Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Graficznie jest petarda. Topka gier tego roku.

Nie moge sie doczekac az bede gral z wypiekami na twarzy a wy  z zacisnietymi zebami  bedziecie ogladali por....tzn bedziecie komentowali tu na forum. Nie zapomnijcie odpowiednio podkrecic swoje 5090/4090 zeby forum wam dzialalo w 60fps i 4k :) 

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Haha 3
Opublikowano
40 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Optymalizacja jest tak wspaniała, że aż się wzruszyłem bo przypomniałem sobie jak cudownie działał AC Unity na premierę xD 

Różnice między presetami High a Very High i Ultra High to odpowiednio minus 7 i minus 8 klatek co daje oszałamiające 48 i 40 w średnim fps. Procesor działa w zakresie od 20-25%, karta 97-98%.

Dodam jeszcze, że zrobiłem już uninstall gry oraz zgłosiłem zwrot jeśli chodzi o abonament Ubi+ ponieważ czarno to widzę :P

Jakby ktoś chciał zagrać szybciej to Tunnel Bear, Australia, logujecie się na konto w szubi dubi connect i odpalacie nie przez launcher tylko bezpośrednio przez plik exe z folderu ale nie ten z dopiskiem plus tylko ten drugi czyli ACShadows.exe ;) 

Miłej gry życzę, pozdrawiam i Boże błogosław Ubisoft :E 

Można zrobić refund abonamentu? 😁

Opublikowano (edytowane)

@Roman_PCMR Gram cały czas, nie musisz się martwić. Ale jestem zdolnym "chłopem" i opanowałem robienie dwóch rzeczy na raz. Dobre "kilkanaście" lat temu. I darujmy sobie nadużywanie słowa "hejt". Ostatnio bardzo modnym stało się nazywanie tak każdej, odmiennej opinii. Słabe.

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Wtórność i generyczność jednej gry jest ok, bo jest historyczne poprawna, ale w drugiej już nie,bo nie jest, przecież to jest tak głupie że aż śmieszne. Mam wrażenie że nawet jeśli w miejscu Yasuke był ten biały Anglik, to ci goście nadal by hejtowali tą grę, bo to Ubisoft. 

Opublikowano
5 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Można zrobić refund abonamentu? 😁

Jasne ;)

https://www.ubisoft.com/pl-pl/help/purchases-and-rewards/article/requesting-a-refund-for-your-ubisoft-subscription/000065337

6 minut temu, Karro napisał(a):

Nie ma fg nie ma zabawy. Piękny przykład  z vramem dla redeoniarzy  xd

Coś w tym jest :P 

W sumie mogłem przetestować generator klateczek od AMD ale już mi się nie chciało jak zobaczyłem to co zamieściłem na screenie z wynikiem benchmarka :E 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Vulc napisał(a):

@Roman_PCMR Gram cały czas, nie musisz się martwić. Ale jestem zdolnym "chłopem" i opanowałem robienie dwóch rzeczy na raz. Dobre "kilkanaście" lat temu. I darujmy sobie nadużywanie słowa "hejt". Ostatnio bardzo modnym stało się nazywanie tak każdej, odmiennej opinii. Słabe.

I dobrze. Mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo KCD2 to zacna giereczka :) 

Opublikowano
Teraz, DITMD napisał(a):

Wtórność i generyczność jednej gry jest ok, bo jest historyczne poprawna, ale w drugiej już nie,bo nie jest, przecież to jest tak głupie że aż śmieszne.

Śmieszne jest tylko to, że nie potrafisz dwóch zdań na krzyż przeczytać ze zrozumieniem. Nie, nie jest ok, nikt tak nie stwierdził. Była mowa wyłącznie o braku konsekwencji w podejściu do tego samego tematu. Proponuję wrócić do tego fragmentu o się skupić na tekście. 

5 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

I dobrze. Mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo KCD2 to zacna giereczka :) 

Zacna w rzeczy samej. :)

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

To miedzy Asasynami są takie długie przerwy ?

Sporo. Wydawało mi się ze one co dwa lata wychodzą.

Tej popierdółki 2D nie liczę. To jest pełnoprawny Assasin po 5 latach od Valhalli. 

Sam też zauważyłeś, że już chyba nie pamiętasz gry przy, której się dobrze bawiłeś. Nie wiem czy to wypalenie czy tak wielkie masz oczekiwania, że trudno im sprostać. 

Życzę przede wszystkim sobie abym nigdy do takiego etapu nie doszedł. Gdyby tak było zmieniłbym hobby na coś co jednak wzbudza we mnie pozytywne emocje i daje dużo radości. Nie wyobrażam sobie, że miałbym miesiącami siedzieć w jakiś tematach i tylko narzekać jak ta branża jest zepsuta. Szkoda życia na coś takiego. ;)

P.S.

Pierwsza gra chyba od Ubi co nie można odpalić wcześniej przez VPN. Szkoda myślałem, że już dziś wyruszę na kolejną przygodę... 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Tej popierdółki 2D nie liczę. To jest pełnoprawny Assasin po 5 latach od Valhalli. 

Sam też zauważyłeś, że już chyba nie pamiętasz gry przy, której się dobrze bawiłeś. Nie wiem czy to wypalenie czy tak wielkie masz oczekiwania, że trudno im sprostać. 

Życzę przede wszystkim sobie abym nigdy do takiego etapu nie doszedł. Gdyby tak było zmieniłbym hobby na coś co jednak wzbudza we mnie pozytywne emocje i daje dużo radości. Nie wyobrażam sobie, że miałbym miesiącami siedzieć w jakiś tematach i tylko narzekać jak ta branża jest zepsuta. Szkoda życia na coś takiego. ;)

P.S.

Pierwsza gra chyba od Ubi co nie można odpalić wcześniej przez VPN. Szkoda myślałem, że już dziś wyruszę na kolejną przygodę... 

Można tylko odpal z folderu.

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

P.S.

Ja biore sobie jutro wolne. Chlopakom tylko dowioze materialy kolo 10 i niech pracuja. 

Kawke ze starbucksa zamowie i ogien od 7 rano :) z mala przerwa. 

Moze zrobie sobie przemeblowanie w pokoju gamingowym :Up_to_s:

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, lamparcicho napisał(a):

Optymalizacja jest tak wspaniała, że aż się wzruszyłem bo przypomniałem sobie jak cudownie działał AC Unity na premierę xD 

ACShadows-plus-2025-03-19-14-42-36-143.p 

Różnice między presetami High a Very High i Ultra High to odpowiednio minus 7 i minus 8 klatek co daje oszałamiające 48 i 40 w średnim fps. Procesor działa w zakresie od 20-25%, karta 97-98%.

Dodam jeszcze, że zrobiłem już uninstall gry oraz zgłosiłem zwrot jeśli chodzi o abonament Ubi+ ponieważ czarno to widzę :P

Jakby ktoś chciał zagrać szybciej to Tunnel Bear, Australia, logujecie się na konto w szubi dubi connect i odpalacie nie przez launcher tylko bezpośrednio przez plik exe z folderu ale nie ten z dopiskiem plus tylko ten drugi czyli ACShadows.exe ;) 

Miłej gry życzę, pozdrawiam i Boże błogosław Ubisoft :E 

happy-thumbs-up.gif 

Muh man :] 

Odpaliłem, zacząłem grać prolog. Na defaulcie czyli high z RGI wszędzie niby trzyma się tam blisko 60 fps, ale z FG FSR jednak trzyma się lepiej :D 

Fakt, wygląda to ładnie. Walka natomiast do bólu generyczna :E 

A tutaj moje nagranie:

• Like 5
  • Thanks 1