Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To też były skalperskie ceny, za chwilę wrócą do sklepów, będzie tego w opór i będą po 500zł. A skalperzy z olx zostaną z napędami, których nikt nawet za 500zł nie kupi.

Naprawdę, nawet nie próbuj tego usprawiedliwiać. Typowy obraz hejtera, który i tak kupi. Dziesiątki postów narzekań na cenę, a już dołożyłeś do ceny 150zł :lol2:

Edytowane przez Kowal_
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

i co w tym widzisz? , ten napęd i podstawkę mogę sprzedać teraz za ponad 1000 zł od ręki wiec ?

@DżonyBi xkom sprzedawał po 600zł przed pojawieniem sie ps5 pro a MM/ME/EURO sprzedawały po 800 zł i pewnie takie beda ceny jak bedzie kolejny rzut , boli ze udało sie w cenie 666zł kupic podstawke i naped ktory jeszcze mozna drozej odsprzedac :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Ja to mogę napisać tylko :rotfl2:xD :wariat: na końcu :confused:

@Spychcio znając bloober, to różowo nie będzie bo na PC ciągle jest tak raczej w kategoriach cyt. no kilka niedociągnięć to jest... :E 

23 minuty temu, Kowal_ napisał(a):

To też były skalperskie ceny, za chwilę wrócą do sklepów, będzie tego w opór i będą po 500zł. A skalperzy z olx zostaną z napędami, których nikt nawet za 500zł nie kupi.

Naprawdę, nawet nie próbuj tego usprawiedliwiać. Typowy obraz hejtera, który i tak kupi. Dziesiątki postów narzekań na cenę, a już dołożyłeś do ceny 150zł :lol2:

No pewnie, obstawiam że do lutego będzie można na lekko blisko ceny MSRP kupić, bo jak się rynek wysyci i właściciele PRO kupią zapas, to ten następny będzie pięknie się kurzył w magazynie.

@voltq trzeba było ten napęd na allegro ciągnąć, tam przynajmniej ochrona kupujących jest jako taka a tutaj możesz odebrać cegły :E 

Edytowane przez Qrdello
Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem kapkę DF'a :E

I tak mnie naszło.

Wyobrażacie sobie, że mając np. "stare" 4letnie GPU w kompie odpalacie nową gierkę no i niedomaga z lekka. Więc idziecie do sklepu kupujecie nowe GPU najnowszej generacji do tego jeszcze znacznie droższe niż daliście premierowo za stare.

Odpalacie tą niedomagającą gierkę na nowym sprzęcie i jak liściem w twarz 10-15% zysku fps i dalej nie ma nawet 60ciu :E

3D8V9NZ.png

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Gra jako gra jest słaba. Ale klimacik od bidy ujdzie, no i widoczki całkiem zacne :E A, że jest bardzo krótka to dla samych widoczków można machnąć. Na PC jak dawali ostatnio za free to ograłem :E 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, lukadd napisał(a):

Odpalacie tą niedomagającą gierkę na nowym sprzęcie i jak liściem w twarz 10-15% zysku fps i dalej nie ma nawet 60ciu :E

Taki mamy klimat jakby nie bylo zadnej wspolpracy z tworcami gier i sprzetu.

Ciekawe jak jutro dlugo oczekiwany rodzynek Stalker 2 bedzie dzialal bo ludzie stutery juz na materiale promocyjnym nvidi wylapali haha. gra nie ma RT i ledwo 60fps ciagnie ze stuterem na 14900k.

16 minut temu, lukadd napisał(a):

Gra jako gra jest słaba. Ale klimacik od bidy ujdzie, no i widoczki całkiem zacne :E A, że jest bardzo krótka to dla samych widoczków można machnąć. Na PC jak dawali ostatnio za free to ograłem :E 

Wieczor, sluchawki, oled i mozna ograc :D

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kowal_ napisał(a):

Nie bajdurz chłopie, napędy po 1000zł wiszą na olx od tygodni i nikt tego nie kupuje. Daruj sobie te bajki :lol2:

Znalazłem łącznie 5 ogłoszeń poniżej 1000 zł i z tego tylko dwie osoby odpisały, szczęśliwie udało się w dobrej cenie za 650 zł kupić jak słusznie zauważyłeś zyskałem 150 zł bo ludzie z me czy mm kupowali po 800 zł

Podstawka 150 zł mi się udało za 16 zł 

Napędy schodzą odrazu jak tylko się pojawią , na allegro gość sprzedał prawie 100 po 1199 zł 

Rozumiem zazdrośc ale nie ma o co jak chcesz to ci odsprzedam ten napęd za 1000 zł:)

1 godzinę temu, Elvis79 napisał(a):

I jaką masz ochronę przy za pobraniem? póki nie zapłacisz to nie zobaczysz co w środku.

Zajrzę do środka plus jest tam co prawda śmieszna ale ochrona kupującego, zobaczymy jak przyjdzie wrzucę fotkę , narazie konsoli nie mam to nawet nie wiem czy nie odsprzedam tego 

Opublikowano
6 minut temu, SethJames napisał(a):

A jak HDR, bo na filmikach na youtubie punkt czerni jest bardzo wysoko i myślę ze na oledzie może to razić w oczy. Jak gra wyglada w porównaniu do dead space remake ? lepsza grafika ?

The Callisto Protocol wygląda lepiej wizualnie od Dead Space Remake

Opublikowano

@kanon7 piękny obrazek , najpierw hejtuja że nie kupiliśmy ps5 pro teraz hejtuja że napęd i podstawkę kupiłem w łącznej cenie 666 zł gdzie sklepy sprzedawały po 800 zł napęd i 140-150 zł podstawkę a wcześniej xkom miał za 600 zł 

To już tego nie rozumiem:D

Opublikowano
18 minut temu, voltq napisał(a):

na allegro gość sprzedał prawie 100 po 1199 zł 

Myślę, że dyskusja z Tobą nie ma większego sensu, dołożyłeś już do interesu 150zł nie mając nawet konsoli, zarzekałeś się, że 4k za konsolę z napędem nie dasz, potem kupiłeś napęd od skalpera, gdzie wcześniej zarzekałeś się, że nic takiego już nie zrobisz. 

A zacytowałem tekst o allegro, ponieważ to pokazuje jak o niczym pojęcia nie masz. Podpowiem, ktoś mógł sprzedać 100 napędów po 1zł, zmienić cenę na 1 000 000 złotych polskich, a będziesz twierdził, że po tyle się sprzedają bo... dalej będzie pokazywało 100 sprzedanych :lol2:

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kowal_ napisał(a):

Myślę, że dyskusja z Tobą nie ma większego sensu, dołożyłeś już do interesu 150zł nie mając nawet konsoli, zarzekałeś się, że 4k za konsolę z napędem nie dasz, potem kupiłeś napęd od skalpera, gdzie wcześniej zarzekałeś się, że nic takiego już nie zrobisz. 

A zacytowałem tekst o allegro, ponieważ to pokazuje jak o niczym pojęcia nie masz. Podpowiem, ktoś mógł sprzedać 100 napędów po 1zł, zmienić cenę na 1 000 000 złotych polskich, a będziesz twierdził, że po tyle się sprzedają bo... dalej będzie pokazywało 100 sprzedanych :lol2:

Czyli teraz żeby udowodnić ci że mam rację muszę sprzedać napęd i podstawkę z zyskiem ?

Jak skalper sprzedaje taniej niż ostatnia cena w sklepie to kupując z MM/ME itd kupujemy od skalperow?

Narazie zaoszczędziłem 130 zł około na podstawce i 150 zł na napędzie 

Narazie nie kupiłem konsoli więc nie rozumiem o co ci chodzi ?

Obserwowałem ostatnie kilka dni Allegro/Amazon/olx/eBay/Ali/sklepy i stwierdzam że jak tylko coś się pojawiło to odrazu schodziło ceny widziałem od 900 do 1200 zł , ja kupiłem za 650 zł ostatnia cena w xkom 600 zł , podejrzewam że napędów jeszcze długo nie będzie bo Sony celowo to robi żeby przejść na cyfrę może być gorzej niż z z dostępnością PS5 , więc uważam że zrobiłem dobry interes 

A od skalperow zarzekałem się że nie kupię z taką przebitka cenowa ja wtedy 1000 zł więcej zapłaciłem za konsolę a mogłem spokojnie sobie PS4 kupić bo nadal było ok i wtedy popełniłem błąd

Kupię ps5 pro źle, nie kupię też źle wg ciebie

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.11.2024 o 22:09, voltq napisał(a):

@Elvis79 realna cena napędu to 500-600 zł , płacić 1200 zł to szaleństwo, a podstawka skoro niczym się nie różni to jaki jest sens płacić 140 zł kiedy można 16 zł ? 

Bundle w cenie 3999 zł konsola z napędem mnie zainteresuje a podstawkę już będę miał na przyszłość 

Po prostu bez napędu nie kupię 

Cytuję sam się siebie czytaj @Kowal_

3500+666=4166 

Screenshot_2024-11-19-23-43-05-132_com.android.chrome-edit.jpg

Edytowane przez voltq