Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Hejterzy czemu zmieniliście temat po filmiku quaza?

Czytałeś mój link co ubisyf robi z pracownikami, filmik Quaza to pikuś do tego co tam się dzieje, opisał grę i tyle.

Opublikowano
36 minut temu, @MUZ napisał(a):

po prostu utwórz kustomowe rozdziałki 21:9 w panelu nvidii i wybieraj je potem z poziomu gry - szybko, łatwo i bezboleśnie, ja sam czasami używam 3840x1660 na moim 42 calowym C3

niektóre gry faktycznie wsperają wybór aspect ratio w menu gry, głównie te od sony

nie używaj 21:9 z poziomu TV (oledy LG mają taką opcję), bo to średnio działa - migotanie, stutter

Optymalna rozdziałka do 4k@ 21:9 to będzie 3840x1640 ?

Opublikowano
5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Raczej opisał hejterów z tego wątkuxD

Co Quaz czy szef ubisyfu który swoich pracowników zrobił w uja, ale ty tego nie rozumiesz.

Jak jest najlepiej sprzedającą się częścią to pokaż mi te 20 mln sprzedanych kopii.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Odin znowu ma metlik w glowie, bo jednego dnia PPE pisze ze ACS to mega sukces, kolejnego ze mega flop, po czym 24h pozniej znowu zmienia zdanie. Sprawdz panie ilu masz grajacych na steamdb. A potem dolicz jeszcze ze 2mln na ubi connect, i bedziesz wiedzial ilu w to gra. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
Opublikowano
16 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Nie wracajmy już do tego wiem, że był dramat. XD

Aaa phanteks wskoczył :D no i prawidłowo :> Bardzo dobra obudowa. Drogie są do niej oryginalne śmigiełka i dodatkowe ledy, ale nadrabia rozmiarem i kubaturą oraz możliwościami ogarnięcia kabli z tyłu.

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qrdello napisał(a):

Drogie są do niej oryginalne śmigiełka i dodatkowe ledy, ale nadrabia rozmiarem i kubaturą oraz możliwościami ogarnięcia kabli z tyłu.

Ta wziąłem też komplet tych oryginalnych śmigiel właśnie. Jestem zadowolony, wcześniej karta 82-85 stopni nawet miała. Teraz mało kiedy 70 przekracza. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Stjepan napisał(a):

JLTNKIh.png

@ODIN85 ty jesteś Rachel Zegler tego tematu. :rotfl2:

Kolego, złe porównanie.

Popatrz, potężny Veilguard, który odniósł ogromny sukces sprzedażowy i zapewnił pracownikom Bioware awanse i podwyżki, nadal nie został dościgniony przez tak dobrze przyjęte ACS. 

image.thumb.png.26899dc393c443b32089b270c7ea6794.png

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
@ODIN85 Rachel Zegler to amerykańska aktorka i piosenkarka urodzona 3 maja 2001 roku, znana przede wszystkim z roli Marii w remake'u musicalu „West Side Story” w reżyserii Stevena Spielberga. Za tę rolę otrzymała Złoty Glob dla Najlepszej Aktorki w Komedii lub Musicalu. Zegler posiada kolumbijskie i polskie korzenie, swoją karierę zaczynała w teatrze, a obecnie angażuje się również w filmowe projekty takie jak „Shazam! Fury of the Gods” czy „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”.

Jeśli pytasz, co masz z nią wspólnego, to cóż... Może chodzi ci właśnie o polskie korzenie albo równie zaskakujące opinie w internecie? 😉 Jeśli to coś innego, daj znać trochę więcej szczegółów!

gpt-4.5-preview-2025-02-27

• Thanks 1