Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten błąd to jest loteria... na początku myślałem że jak pad dłużej poleży wyłączony to błędu nie ma, ale się myliłem :) czasem się nawet zdarza że od razu po wyłączeniu pada i systemu nie ma błędu, a raz jest. Także trzeba z tym żyć.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Klasyka - jedyne co to trzeba wyłączyć usługę gameinput w services.msc i tylko to "usunie" ten durnowaty błąd przy wyłączaniu kompa mając włączonego pada.

Minus jest taki, że w bardzo małej ilości gier, np. Stalker 2 przestanie działać pad.

Edytowane przez caleb59
  • Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Jełopy z Microsoftu na pewno tego nie naprawią, ten błąd jest już tak stary, że utknie w limbo.

A ten błąd oprócz tego że jest w dzienniku to jeszcze w czymś przeszkadza? :P 

Opublikowano

Nie ma go w dzienniku, pojawia się tylko jak wyłączasz/restartujesz system i to losowo, nie za każdym razem.

I co to znaczy "w czymś przeszkadza"? Błąd to błąd - samo jego istnienie przeszkadza.

@leven To nic nie zmienia - problemem jest usługa gameinput, ponoć zaczęło się to od aktualizacji KB5034204, ja już nie pamiętam.

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

O nie, najlepsza gra roku nie działa :E 

Mi cały czas 24H2 nie znajduje.

Ja jeszcze wczoraj miałem poprzednią wersję ale dzisiaj wyskoczyło już 24H2 ale strach przed instalacją jest. :boink:

• Haha 1
Opublikowano

Jakieś dwa tygodnie temu mi wyskoczyła, miałem jakieś obawy, ale zainstalowałem i jak na razie 0 problemów.

10 godzin temu, Send1N napisał(a):

Czyli to jest błąd który nie przeszkadza używaniu sprzętu a takich jest tona w podglądzie zdarzeń przecież ;) 

Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać :E 

Opublikowano
15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jakieś dwa tygodnie temu mi wyskoczyła, miałem jakieś obawy, ale zainstalowałem i jak na razie 0 problemów.

Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać :E 

To tym bardziej jednak się wstrzymam i zobaczymy, czy coś z tym zrobią. 

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się że Indiana gorzej chodzi po tej aktualizacji :hmm: Jakieś dziwne doczytywanie tekstur się pojawiło :( Chyba że nie widziałem tego wcześniej.

Muszę sprawdzić inne gry jeszcze.

Ale pewnie i tak się skończy formatem, tak jak pisałem wcześniej

3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ale tu chodzi o błąd pada od xboxa, który jest w każdej wersji win11 i z tym nic nie zrobią :) 

A powinni ! W końcu Xbox jest ich.

Z padami od PS też jest ten błąd ?

Edytowane przez maras2574
Opublikowano

Ostatni raz to pada od sony miałem za czasów PS2, więc nie mam pojęcia, choć drivery i oprogramowanie robią ludzie nie związani z Soy, także myślę że obywa się to bez błędów, choć oczywiście mogę się mylić :)