Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakie waszym zdaniem na chwile obecna najlepsze ulepszenia na ps5 pro. ?

U mnie najlepsze wrazenie jak narazie.

Baldurs gate 3

Forbbiden west

Podoba mi sie tez ze jak mamy vrr TV to mozemy zagrac teraz w the last of us 1,2 w trybie fidelity ( natywne 4k z odblokowanym klatkarzem w granicach 50-60fps)

12 minut temu, Kowal_ napisał(a):

Nie ma żadnego wpływu.

Teoretycznie powinien byc troszku lepszy przeplyw powietrza, nietestowslem osobiscie dlatego pytam. Pro chodzi ladnie pod wzgledem kultury pracy, wiec mi sie niespieszy. Pozatym do czasu jak niewydadza czarnych talerzy I tak bedzie siedziala za TV

Edytowane przez SethJames
Opublikowano
2 godziny temu, voltq napisał(a):

@Tomek1623 dzieki kupiłem za 16zł się przyda na przyszłość 

a konkretnie ?

No znalazłem jakąś stronkę (ta z linka), która teoretycznie dowozi rzeczy zamówione przez internet w Ukrainie do Polski i kwota transportu wynosi 10% zamówienia. Nie mam pojęcia czy jest to legitne, ale brzmi jak dobry deal, bo czekać na napędy w EU możemy i do połowy przyszłego roku patrząc jak szybko skalperzy skupują te które pojawią się w elektromarketach. 

Opublikowano
2 godziny temu, SethJames napisał(a):

Teoretycznie

Praktycznie też. Od spodu konsoli nie ma wentylacji, a podstawka i tak te mini otwory tam zasłania. Gdyby tam cokolwiek zaciągało to by się kurz zbierał, a w żadnej wersji tej konsoli tak się nie dzieje.

Opublikowano (edytowane)

https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/

Dużo gier ma świetne statystyki min 1440p i 60 fps , więc tutaj wreszcie widzę coś pozytywnego konsola na której można grać na wyświetlaczu 4k w 60 fps , bo zwykłe PS5 to tylko w 30

Nie rozumiem tylko dlaczego np spiderman 1800p i miles Morales 1620p mają dobrą wyjściowa rozdzielczość a Spiderman 2 ma nawalone efektów a bazową rozdzielczość 1152p 

Niektóre gry 720p albo 900p kompromitacja 

świadomy wszystkich kompresji problemów itd , stwierdzam że na moje oko PSSR wygląda lepiej od FSR ale gorzej niż DLSS 

Edytowane przez voltq