Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Phoenix. napisał(a):

Wrzucam to co mi się podoba i nie są to odpowiedzi na żadne Twoje posty. 

Oczywiście możesz robić co chcesz. Ja tam w życiu bym tyle czasu nie poswiecal na grę, która mnie nie interesuje. Nie mam zamiaru jej kupić i zagrać. 🤷

Takich tematów masz tu sporo i nigdy mnie w nich nie zobaczysz na dłużej. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Oczywiście możesz robić co chcesz. Ja tam w życiu bym tyle czasu nie poswiecal na grę, która mnie nie interesuje. Nie mam zamiaru jej kupić i zagrać. 🤷

Takich tematów masz tu sporo i nigdy mnie w nich nie zobaczysz na dłużej. 

Ja już pisałem wielokrotnie że jak wam się gra podoba to sobie grajcie i wsio. Ja wam nie bronię oraz nie odradzam jak macie fun. Jesli coś co wrzucam ci się nie podoba to zawsze możesz to podważyć i uargumentować czego nie zrobił tutaj nikt. Równie dobrze możesz olać to co ktoś tu wrzuca negatywnego i mieć spokój. Bo póki co wasze odpowiedzi sprowadzają się do tego że jak ktoś nie grał w grę to przecież nie ma prawa głosu a materiały z YT to przecież kłamstwo. 🤥 Ja już temat wyczerpałem i nie mam zamiaru drążyć już tego tematu, chciałem tylko wrzucić ten materiał na zakończenie bo fajnie opisuje każdy aspekt i to tyle. Have fun Kamilku ;) 

3 minuty temu, DITMD napisał(a):

To jest mój trzeci post dzisiaj :lol2:

Trzeci ale za to jakie obruszenie 🤣🤣🤣

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Bo póki co wasze odpowiedzi sprowadzają się do tego że jak ktoś nie grał w grę to przecież nie ma prawa głosu a materiały z YT to przecież kłamstwo. 🤥 

Nikt tak nie mówi ale ok napiszesz jeden z drugim raz i wszyscy już wiemy…

Ale nie siedzą od 3 dni i w kółko narzekają. 🤷 Nie wiem co to ma na celu i że Wam naprawdę się chce. 

• Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ja już pisałem wielokrotnie że jak wam się gra podoba to sobie grajcie i wsio. Ja wam nie bronię oraz nie odradzam jak macie fun. Jesli coś co wrzucam ci się nie podoba to zawsze możesz to podważyć i uargumentować czego nie zrobił tutaj nikt. Równie dobrze możesz olać to co ktoś tu wrzuca negatywnego i mieć spokój. Bo póki co wasze odpowiedzi sprowadzają się do tego że jak ktoś nie grał w grę to przecież nie ma prawa głosu a materiały z YT to przecież kłamstwo. 🤥 

Trzeci ale za to jakie obruszenie 🤣🤣🤣

Żeby mi popsuć humor to byś musiał się bardziej postarać :P

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Eltik napisał(a):

ma ktoś z was ten komunikat jak wlacza gre z ostrzezeniem ze gra jest zainstalowana na HDD a zalecaja SSD?

Tutaj chyba niewielu nie ma ssd 😆

Kup, warto a nawet trzeba.

Opublikowano

Ja jeszcze dodam, że walka z czasem bardziej finezyjna się robi. Można oczywiście mashowac przycisk ataku na pałę i tyle. Ale jak rozwiniemy trochę postac to sam gram na kontry, zaraz po przeskoczę za plecy (jest specjalna umiejetność po kontrze) i nóż w plecy! 🥷

Czekam na tą kulę na łańcuchu i wtedy zaczne czarować!

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Nikt tak nie mówi ale ok napiszesz jeden z drugim raz i wszyscy już wiemy…

Ale nie siedzą od 3 dni i w kółko narzekają. 🤷 Nie wiem co to ma na celu i że Wam naprawdę się chce. 

Oglądający widoczki dyskutują z oglądającymi widoczki, a krytykujący z krytykującymi.

Powtarzam. To wy odpowiadacie na wrzutki nie kierowane do was tylko luźno wrzucane w temat. Skąd ta dziwna potrzeba afirmacji?

2 minuty temu, DITMD napisał(a):

No wiesz co Crush, nie podejrzewałem cię o to

Również nie podejrzewałem, że nie zrozumiesz tego, że nie pisałem tylko o Tobie.

Opublikowano

Jako okoliczność łagodząca trzeba przyznać że gra kosztuje 75zł w ubisoft connect / miesiąc, a nie 289zł na steam. Można więc przejść za 1/4 ceny gry AAA. Mało kto twierdzi że to rewolucyjna gierka, raczej przyciąga grafiką a nie gameplayem. Bardzo dobracowana audiowizualnie. Wracam pykać :)

Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

I niech mi ktoś kur… powie, że to dobrze zaprojektowana gra 🤣🤣🤣
To trzeb mieć naprawdę wymagania niżej niż podłoga sięga. 

No jest slabo, narzekaniem tutaj nic nie zdzialamy.

Pisz na forach Ubi, moze chociaz jeszcze maja na tyle mozgu ze ktos to czyta i notuje.

Godzinę temu, HappyLittleGamer napisał(a):

Niestety od czasów AC Black Flag walka w Asasynie mnie irytuje :P 

Black Flag 🫨

Moj ulubiony AC, aczkolwiek jest szansa ze malo pamietam z samej mechaniki i to nastalgia przemawia. Za to klimatem byl najlepszy.

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

@crush Ty akurat jesteś wyjątkowym przykładem gościa, który tylko wszędzie narzeka. XD

Nie pamietam już chyba od lat gry gdzie Ty faktycznie czerpałeś radość z grania… 🤷

Od lat to ja nawet nie wiem kto Ty jesteś. xD

A na PCL faktycznie możesz nie kojarzyć bo mnie ponad rok tam nie było. xD 

Wiń mainstreamową branżę w której na 2 dobre gry wychodzi 10 kasztanów.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, crush napisał(a):

Powtarzam. To wy odpowiadacie na wrzutki nie kierowane do was tylko luźno wrzucane w temat. Skąd ta dziwna potrzeba afirmacji?

Bo wrzutki mają być pozytywne, wtedy jest okej. Jak nie będą - hejt, wypaleni gracze, wyjdź na dwór. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Moj ulubiony AC, aczkolwiek jest szansa ze malo pamietam z samej mechaniki i to nastalgia przemawia. Za to klimatem byl najlepszy.

Mechanika walki na lądzie była typowa dla starych Asasynów, czyli meh. Za to na otwartych wodach działa się czasem magia, trzeba przyznać. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Żebyś Ty chłopie zdawał sobie tylko sprawę z kim faktycznie piszesz… 😅🥷

Tylko mi nie mów, że Ty to ten jełop-złodziej co sprzedawał "kursy" frajerom jak sprzedawać lewe konta na Steam'ie. :rotfl:

5 minut temu, Vulc napisał(a):

Mechanika walki na lądzie była typowa dla starych Asasynów, czyli meh. Za to na otwartych wodach działa się czasem magia, trzeba przyznać. 

I teraz uświadom sobie, że ta sama firma która zrobiła chyba najlepszą dotąd piracką grę wypuściła parę lat później takiego kasztana jak Skull and Bones. Za 650 000 000+.

To jest dramat.

• Like 2
  • Haha 4
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

I teraz uświadom sobie, że ta sama firma która zrobiła chyba najlepszą dotąd piracką grę wypuściła parę lat później takiego kasztana jak Skull and Bones. Za 650 000 000+.

To jest dramat.

To fakt, w lepsza nie gralem.

A Skull and Bones to zdecydowanie najgorsza gra ktorej sprobowalem od 10-15 lat.

Mnie to przeraza kto tym statkiem Ubi zarzadza l, szczegolnie w samej produkcji, i jak to przechodzi? Bo to ze jakis idiota na glupi pomysl wpadnie to jak w kazdej firmie mozna sie spodziewac. A dobry kapitan to za burte wywali. 

• Upvote 2