Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Driftowe tory byly w ac, tutaj pewnie tez dodadza, jako ze bedzie mozna modyfikowac auta wiec i pod drift tez sie pewnie da, co do rally to z grzebania w plikach, moze cos takiego byc.

Jako ze maja byc te zadania i chyba gdzies bylo info ze beda zadania pod drift wlasnie, moze cos ala FH czy NFS gdzie sie punkty wbijalo, czyli cos czego ja bede unikal bo drift mnie totalnie nie interesuje.

Version 0.1.3 of Assetto Corsa EVO is now live. This includes:
Fixed Settings-Controls UI page issue preventing correct visualization for bound controls icons

added axis visualization into the Settings-Controls UI page

Car customization is now enabled in offline mode (thumbnails remain in original colours). This allows users to customize their cars for showroom visualization and single player game modes

Car customizations are currently reset when quitting the game. Full online mode for all will be enabled very soon.

The team is now focusing on additional fixes and the introduction of online mode and its related features.

Single Screen Performance
If you have a GPU with at least 8-12GB of VRAM, please make sure you set your Texture Pool setting to high and then restart the game (it needs a restart to take effect). This will make sure textures are not streamed out unnecessarily early (and loaded correctly to begin with).
With GPUs with lower VRAM, please go the medium and only go to low if you have minimum-spec hardware. (edited)

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

Zainstalowałem i przyznam, że konfigurowanie samochodów wygląda świetnie, świetny smaczek. Oczywiście pewnie większość aut będzie miała ograniczone możliwości jak teraz (chyba, że w przyszłości zostaną dodane dodatkowe opcje), ale to co zrobili przy Ferrari 296 to jakaś masakra :) Opcji modyfikacji wnętrza jest od groma, aż można się pogubić

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, IceMan napisał(a):

Aaaa i lekko liznąłem setup, ale minimalnie.

Co dokładnie? Ja jeździłem na domyślnym, jedynie opony SC ale ciśnienia czy geometria bez zmian. 

Odnośnie driftu, AC była najlepsza do tego, więc liczę że tutaj też będzie. Ehhh szkoda że moja baza nie ma QR. 

Edytowane przez galakty
Opublikowano

Moze na koniec tygodnia online juz bedzie dzialac, moze da sie dodawac znajomych i wtedy beda jakies ladderboardy, bedzie latwiej i wygodniej takie czasowki robic ;)

Jak ktos chce moze sam potestowac:

image.thumb.png.fdae602925fb4c807ae630831df52d6a.png

insert password: EJzSbn5acGWCOv1SnUV9

Opublikowano
4 minuty temu, maras2574 napisał(a):

Niestety nie w moim języku :(

Rozpoczynamy masowe testy backendu, którego premiera ma nastąpić w ciągu najbliższych dni.

Jeśli chcesz pomóc, po prostu zagraj w tę grę na tej gałęzi Steam, najlepiej zagraj w wydarzenia specjalne i wypróbuj akademię jazdy

-------------------------------------------
Uruchom ponownie swojego klienta Steam
Przejdź do Assetto Corsa EVO w swojej bibliotece gier Steam i kliknij prawym przyciskiem myszy
Wybierz Właściwości
Przejdź do sekcji Beta
wprowadź hasło: EJzSbn5acGWCOv1SnUV9
zostaniesz poproszony o gałąź release-latest-backend

Zagraj w grę tak, jak zwykle. Intencją jest przetestowanie możliwości zaplecza po kilku poprawkach, znalezienie punktu krytycznego i przygotowanie masowego wydania

UWAGA: W PEWNYM MOMENCIE TEGO WIECZORU WYŁĄCZYMY TO PONOWNIE, JEST TO WYŁĄCZNIE W CELACH TESTOWYCH Z NADZIEJĄ NA JAK NAJSZYBSZE WPROWADZENIE DO ŻYCIA.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli mamy betę do early access :P Ale dobrze, niech testują. Widzę, żę początek mają dość intensywny na łatanie kluczowych problemów, choć później tempo aktualizacji pewnie trochę zwolni.

Edytowane przez JohnyWol
  • Upvote 1
Opublikowano

Licencje zrobione :)  Ale powiem Wam, że trzy gwiazdki (obojętnie w jakiej kategorii) zdobyć jest ciężko. Przynajmniej dla mnie ;)  Kilkukrotnie 2 gwiazdki za pierwszym podejściem, ale bywało i tak, że o pierwszą była walka ;)  Coś koło trzech godzin mi zeszło ;)  Racing 2 i Racing 3, leciałem już żeby tylko zaliczyć ;) 

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_29.png

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_32.png

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_36.png

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_42.png

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_45.png

Assetto Corsa EVO 22.01.2025 02_01_52.png