PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Mogę dla nowych aut, które testuję przynajmniej część takich rzeczy nagrać, choć siłą rzeczy nie będę w tym biegły, bo każde auto mam na najwyżej kilka dni. Mam tylko kilka uwag/pytań 1. nawiew na szybę rzeczywiście się stosuje, ale czy nawiew na nogi ludzie sobie ustawiają? W dobie dobrze działających "auto" nie robiłem tego chyba kilka lat już. Siłę nawiewu ustawiam czasem, ale też bardzo rzadko. 2. co jeśli grzanie foteli włącza się samo? 4. realistycznie np. w takich autach grupy volkswagena i BMW jest to moim zdaniem w dużej mierze zbędne, bo jak chcesz szybko to przerzucasz skrzynię w tryb sport. Za to w autach, w których tryb jazdy rzeczywiście coś istotnie zmienia (np. elektryki BMW) to i tak zmiana trybu jazdy jest zbyt skomplikowana (często). 5. Rzeczywiście często to robisz? Ustawienia foteli: to baaardzo zależy, np. w BMW częśc ustawień masz manualnie część przez ekran ustawienia świateł: zwykle nic się z nimi nie robi poza wymuszeniem świateł mijania -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nie ma co porównywać dzisiejszych 13-14 latek do tych sprzed 12 i więcej lat. Co nie zmienia faktu że to są dzieci. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Petru, proszę nie mówi mi co się wtedy dzieje. Od 2011 jeżdżę autami na lpg. Miałem takie sytuacje i nikomu nie polecam. A pieprzysz teraz, bo jest ok 1-2 sekundy pauzy w przyspieszaniu auta. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Od wciśnięcia nie wiem czy sekundę u mnie ładuje...ale może długo się ładuje przez cpu intela -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@ju-rek Ilu już było youtuberów, którzy znali już konkretną przyczynę i rozwiązanie Takie clickbaity imho. Nie mówię, że źle bo każdy chce dobrze i część ustawień była milion razy poruszana jednak to ciągle błądzenie po omacku. Jak ktoś ma pecha to i palca w wiadomej części złamie... znaczy uwali Zen 5 na dowolnej płycie/ustawieniach i na to nie ma mądrego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi