Phoenix. Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Fajnie ze bedzie wydzielona sekcja i nie bedzie sie trzeba przebijac przez tuzin gier. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddy Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 godzin temu, azgan napisał(a): ... Razem jedyne 5 248,00 zł 🙃 PRO sprzęt i cena 🤭😉 No właśnie Choć czaję się na prosiaka, bo nie miałem ps5, ani ps4 i nie grałem w te wszystkie exy... ale tyle za konsole. Nie wiem czy nie skończy się na slimce, przy jakiejś promocji. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Tyle exow z ps4 to piekne czasy jesienno/zimowe cie czekaja, grzanca robic i grac Sam chce ograc kilak staroci jak Shadow of the Colossus i kilka innych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Bierz Pro i ciesz się graniem. Jak nie za życia to kiedy? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek31 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Zamawiał ktoś może Pro przez Media Expert? Bo się zastanawiam czemu dalej jest "zamówienie oczekuje na realizację" żadnego info czy będzie faktycznie w czwartek czy nie. Albo czy czasem moje zamówienie gdzieś komuś umknęło i nikt go nawet nie realizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyMajk Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Update dla osób które zamawiały konsolkę przez MediaMarkt , na stronie może wisieć że jest dalej w trakcie realizacji ale w aplikacji dpd już status przesyłki pojawił się jako gotowe do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Gronek31 napisał(a): Zamawiał ktoś może Pro przez Media Expert? Bo się zastanawiam czemu dalej jest "zamówienie oczekuje na realizację" żadnego info czy będzie faktycznie w czwartek czy nie. Albo czy czasem moje zamówienie gdzieś komuś umknęło i nikt go nawet nie realizuje. Tam długo dało się kupić. Spokojnie,oni nawet o 2 w nocy meile z wysyłka dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja też już dostałem powiadomienie DHL, Euro RTV AGD. Wpadnie przy okazji 14k punktów na Vitay, pozostałe 3700 już mam więc będzie jeszcze 80zł zniżki na paliwo Edytowane 1 godzinę temu przez Kowal_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 Opublikowano 13 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 minut temu 9 godzin temu, Reddzik napisał(a): https://www.ppe.pl/news/356375/naped-do-ps5-pro-poza-zasiegiem-ceny-szokuja.html Artykul z dupy za przeproszeniem, nikt tego w takiej cenie nie kupuje. To tak jakby ktoś wrzucil, że sklep xxxx ma za 99999999 bo taka cena nie raz jest ustawiona jak towaru nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi