Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, azgan napisał(a):

No i co z tego skoro spadki dalej takie same.. wystarczy odpalic jednego z pierwszych bossów bodajże Pieta- kiedy rzuca te świecące miecze i masz ogromne spadki klatek. 

W Alan Wake jeszcze gorzej to wygląda 

Screenshot-20241115-220329-You-Tube.jpg

Edytowane przez dawidoxx
  • Haha 1
Opublikowano

@Elvis79 realna cena napędu to 500-600 zł , płacić 1200 zł to szaleństwo, a podstawka skoro niczym się nie różni to jaki jest sens płacić 140 zł kiedy można 16 zł ? 

Bundle w cenie 3999 zł konsola z napędem mnie zainteresuje a podstawkę już będę miał na przyszłość 

Po prostu bez napędu nie kupię 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, voltq napisał(a):

@Elvis79 realna cena napędu to 500-600 zł , płacić 1200 zł to szaleństwo, a podstawka skoro niczym się nie różni to jaki jest sens płacić 140 zł kiedy można 16 zł ? 

Bundle w cenie 3999 zł konsola z napędem mnie zainteresuje a podstawkę już będę miał na przyszłość 

Po prostu bez napędu nie kupię 

Dla mnie realna(akceptowalna) cena Pro z napędem to 3tys max :Up_to_s:

Edytowane przez Elvis79
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja cały czas liczę na to, że elektromarkety chomikują te napędy żeby przed świętami wypuścić zestawy z napędem licząc na to, że będzie więcej zainteresowanych. No bo nie chce mi się wierzyć, że ich cały czas nie ma. 

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

No i co z tego skoro spadki dalej takie same.. wystarczy odpalic jednego z pierwszych bossów bodajże Pieta- kiedy rzuca te świecące miecze i masz ogromne spadki klatek. 

W Alan Wake jeszcze gorzej to wygląda

Wyobraźcie sobie, że kupujecie do PC nowe GPU i otrzymujecie taki wynik przyrostu wydajności.
I jeszcze w odpowiedzi słyszycie ze bedzie lepiej jak gra otrzyma specjalnego patcha, jeśli wogle.

:E

image.thumb.png.613bc9dac1dcbdd5ed8c77bc59b294bb.png

:smiech:

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Geble napisał(a):

Ja cały czas liczę na to, że elektromarkety chomikują te napędy żeby przed świętami wypuścić zestawy z napędem licząc na to, że będzie więcej zainteresowanych. No bo nie chce mi się wierzyć, że ich cały czas nie ma. 

Może nie być bo Sony chce je ubić i ma je w dupie :faja: