Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30h za mną i 3 cele zabite. Gram bardzo leniwie aby za szybko się nie przejadło. Dla mnie to przygoda na długie miesiące... Cały czas tylko laską i samuraja nawet nie tykam. Rozwinąłem dość znacznie umiejętności z tą kulą na łańcuchu i walka bardzo widowiskowa. 

No i te scenerie zimowe jak z obrazka! Często łapię się, że stanę i podziwiam dłuższą chwilę. ;)

Assassin's Creed Shadows 12.04.2025 21_23_04.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@userKAMIL Ja juz przeszedlem. 70h. Tak czy siak murzynem, bedziesz musial grac.

Ogolnie gra to taki fajny sredniak, typowa ubi gra z doskonala grafika. 

Na koncu mega sie dluzy :E  Juz tylko misje odchaczalem.

Lokacje kopiuj-wklej. Misje tez.

Pierwsze 30 godzin bylem przekonany ze dam 8/10 ale przez powtarzalnosc misji, lokacji i asetow ostatycznie daje 7/10. Mysle ze wroce jeszcze do assasynka jak bedzie dlc

Opublikowano
4 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

30h za mną i 3 cele zabite. Gram bardzo leniwie aby za szybko się nie przejadło. Dla mnie to przygoda na długie miesiące... Cały czas tylko laską i samuraja nawet nie tykam. Rozwinąłem dość znacznie umiejętności z tą kulą na łańcuchu i walka bardzo widowiskowa. 

No i te scenerie zimowe jak z obrazka! Często łapię się, że stanę i podziwiam dłuższą chwilę. ;)

Assassin's Creed Shadows 12.04.2025 21_23_04.png

prawie jak niektóre scenerie z którejś części reboota Tomb Raider <3 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.04.2025 o 20:04, JeanPepin napisał(a):

To idac z duchem czasu, skoro Anne Boleyn w oststnim filmie biograficznym zagarala czarnoskóra to niech tego afrykańskiego wojownika zagra Azjata albo Europejczyk, np. Karolak albo Linda wtedy będzie to dzieło jescze bardziej międzynarodowe :E

Edytowane przez Godlike
Opublikowano
14 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Jak każdy Assasin doskonale wiem na co się pisałem. ;)
P.S. @Roman_PCMR Battelpasa robiłeś? Świetny strój jest na końcu. Mozolnie mi to idzie ale powoli go odblokuje. 

Nie skonczylem. Wyczyscilem okolo 70% mapy. Czyszczenie przypomina mi jak chcialem oddysey wyczyscic. Nie do zrobienia.

Opublikowano

Kurczę włączyłem grę i mogę powiedzieć gra ma ładną grafikę.  :witojcie2:

Mi gra sie podoba i czy  komuś się podoba czy nie gra zasługuje 8/10

Jak gram Yasuke nie mam wątpliwości że było gorszym samurajem od rodowitego Japończyka. Gdy jest się w miastach ludzie nie ukrywają swojego zdziwienie. Ja nie mam na co narzekać i gra mi się przyjemnie w grę.:D    

Opublikowano
W dniu 14.04.2025 o 08:20, Czubatka Boża napisał(a):

Kurczę włączyłem grę i mogę powiedzieć gra ma ładną grafikę.  :witojcie2:

Mi gra sie podoba i czy  komuś się podoba czy nie gra zasługuje 8/10

Jak gram Yasuke nie mam wątpliwości że było gorszym samurajem od rodowitego Japończyka. Gdy jest się w miastach ludzie nie ukrywają swojego zdziwienie. Ja nie mam na co narzekać i gra mi się przyjemnie w grę.:D    

Bo pierwsze 50 godzin to jest gra 8/10. Potem troszke nudzi. Troszke bardzo

Moze to moja wina bo czyscilem region po regionie i mi sie znudzilo

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Bo pierwsze 50 godzin to jest gra 8/10. Potem troszke nudzi. Troszke bardzo

Kwestia podejścia ale to dalej 50h dobrej zabawy. Sam mam te 30+ (fabularnie ubitych tylko 3) spokojnie sobie to dawkuje. Nigdzie mi się nie spieszy dla mnie Assasin to zabawa na długie miesiące. Do tego momentu gdzie już rzygam tą grą i nie mogę na nią patrzeć. Jednocześnie pojawia się uczucie pełnego nasycenia... i to jest najlepsze dla mnie ;) 

Pięć długich lat czekałem na kolejnego dużego Assasina (Tych popierdułek 2D nawet nie liczę)

P.S. Nie pamiętam kiedy w rasowym singlu spędziłem 50h.

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
Opublikowano

Gdyby moja dusza nie stała się DARK to pewnie bym się dobrze bawił, ale nie popełniłbym błędu z Valhalli gdzie tydzień grania zmusił mnie do odstawienia gry na pół roku. Góra dwie godzinny dziennie i pewnie gra się przyjemnie, ale więcej spowodowało by 

2097048de0be0e3bede_rzigol_2.jpg 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

I dlatego najlepiej przelecieć fabułę w te 35h:E

Powiem Ci Odin, że przy takich grach jestem w stanie zrozumieć to Twoje parcie do przodu...

Pomijanie filmików już oczywiście nie bo uważam, ze to jakaś forma upośledzenia w gameningu...:bicz: 

Trochę tak jakbym do kina poszedł i w połowie wyszedł sobie na Pizze i elo!

ale kto co lubi. ;)

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Kwestia podejścia ale to dalej 50h dobrej zabawy. Sam mam te 30+ (fabularnie ubitych tylko 3) spokojnie sobie to dawkuje. Nigdzie mi się nie spieszy dla mnie Assasin to zabawa na długie miesiące. Do tego momentu gdzie już rzygam tą grą i nie mogę na nią patrzeć. Jednocześnie pojawia się uczucie pełnego nasycenia... i to jest najlepsze dla mnie ;) 

Pięć długich lat czekałem na kolejnego dużego Assasina (Tych popierdułek 2D nawet nie liczę)

P.S. Nie pamiętam kiedy w rasowym singlu spędziłem 50h.

Ja tam pograłem 10 godzin a i tak jestem zadowolony. Musiałem przeskoczyć na TLOU2. Do AC:S będę wracał jeszcze wiele razy przez kilka lat - nie mam parcia, żeby skończyć grę. Lubię po prostu popykać w Assassyna. Myślę, że Mirage i Valhallę też będę dalej skubał, jak mi się czasowo znudzi Shadows. Najbardziej żałuję Odysei, której nie skończyłem, bo nie trawię bitew morskich i sterowania statkami wodnymi czy powietrznymi (w różnych grach). A samo, greckie środowisko gry bardzo mi odpowiada.

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Powiem Ci Odin, że przy takich grach jestem w stanie zrozumieć to Twoje parcie do przodu...

Pomijanie filmików już oczywiście nie bo uważam, ze to jakaś forma upośledzenia w gameningu...:bicz: 

Trochę tak jakbym do kina poszedł i w połowie wyszedł sobie na Pizze i elo!

ale kto co lubi. ;)

Ktoś serio myśli że pomijam filmiki jak gram w samą fabułę:hihot:

To jest czas samej fabuły na normalu i wbiciem 35lvl który jest wymagany żeby jakoś to szło.

Pewnie na easy da się szybciej.

Liż dalej każdą ścianę a mogę się założyć o każdą kasę że gry nie skończysz:E

Edytowane przez ODIN85