maras2574 53 Opublikowano Piątek o 18:33 Opublikowano Piątek o 18:33 7 minut temu, galakty napisał(a): Osobiście mam czerwona-preload-czerwona Podłączę to dopasuję pod siebie, ale dzięki za sugestię
galakty 146 Opublikowano Piątek o 18:35 Opublikowano Piątek o 18:35 Niektórzy polecają też kupić "gumki", ale jeszcze się nie bawiłem w to.
Zas 18 Opublikowano Piątek o 19:37 Opublikowano Piątek o 19:37 (edytowane) 14 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Siedziałem w ekosystemie Thrustmastera, mam kilka obręczy 599XX Evo, SF1000, i padło na nową direct axial drive T598, premiera w Europie za 2 tygodnie. Super, liczę na wrażenia. Ponoć pod względem FFB jest naprawdę bardzo, bardzo dobrze (moc, responsywność, detale) - problem tylko póki co z brakiem softu no i przejściówki QR do starszych obręczy (QR jest nowy). Edytowane Piątek o 19:43 przez Zas
Dominix 16 Opublikowano Piątek o 19:57 Opublikowano Piątek o 19:57 ciekawe czy tak bedzie mozna modowac auta 1
Tomek1623 49 Opublikowano Piątek o 20:50 Opublikowano Piątek o 20:50 Godzinę temu, Zas napisał(a): Super, liczę na wrażenia. Ponoć pod względem FFB jest naprawdę bardzo, bardzo dobrze (moc, responsywność, detale) - problem tylko póki co z brakiem softu no i przejściówki QR do starszych obręczy (QR jest nowy). Zamiast adapterów QR na stare złącze można już kupić "QR upgrade" Demontujesz z obręczy stary system i zakładasz nowy QR, opdpada potrzeba zakupu adaptera. Póki co pasuje do wszystkich obręczy oprócz SF1000, ta ma dostać swój końcem roku 1
zozolek 2 Opublikowano wczoraj o 16:14 Opublikowano wczoraj o 16:14 22 godziny temu, Dominix napisał(a): No napewno, bo nie czesto czytam że jazda w AC ma sie nijak do prawdziwej jazdy. @halfi co do pedałów, to bass shakery beda lepsze niz te wibracje na V3. Sam mam dwa małe na moich pedałach i działa to elegancko. Masz jeszcze P1000 z tym. Haptyki od simagica pasują wszędzie. Mam na hamulcu i gazie i nie wyobrażam sobie jazdy bez nich.
Dominix 16 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ale sa też tańsze alternatywy. Ja poszedłem po kosztach zobaczyć jak będzie. Kiedyś może kupię coś większego pod fotel.
galakty 146 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu O właśnie, do T-LCM idzie coś założyć żeby mieć wibracje ABS?
halfi 2 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu wygląda na to że simagic haptic reactor będzie pasował, wystarczy zrobić lub dokupić mocowanie : https://cults3d.com/en/3d-model/gadget/simagic-p-hpr-haptic-pedal-reactor-mount-for-thrustmaster-tlcm-t-lcm-simracemods-2 1
galakty 146 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu (edytowane) A da się ustawić żeby wibrowało przy lockup? Bo w sumie to ja nie jeżdżę niczym co ma ABS uświadomiłem sobie EDIT: Widzę że w Simhub się da, hmmm... Pytanie czy mnie sąsiedzi nie ukatrupią za takie wibracje na podłodze. Edytowane 38 minut temu przez galakty
Rekomendowane odpowiedzi