PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Nie zagalopowałem się z 11Bit. Pomysły mają ale nie na biznes, który pozwoliłby na rozwój spółki. Frostpunka 2 nie udało im się skroić na miarę potrzeb dzisiejszych graczy a starych rozczarowali zbytnią modyfikacją rozgrywki. Zyski z TWOM i FP w znacznym stopniu roztrwonili na produkcję gry P8. Strata 50 mln wydanych na P8 skasuje większą część zysków z FP2, w efekcie spółka nie bardzo będzie miała za co produkować kolejne tytuły. The Alters może i pomysłowy jednak szansa na sukces finansowy bardzo mizerna. W efekcie obecna wycena może okazać się nawet za wysoka jak na perspektywy przyszłych, mizernych zysków. -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Wezmę z ciekawości na zaś. Cena spoko, a ptm nie wiem jak teraz wygląda cenowo i coś gdzieś ktoś już pisał że zaczęli podrabiać Wie ktoś jak ptm wygląda przy rozbieraniu, tj. zamontuje, a np. za dwa lata będę chciał zdjąć chłodzenie, to mieć pasek w zanadrzu jak ten co jest się podrze jak termopad czy nic mu się nie stanie? -
Przez Pawlos · Opublikowano
Ja obstawiam że w sklepach po marży będzie od 7K w górę. Jeszcze chwilunia i będziecie polować w sklepach bo pewnie będzie po jakimś czasie "Towar chwilowo nie dostępny" -
Przez Vulc · Opublikowano
No i nikt przecież nie panikuje, ale że branża zna już przykłady gier, gdzie kilka "nieszkodliwych" osób zrobiło więcej smrodu niż się spodziewano, dość ostrożne podejście wydaje się zrozumiałe. Dodatkowo zmiany w ostatnich latach, podyktowane przez zmieniające się priorytety i nazwijmy to "czynniki zewnętrzne", są znacznie bardziej wyraźne od przetasowań sprzed 10 lat. Tak, odeszło kilka osób na wyższych stanowiskach, ich często zastąpiły osoby równie utalentowane, ale te ostatnie ktoś też musi zastąpić. Niekoniecznie, jak się przekonaliśmy choćby w przypadku Ubisoftu, osoby które mają umiejętności i kompetencje do piastowania tych stanowisk. To powolny proces i jego obecność jest zauważalna również w CDPR. W jakiej skali, nie mam pojęcia, bo nie jestem wróżką, ale wcześniej czy później stanie się to widoczne. Na razie mamy trailer gry, który niekoniecznie powinien budzić obawy, ale też i specjalnie ich nie rozwiał. Bynajmniej nie chodzi mi tutaj o buzię Ciri, która na tym etapie jest mi całkiem obojętna.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi