userKAMIL 874 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 30h za mną i 3 cele zabite. Gram bardzo leniwie aby za szybko się nie przejadło. Dla mnie to przygoda na długie miesiące... Cały czas tylko laską i samuraja nawet nie tykam. Rozwinąłem dość znacznie umiejętności z tą kulą na łańcuchu i walka bardzo widowiskowa. No i te scenerie zimowe jak z obrazka! Często łapię się, że stanę i podziwiam dłuższą chwilę. 1 1
Roman_PCMR 871 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @userKAMIL Ja juz przeszedlem. 70h. Tak czy siak murzynem, bedziesz musial grac. Ogolnie gra to taki fajny sredniak, typowa ubi gra z doskonala grafika. Na koncu mega sie dluzy Juz tylko misje odchaczalem. Lokacje kopiuj-wklej. Misje tez. Pierwsze 30 godzin bylem przekonany ze dam 8/10 ale przez powtarzalnosc misji, lokacji i asetow ostatycznie daje 7/10. Mysle ze wroce jeszcze do assasynka jak bedzie dlc
userKAMIL 874 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Opublikowano 12 Kwietnia 2025 (edytowane) 13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Na koncu mega sie dluzy Jak każdy Assasin doskonale wiem na co się pisałem. P.S. @Roman_PCMR Battelpasa robiłeś? Świetny strój jest na końcu. Mozolnie mi to idzie ale powoli go odblokuje. Edytowane 12 Kwietnia 2025 przez userKAMIL 1
samsung70 216 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 4 godziny temu, userKAMIL napisał(a): 30h za mną i 3 cele zabite. Gram bardzo leniwie aby za szybko się nie przejadło. Dla mnie to przygoda na długie miesiące... Cały czas tylko laską i samuraja nawet nie tykam. Rozwinąłem dość znacznie umiejętności z tą kulą na łańcuchu i walka bardzo widowiskowa. No i te scenerie zimowe jak z obrazka! Często łapię się, że stanę i podziwiam dłuższą chwilę. prawie jak niektóre scenerie z którejś części reboota Tomb Raider
Godlike 936 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 20:04, JeanPepin napisał(a): https://naekranie.pl/aktualnosci/yasuke-way-of-the-butterfly-afrykanski-wojownik-samuraj-1744358510 To idac z duchem czasu, skoro Anne Boleyn w oststnim filmie biograficznym zagarala czarnoskóra to niech tego afrykańskiego wojownika zagra Azjata albo Europejczyk, np. Karolak albo Linda wtedy będzie to dzieło jescze bardziej międzynarodowe Edytowane 13 Kwietnia 2025 przez Godlike
Roman_PCMR 871 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Opublikowano 13 Kwietnia 2025 14 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Jak każdy Assasin doskonale wiem na co się pisałem. P.S. @Roman_PCMR Battelpasa robiłeś? Świetny strój jest na końcu. Mozolnie mi to idzie ale powoli go odblokuje. Nie skonczylem. Wyczyscilem okolo 70% mapy. Czyszczenie przypomina mi jak chcialem oddysey wyczyscic. Nie do zrobienia.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Kurczę włączyłem grę i mogę powiedzieć gra ma ładną grafikę. Mi gra sie podoba i czy komuś się podoba czy nie gra zasługuje 8/10 Jak gram Yasuke nie mam wątpliwości że było gorszym samurajem od rodowitego Japończyka. Gdy jest się w miastach ludzie nie ukrywają swojego zdziwienie. Ja nie mam na co narzekać i gra mi się przyjemnie w grę.
Stjepan 2 563 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @ODIN85 cyferki, czarno na białym, gdzie to 3, 7, 10, 20 mln sprzedanych sztuk. Minercraft to ponad 300 mln sprzedanych kopii, Ubikacja pobij to. 1
Roman_PCMR 871 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 W dniu 14.04.2025 o 08:20, Czubatka Boża napisał(a): Kurczę włączyłem grę i mogę powiedzieć gra ma ładną grafikę. Mi gra sie podoba i czy komuś się podoba czy nie gra zasługuje 8/10 Jak gram Yasuke nie mam wątpliwości że było gorszym samurajem od rodowitego Japończyka. Gdy jest się w miastach ludzie nie ukrywają swojego zdziwienie. Ja nie mam na co narzekać i gra mi się przyjemnie w grę. Bo pierwsze 50 godzin to jest gra 8/10. Potem troszke nudzi. Troszke bardzo Moze to moja wina bo czyscilem region po regionie i mi sie znudzilo
ODIN85 3 701 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 I dlatego najlepiej przelecieć fabułę w te 35h
Stjepan 2 563 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @ODIN85 Monster Hunter Wilds sprzedał się w miesiąc w około 10 mln kopii.
userKAMIL 874 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 (edytowane) 9 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Bo pierwsze 50 godzin to jest gra 8/10. Potem troszke nudzi. Troszke bardzo Kwestia podejścia ale to dalej 50h dobrej zabawy. Sam mam te 30+ (fabularnie ubitych tylko 3) spokojnie sobie to dawkuje. Nigdzie mi się nie spieszy dla mnie Assasin to zabawa na długie miesiące. Do tego momentu gdzie już rzygam tą grą i nie mogę na nią patrzeć. Jednocześnie pojawia się uczucie pełnego nasycenia... i to jest najlepsze dla mnie Pięć długich lat czekałem na kolejnego dużego Assasina (Tych popierdułek 2D nawet nie liczę) P.S. Nie pamiętam kiedy w rasowym singlu spędziłem 50h. Edytowane 15 Kwietnia 2025 przez userKAMIL 2
AndrzejTrg 2 913 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Gdyby moja dusza nie stała się DARK to pewnie bym się dobrze bawił, ale nie popełniłbym błędu z Valhalli gdzie tydzień grania zmusił mnie do odstawienia gry na pół roku. Góra dwie godzinny dziennie i pewnie gra się przyjemnie, ale więcej spowodowało by
userKAMIL 874 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 (edytowane) 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): I dlatego najlepiej przelecieć fabułę w te 35h Powiem Ci Odin, że przy takich grach jestem w stanie zrozumieć to Twoje parcie do przodu... Pomijanie filmików już oczywiście nie bo uważam, ze to jakaś forma upośledzenia w gameningu... Trochę tak jakbym do kina poszedł i w połowie wyszedł sobie na Pizze i elo! ale kto co lubi. Edytowane 15 Kwietnia 2025 przez userKAMIL 1 1
tgolik 587 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 (edytowane) 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Kwestia podejścia ale to dalej 50h dobrej zabawy. Sam mam te 30+ (fabularnie ubitych tylko 3) spokojnie sobie to dawkuje. Nigdzie mi się nie spieszy dla mnie Assasin to zabawa na długie miesiące. Do tego momentu gdzie już rzygam tą grą i nie mogę na nią patrzeć. Jednocześnie pojawia się uczucie pełnego nasycenia... i to jest najlepsze dla mnie Pięć długich lat czekałem na kolejnego dużego Assasina (Tych popierdułek 2D nawet nie liczę) P.S. Nie pamiętam kiedy w rasowym singlu spędziłem 50h. Ja tam pograłem 10 godzin a i tak jestem zadowolony. Musiałem przeskoczyć na TLOU2. Do AC:S będę wracał jeszcze wiele razy przez kilka lat - nie mam parcia, żeby skończyć grę. Lubię po prostu popykać w Assassyna. Myślę, że Mirage i Valhallę też będę dalej skubał, jak mi się czasowo znudzi Shadows. Najbardziej żałuję Odysei, której nie skończyłem, bo nie trawię bitew morskich i sterowania statkami wodnymi czy powietrznymi (w różnych grach). A samo, greckie środowisko gry bardzo mi odpowiada. Edytowane 15 Kwietnia 2025 przez tgolik 1 1
ODIN85 3 701 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 (edytowane) 8 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Powiem Ci Odin, że przy takich grach jestem w stanie zrozumieć to Twoje parcie do przodu... Pomijanie filmików już oczywiście nie bo uważam, ze to jakaś forma upośledzenia w gameningu... Trochę tak jakbym do kina poszedł i w połowie wyszedł sobie na Pizze i elo! ale kto co lubi. Ktoś serio myśli że pomijam filmiki jak gram w samą fabułę To jest czas samej fabuły na normalu i wbiciem 35lvl który jest wymagany żeby jakoś to szło. Pewnie na easy da się szybciej. Liż dalej każdą ścianę a mogę się założyć o każdą kasę że gry nie skończysz Edytowane 16 Kwietnia 2025 przez ODIN85
userKAMIL 874 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ktoś serio myśli że pomijam filmiki jak gram w samą fabułę Niby sam się do tego przyznawałeś… 🤷
AndrzejTrg 2 913 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Z ciekawości czemu są aż takie duże różnice? PC:9GB Steam: 0.4GB
Godlike 936 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 (edytowane) Ja tu tylko czytam Pogram jak będzie gdzieś do wyrwania poniżej 100 zl. Edytowane 17 Kwietnia 2025 przez Godlike
AndrzejTrg 2 913 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 ja sam bym sobie w AC pograł, ale że gram w jedną grę naraz, a stałem się ciemną duszą to wysiadłem z pociągu który trzymał mnie przy graniu
Rekomendowane odpowiedzi