ale inno3d bez UV jest dobrze jak na 600W słuchałem cewek jak jeszcze wentylatory nie odpaliły to tylko delikatnie. Jeżeli dany model ma tendencje to tutaj trafienie na cichą kartę jest bardzo ciężkie. To już typ cewek/budowa ma wpływ jak to będzie się zachowywać w praktyce. Poza tym problem to mają ludzie, którzy mają kompa przy głowie. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
To nie tyle Rosja będzie gotowa na wojnę z NATO, co europejskie NATO, a tak naprawdę wybrane kraje nie będą gotowe na wojnę z Rosją. Przede wszystkim mentalnie. Myślę, że Rosja może względnie bezkarnie zaatakować kraje bałtyckie. Może zdecydują się na Mołdawię kiedy już Ukrainę będą mieli pod kontrolą. To czego jednak NAPRAWDĘ potrzebują, to granicą z Niemcami. W ten sposób będą mieli dostęp do wszystkiego i rozwiąże to że ich wszystkie problemy. @kwiatek.pl Jest obwód, ale mniejsza o to, bo jest znacznie gorzej. My graniczymy z Białorusią. Czuł przestrzenią po której ruscy będą mogli przemieszczać się swobodnie, ale my ostrzeliwać już nie tak swobodnie. Trzeba będzie ich wpuścić, a przecież co zajmą to w ich doktrynie już ich. -
Przez karolq097 · Opublikowano
Hej, szukam jakiegoś sensownego dysku o pojemności 2TB pod Gaming. W aktualnym momencie posiadam dysk NVME 500GB na sterowniki + Windows a na 1TB SATA trzymam wszystkie gierki. Odczuwam już wiek mojego dysku SATA i chciałbym zakupić jakiegoś nowego NVME 2TB żeby nie było problemu z streamowaniem danych w gierkach które robią to w trakcie rozgrywki. Moja płyta główna to MSI PRO B760-P DDR4, dostałem polecajkę na zakup dysku SN7100 i LEXAR NM790. Polecacie coś od siebie głównie pod granie w podobnej/niższej cenie? Kupić już teraz czy może po black friday/świętach cena trochę spadnie czy raczej możliwy jest skok ceny jeszcze bardziej jak w przypadku pamięci RAM? Wiadomo można wróżyć różne teorie dlatego ciekaw jestem jakie są przewidywane prognozy i wasze polecane modele pod moje wymagania. Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi