Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Qrdello napisał(a):

W końcu dają Forspoken :/ ta gra powinna w miesiąc po premierze trafić do Plusa, bo raz że tragedia wydajnościowa, to jeszcze gameplayowa i sprzedała się tragicznie :E Ostatnio wersja deluxe była w promce za 130 ziko chyba, to jak ktoś się pokusił i kupił to teraz sobie pluje w brodę :/ 

Ktoś zrobił do tego spolszczenie?

Opublikowano (edytowane)

899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej.

@Migot

Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
8 minut temu, DżonyBi napisał(a):

899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej.

@Migot

Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc.

Wiesz może jak najlepiej to zweryfikować ? Na cewki jest chyba gwarancja jak coś nie >?

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

Na glosne cewki nie ma gwarancji, ale jak nic Cie nie zapokoi z akustyka konsoli to ok. Nie mam zamiaru Ciebie nastanawiac negatywnie, ale na radosc troche za wczesnie. 

Racja, nie ma co się nastawiać. Jutro sprawdzę, jak coś będzie nie tak to mam 14 dni na zwrot ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, voltq napisał(a):

Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. 

No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka. 

Opublikowano
Godzinę temu, DżonyBi napisał(a):

@Migot

Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos.

Właśnie od majfrienda przyszedł do mnie wentylator foxconn f1. Z ciekawostek paczka szła 8 dni :E szybciej niż niejedna dostawa pl-pl.

Już na pierwszy rzut ok, jak wyciągnąłem swoją deltę, różnica jest. Przede wszystkim moja delta miała spore bicie na łożysku, wystarczyło ją lekko rozkręcić w ręce i widać jak faluje wentylator. Nic dziwnego, że podczas pracy było słychać falowanie.

Foxconn nie ma takiego bicia, prawie wcale w sumie nie ma. Czy będzie cichszy? Wątpię, natomiast mam nadzieję, że podczas pracy nie będzie mnie irytował falowaniem. Najcichsza jest ponoć rewizja f5, ale te trafiają póki co tylko ja JP i majfriendy nie mają ich jeszcze.

Podmianka bajka, cztery śrubki, zaklejka portu z kabelkiem. 5 min roboty.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Kowal_ napisał(a):

Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. 

No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka. 

Te słynne obniżki już za chwile :D , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł

Opublikowano
48 minut temu, voltq napisał(a):

Te słynne obniżki już za chwile :D , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł

Ktory też jest skalperem. Kupil żeby sprzedać a nie żeby użytkować. To że skroil na 2 stówy a nie 5 nie znaczy że zrobił dobrze.