Send1N 5 742 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Sekcja zasilania też nie była kompletnie chłodzona po założeniu tego chłodzenia oryginalnie w zestawie miałeś dołączone różne radiatory aby pokryć wymagane elementy osobno https://support.arctic.de/pl/tt2 przyklejanie tego tym dołączonym klejem to była masakra, słabo wiązał i potrafiły odpadać
Pentium D 1 641 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego @Send1N ja to wiem. Mam radiatorki i klej itp z L2 Plus które było do tej pory. Mogłem nie ruszać i sprzedać póki działała a tak wydałem 60 zeta na cooler a wartość karty teraz to może 200 - 300 zł. 1
blabla123 951 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Nie wiem czy linki przejdą ale jak coś są tutaj wentyle LED 120x120. Szkoda, że na molexie ale to można przecież przerobić. Pod starego gruza jak znalazł https://foxkomputer.pl/pl/p/Wentylator-systemowy-Akyga-AW-12A-BG-12cm-LED-zielony-Molex/45005 https://foxkomputer.pl/pl/p/Wentylator-systemowy-Akyga-AW-12A-BR-12cm-LED-czerwony-Molex/46070 https://foxkomputer.pl/pl/p/Wentylator-systemowy-Akyga-AW-12A-WH-12cm-LED-bialy-Molex/46069
Pentium D 1 641 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mam podobne w domu, jeszcze oryginalnie zapakowane nie wiem kiedy kupione. A jak ktoś potrzebuje nowe ARGB PWM to mam na handel po 17 zeta.
Pentium D 1 641 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W dniu 1.02.2026 o 19:14, Pentium D napisał(a): @Send1N ja to wiem. Mam radiatorki i klej itp z L2 Plus które było do tej pory. Mogłem nie ruszać i sprzedać póki działała a tak wydałem 60 zeta na cooler a wartość karty teraz to może 200 - 300 zł. Dostałem propozycję sprzedaży za 315 zeta i teraz nie wiem czy przyjąć czy próbować naprawić. Sitko gddr6 zamówiłem i jest w drodze, ale lepsze chyba 300 złotych niż marzenia o 700.
Send1N 5 742 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) W twoim przypadku to możesz spróbować jednak ją ogarnąć, patrząc na to jak bardzo się nudzisz w życiu to zawsze jakieś zajęcie Edytowane 4 Lutego przez Send1N
Pentium D 1 641 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Na nudy to mam jeszcze RX 560 którego piekłem w zeszłym roku. Kusi ta 3060, ale lepiej ćwiczyć na starej karcie niż względnie nowej. Edit: wysłałem, problem z nami. Edytowane 5 Lutego przez Pentium D
Send1N 5 742 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) @Pentium D sprzedałeś ją razem z twin turbo czy samą gołą kartę bez chłodzenia (jako uszkodzoną) za te 315zł ? Edytowane 6 Lutego przez Send1N
Maxforces 325 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego W dniu 5.02.2026 o 19:44, Pentium D napisał(a): @Send1N z L2 Plus ale to badziewne chlodzenie,jedynie cena sie bronilo,ze ktos to kupil
Pentium D 1 641 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego No dupy nie urywało, ale za 15 zeta 130 Watów ogarniało. 1
Pentium D 1 641 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego @Send1N paczka do chłopa doszła już kilka dni temu i szybko klępnął, że produkt zgodny. Chyba w ciągu kolejnych 2 dni napisał, że karta sprawna po reballu rdzenia i pamięci. 1
Pentium D 1 641 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Niezła znajdźka do retro pc https://www.vinted.pl/items/8155085159-titan-majesty-silver-orb Mi został z takiego tylko sam rdzeń bez wentyla i podstawy. 1
Keleris 554 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Z czasem wolnym u mnie kiepsko ale w końcu udało mi się przetestować ostatnio naniesiony komputer i wychodzi że jest w pełni sprawny, tutaj był gotowiec i wystarczyło podłączyć i odpalić, na pokładzie windows 98, a tak prezentuję się konfiguracja i wyniki w 3dmark 99 i 2000. Edycja: Zrobiłem ulepszenie pc - wsadziłem moduły 2x256mb pc133 - szkoda że niemożna na tej płycie ustawić fsb 133, dodatkowo płyta ma problem z obsługą modułów jednostronnych i czyta tylko połowę ramu więc do użytku jest 256mb ale za to cl2. Tnt2 vanta zastąpiłem mx400 ale procesor jest kotwicą, i w NFS3 oprócz tego że mogłem ustawić wyższą rozdzielczość nie odczułem poprawy wydajności względem vanty. Muszę przyznać że tryb dwóch graczy na podzielonym ekranie dzisiaj mnie wchłonął i trochę z synem pograłem w tego klasyka, tak w ogóle w tej grze 38fps które miałem najczęściej jest zadziwiająco płynne. Edytowane 5 Marca przez Keleris 2
blabla123 951 Opublikowano Niedziela o 21:21 Opublikowano Niedziela o 21:21 Atak na komodę ciąg dalszy 4
Pentium D 1 641 Opublikowano Wtorek o 10:04 Opublikowano Wtorek o 10:04 Fajny cooler wyrwałem w śmiesznej cenie brakuje tylko wentylatorów i tej blaszki do przykręcenia. Sprzedałem wraith Prism za 60 zeta a tego za 45 kupiłem. Ktoś zgadnie co to za model chłodzenia?
Kadajo 8 559 Opublikowano Wtorek o 10:09 Opublikowano Wtorek o 10:09 Bez zestawu montażowego i wentylatorów to nie jest cooler tylko kawałek aluminium niezbyt dużo wart.
Pentium D 1 641 Opublikowano Wtorek o 10:19 Opublikowano Wtorek o 10:19 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Bez zestawu montażowego i wentylatorów to nie jest cooler tylko kawałek aluminium niezbyt dużo wart. Jest zestaw montażowy do obu platform, ale brak tylko tej blachy. Wentylatory mam więc kolejne mi nie są potrzebne.
Maxforces 325 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 10.03.2026 o 03:19, Pentium D napisał(a): Jest zestaw montażowy do obu platform, ale brak tylko tej blachy. Wentylatory mam więc kolejne mi nie są potrzebne. to czego nie mozna dosc bo zestaw montarzowy dostaniesz za damo lub pol damo.
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 10.03.2026 o 11:04, Pentium D napisał(a): Ktoś zgadnie co to za model chłodzenia? Grandis?
Pentium D 1 641 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Godzinę temu, Maxforces napisał(a): to czego nie mozna dosc bo zestaw montarzowy dostaniesz za damo lub pol damo. Można samemu dorobić lub kupić uniwersalny link link 2 link 3 31 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Grandis? No nie 1
Pentium D 1 641 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu @AndrzejTrg ID-Cooling SE-207-XT Advanced 1
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Aaa widzisz, teraz przeleciałem większość grafik w googlach i widziałem dość podobne, ale brak zaślepek na tych "dzyndzlach" mnie zmylił
Rekomendowane odpowiedzi