Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Kto gra tym neegrorajem to jest masochista straszny I jak tam wygląda opcja wyboru? Trzeba nim grać? Gra wymusza przełączanie na niego? Nie, wymuszanie to było w Veilguardzie, Ubi z pewnością wyciągnęło z tego nauczkę. 1
Sheenek 330 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Czarny, nie czarny, to przelaczanie miedzy postaciami psuje rozgrywke strasznie I niepotrzebnie uposledza postacie z osobna. Ja zdecydowanie wolal bym jednego protagoniste. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Codziennie inna narracja. Wpierw było MEGA HIT, BESTSELLER, NAJLEPSZA SPRZEDAŻ WSZECHCZASÓW itd. Potem że 3mln "players", że pną się w górę, że slow but sure. A teraz już że jednak nie jest różowo, że na Steamie biją ich indyki, i że not doing well... Co będzie jutro ?
blabla123 837 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 34 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Jakoś tak na tych Waszych fotkach mało tego wojownika z Nigerii. Kurła powinni go dać w płatnym DLC. Może przynajmniej by coś na tym odrobili $$$ 11 minut temu, Phoenix. napisał(a): Jak odlbokujesz mozliwosc grania Yasuke, a nie dzieje sie to szybko to pozniej mozesz przelaczyc na babke i grac nia do konca. Niby ok ale jest to zmarnowany czas i potencjal na dwie postacie. Na pewno czasu i kasy.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 5 minut temu, Sheenek napisał(a): Czarny, nie czarny, to przelaczanie miedzy postaciami psuje rozgrywke strasznie I niepotrzebnie uposledza postacie z osobna. Ja zdecydowanie wolal bym jednego protagoniste. To rozwiązanie nie ma żadnego sensu. Powinno być jak w Odyssey - na początku wybierasz on albo ona i tyle, a nie kombinowanie żeby murzyn dostał minuty ekranowe. Czego się bali - że 96% graczy wybierze ją? 1
crush 3 575 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Przecież jeszcze przed pierwotną premierą mówili, że będą miejsca gdzie zmiana postaci będzie obowiązkowa. Potem obsrali zbroję. Ah te perturbacje aktywizmu. 🥷🏿 W Odyssey we wszelkich materiałach Kassandra była promowana jako kanoniczna postać. Później okazało się, że 2/3 graczy wybrało Alexiosa. Edytowane 25 Marca przez crush
Stjepan 2 376 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca 24 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jak odlbokujesz mozliwosc grania Yasuke, a nie dzieje sie to szybko to pozniej mozesz przelaczyc na babke i grac nia do konca. Niby ok ale jest to zmarnowany czas i potencjal na dwie postacie. W GTA V były trzy postacie i każdą się czuło, każda miała inny charakter, inną historie za sobą i przed sobą, to było coś. 1
DITMD 787 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 38 minut temu, crush napisał(a): Przecież jeszcze przed pierwotną premierą mówili, że będą miejsca gdzie zmiana postaci będzie obowiązkowa. Potem obsrali zbroję. Ah te perturbacje aktywizmu. 🥷🏿 W Odyssey we wszelkich materiałach Kassandra była promowana jako kanoniczna postać. Później okazało się, że 2/3 graczy wybrało Alexiosa. Skąd te dane? Z tego co pamiętam to większość graczy grało Kasandrą bo miała lepszy VA, to samo z było z Mass Effectem.
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 2 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Trochę dziwne że nawet na najniższych, w natywnym 1080p nie trzyma sztywno 60fps, choć jest blisko na rtx3060ti... Są gry gdzie czuć każdy spadek poniżej 60fps i są takie jak ten asasyn gdzie serio wystarczy ~35fps bazowe + FG. Ja mam alergię na laga z frame genem bo jedyna gra gdzie dało się używać go był Gray Zone Warfare, poza tym dla mnie FG to śmietnik. Więc to serio dobrze świadczy o wersji zaimplementowanej w Shadows
samsung70 210 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 1 godzinę temu, DITMD napisał(a): 22h zero crashy i problemów troche pograles wiec moge CIebie podpytac, jak transportowac drewno do kryjowki, niby mam chyba 3 szpiegow ale nie moge ich wyslac a chyba w poczatkowej misji potrzebuje desek zeby zbudowac kuznie czy cos takiego , okolo 5h gry wliczajac w to prolog wiec bardzo poczatek samej gry
crush 3 575 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 3 minuty temu, DITMD napisał(a): Skąd te dane? https://www.destructoid.com/assassins-creed-odyssey-director-surprised-at-alexios-kassandra-usage-split/ 4 minuty temu, DITMD napisał(a): to samo z było z Mass Effectem. Nope. https://www.thegamer.com/ea-stats-play-mass-effect-wrong-soldier/ Cytat Let’s start with Shepard. The split between the male Shepard and FemShep was 68-32, in male Shepard’s favour. This is significantly better than for the original trilogy, where it was 82-18. 1
samsung70 210 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 3 minuty temu, HappyLittleGamer napisał(a): Są gry gdzie czuć każdy spadek poniżej 60fps i są takie jak ten asasyn gdzie serio wystarczy ~35fps bazowe + FG. Ja mam alergię na laga z frame genem bo jedyna gra gdzie dało się używać go był Gray Zone Warfare, poza tym dla mnie FG to śmietnik. Więc to serio dobrze świadczy o wersji zaimplementowanej w Shadows cos w tym jest, ACS to jedyna gra gdzie TCL TV GSYNC i FG dziala wybornie, w innych grach przy GSYNC mialem takie migotanie TV, a tutaj dziala to swietnie, w 4K w dosc duzych ust smiga w okolo 80 do 100FPS, nie wiem nie znam sie ale jest pieknie 1
DITMD 787 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): troche pograles wiec moge CIebie podpytac, jak transportowac drewno do kryjowki, niby mam chyba 3 szpiegow ale nie moge ich wyslac a chyba w poczatkowej misji potrzebuje desek zeby zbudowac kuznie czy cos takiego , okolo 5h gry wliczajac w to prolog wiec bardzo poczatek samej gry Ja używam szpiegów do tego celu, zaznaczam to co mają zabrać z zamku i tyle, resztę znajduję podczas normalnej eksploracji.
samsung70 210 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 3 minuty temu, DITMD napisał(a): Ja używam szpiegów do tego celu, zaznaczam to co mają zabrać z zamku i tyle, resztę znajduję podczas normalnej eksploracji. mam kilku szpiegow, ale sa ciagle niedostepni..
DITMD 787 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) @samsung70Możliwe że są zablokowani, bo coś musisz zrobić w głównym wątku itp, za bardzo tego obozu nie rozbudowałem, mam tylko kuźnię. Edytowane 25 Marca przez DITMD
Sheenek 330 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 20 minut temu, samsung70 napisał(a): mam kilku szpiegow, ale sa ciagle niedostepni.. A nie uzyles ich do czegos innego? Oni sie odnawiaja co sezon lub mozesz recznie w tych rozsianych kryjowkach ich po jednym odnawiac za kase.
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 8GB aktualizacja a przerywniki dalej w 30FPS 🤦♂️ Ten program Special K niestety odczuwalnego laga robi pod czas rozgrywki. Mega dyskomfort mam z tym. Cała gra w 120FPS praktycznie lata i nagle wybija Cię z imersji te nieszczęsne 30 klatek. Co za bzdura! Edytowane 25 Marca przez userKAMIL 2 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Rozwiązanie powstało może nie idealne ale jest. XD Jest niby jakaś aktualizacje do tego, że naprawia tego laga (problem z FG od nvidii ale nie testowałem) Edytowane 25 Marca przez userKAMIL
RTX4090 358 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Dobra 6,5 h Postać i rzeczy na 7 poziomie Trochę rozbudowany obóz Jeden zamek rozkradziony Wniosek: Jeden z recenzentów mówił że UBI ma chyba listę rzeczy do odhaczenia jakie muszą być w grze (nawet te złe) i szczerze - tutaj tego jest za dużo jakby wszystko co było w assasynach zebrane w jeną całość jak prolog jest dosyć ciekawy - taki kinowy, tak po paru h dostajemy to co zawsze
Kadajo 7 401 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Bądź twardy. Graj w 48 FPS, wtedy 30 fps przerywniki tak nie kują w oczy :E 1 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Wkurwią Elona to ich wykupi i zamknie. 2 3
voltq 1 372 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 4 godziny temu, DITMD napisał(a): Bo to zupełnie inny gameplaj jest, Naoe to skradanie, zabijanie po cichu, trzeba się natrudzić, szczególnie podczas walki z tymi potężniejszymi przeciwnikami, lub kilkoma na raz, jeden hit i cię nie ma. Yasuke to tank i Rambo, zamiata wszystko, nawet gdyby był Japończykiem, również poleciałby na backburner u mnie.
ODIN85 3 501 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 8 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Jak odlbokujesz mozliwosc grania Yasuke, a nie dzieje sie to szybko to pozniej mozesz przelaczyc na babke i grac nia do konca. Niby ok ale jest to zmarnowany czas i potencjal na dwie postacie. Nie jest to prawdą. Trzeba grać obiema na zmianę żeby ruszyć fabułę.
Rekomendowane odpowiedzi