PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
LOL, niezły piekarnik tam musiałeś mieć haha. Nie wiem jak żeś to liczył ale musiałbyś ładować maksymalne obciążenie non stop żeby proc z kartą Ci łykały 750W Mnie na 14900K i 4090 @0.950V cały setup nie brał więcej jak 550-570W. Raz na jakiś czas chwilowy peak na 600W. Mierzone na Corsair HX1200i który ma pomiar rzeczywisty obciążenia (+złącze usb w zasilaczu). 14900K przy 5.5Ghz all core na PL253W nie widziałem żeby w jakiejkolwiek grze mi łykał więcej jak 130W @4K, rzadko kiedy powyżej 100W właściwie. Generalnie pobór mnie mało interesuje w przeciwieństwie do temperatury i hałasu - na tym punkcie mam je***cie Tak w sumie sobie myślę, że najchętniej bym wziął jakąś 5090 z AiO ale pewnie na premierę będzie o to ciężko ;/ -
Przez bbandi · Opublikowano
Właśnie ukończyłem Egipt, pokonałem tego czuba pod piramidą, musiałem szukać rozwiązania bo zużyłem na niego 3 drągi i myślałem że trzeba coś innego zrobić ale nie ... trzeba go bić nadal nieskończoną ilość razy, potem odkryłem że mam zepsuty pistolet ale mogę naprawić i po paru strzałach padł. W sumie to broni do tego momentu nie użyłem wcale. -
Przez Zas · Opublikowano
Ponoć są gorsze gnioty, np. nowy Stalker -
Przez Zas · Opublikowano
Sam nie wiem, co o tym misled, z jednej strony zapowiada się kiepsko a może wręcz marnie, z drugiej... przydałaby się w końcu jakaś nowa, choćby li tylko przyzwoita, strzelanka single. -
Przez Zas · Opublikowano
Śpieszcie się grać w gry UBI, bo już za chwilę będziecie się musieli naprawdę przyzwyczaić do nieposiadania ich gier...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi