Tomek1623 48 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, voltq napisał(a): @Tomek1623 pasuje do Playstation 5 pro ? Tak 1
voltq 129 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Tomek1623 dzieki kupiłem za 16zł się przyda na przyszłość 19 minut temu, Geble napisał(a): To co robimy zrzutę? 10% ceny ładunku przy 9 osobach (tyle można maks zamówić z ich strony) to dodatkowo ~45 zł do zamówienia per osoba. https://pl.polandtoua.com/dostavka-s-ukrainy-v-polshu a konkretnie ? 1
ntt_system 21 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu jakbym mieszkał w miarę blisko wschodniej granicy to bym tam zrobił tripa z zamówieniami tu z forum
voltq 129 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @ntt_system ja chętnie kupie nawet dwa napędy w takiej cenie , tylko jak to zorganizować i jak mi dowiozą do Wrocławia ? Edytowane 6 godzin temu przez voltq
voltq 129 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu niezła przebitka , dzieki jeszcze raz @Tomek1623 1
Geble 2 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A ja pytanie laika, jak robicie że macie wysyłkę za darmo? Mi cały czas nalicza 22 zł za przesyłkę
voltq 129 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @GebleJa nowe konto założyłem , zapłaciłem blikiem + paczkomat inpost i za darmo Edytowane 6 godzin temu przez voltq 1
Tomek1623 48 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tak w ogóle to nie wiem czy to nie idzie z jakichś magazynów w europie. 8 dni i dotarło. E gdyby tak napędy były dostępne na ali za śmieszne pieniądze 1
SethJames 35 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a): Tak Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Ma duzy wplyw na przeplyw powietrza?
SethJames 35 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Jakie waszym zdaniem na chwile obecna najlepsze ulepszenia na ps5 pro. ? U mnie najlepsze wrazenie jak narazie. Baldurs gate 3 Forbbiden west Podoba mi sie tez ze jak mamy vrr TV to mozemy zagrac teraz w the last of us 1,2 w trybie fidelity ( natywne 4k z odblokowanym klatkarzem w granicach 50-60fps) 12 minut temu, Kowal_ napisał(a): Nie ma żadnego wpływu. Teoretycznie powinien byc troszku lepszy przeplyw powietrza, nietestowslem osobiscie dlatego pytam. Pro chodzi ladnie pod wzgledem kultury pracy, wiec mi sie niespieszy. Pozatym do czasu jak niewydadza czarnych talerzy I tak bedzie siedziala za TV Edytowane 5 godzin temu przez SethJames
Tomek1623 48 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 37 minut temu, SethJames napisał(a): Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Ma duzy wplyw na przeplyw powietrza? Nie, nic poza tym.
Stjepan 168 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jeszcze "chiński" napęd by się przydał za 100zł, jak można mieć podstawkę za 16zł i można grać, no i "chiński" pad za 50zł. 1 1
azgan 263 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, SethJames napisał(a): Daje cos ta podstawka, oprocz lepszej stabilnosc? Uznanie sąsiada i szacunek na dzielni +5 do wyglądu i robi się bardziej PREMIUM 🤭😉
Geble 2 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, voltq napisał(a): @Tomek1623 dzieki kupiłem za 16zł się przyda na przyszłość a konkretnie ? No znalazłem jakąś stronkę (ta z linka), która teoretycznie dowozi rzeczy zamówione przez internet w Ukrainie do Polski i kwota transportu wynosi 10% zamówienia. Nie mam pojęcia czy jest to legitne, ale brzmi jak dobry deal, bo czekać na napędy w EU możemy i do połowy przyszłego roku patrząc jak szybko skalperzy skupują te które pojawią się w elektromarketach.
azgan 263 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nieźle 👏 https://www.ppe.pl/news/357243/lords-of-the-fallen-na-ps5-pro-dorownuje-najwyzszym-ustawieniom-z-pc-potwierdza-deweloper.html
Spychcio 108 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu https://www.ppe.pl/news/357233/gran-turismo-7-wkrotce-otrzyma-wyczekiwana-aktualizacje-wsparcie-dla-ps5-pro-i-nowe-samochody.html W przyszłym tygodniu będzie aktualizacja GT7 dla PS5 PRO. 1
Geble 2 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Jak ktoś lubi pokopać to jest promka na EA FC 25 Plus promki na PSN 100 za ~81 z groszem. https://lowcygier.pl/keyshopy/promocja-na-ea-sports-fc-25-na-pc-playstation-i-xbox-harataj-w-gale-za-pol-ceny/ Edytowane 2 godziny temu przez Geble
Kowal_ 35 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, SethJames napisał(a): Teoretycznie Praktycznie też. Od spodu konsoli nie ma wentylacji, a podstawka i tak te mini otwory tam zasłania. Gdyby tam cokolwiek zaciągało to by się kurz zbierał, a w żadnej wersji tej konsoli tak się nie dzieje.
voltq 129 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/ Dużo gier ma świetne statystyki min 1440p i 60 fps , więc tutaj wreszcie widzę coś pozytywnego konsola na której można grać na wyświetlaczu 4k w 60 fps , bo zwykłe PS5 to tylko w 30 Nie rozumiem tylko dlaczego np spiderman 1800p i miles Morales 1620p mają dobrą wyjściowa rozdzielczość a Spiderman 2 ma nawalone efektów a bazową rozdzielczość 1152p Niektóre gry 720p albo 900p kompromitacja świadomy wszystkich kompresji problemów itd , stwierdzam że na moje oko PSSR wygląda lepiej od FSR ale gorzej niż DLSS Edytowane 1 godzinę temu przez voltq
Elvis79 15 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Stać was na Pro za 3.5tys ale podstawka to już za grosze z Ali a napęd już pomysły z Ukrainy ściągać
Rekomendowane odpowiedzi