Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Szkoda ze nie zrobia jakiegos assasyna w dzungli gdzie czarny gra tarzana. Ale byl by placz i wycie lewakow pokroju gordona

I poboczne love story z gorylicą, bo ludzkiej samicy nigdy nie widział.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie tez AC: Origins byl idealny. Chyba najmilej wspominam ta czesc z 'Trylogii'

Origins-Oddysey-Valhalla.

Origins przeszedlem na 100%. Wszytko, wszysciutko odznaczone, wszytkie questy i lokacje.

Nawet zaliczylem ukryty event po przejsciu ostatniego DLC w Oazie Kobr. Malo kto o tym wie....

Oddysey czyscilem przez pierwsze 50 godzin a potem odpuscilem.

Valhalle przeszedlem 2 razy i za drugim razem wyczyscilem tak na 90%.

Nie dalem rady tych kamieni ustawiac czy lapac tych tatuazy.

Ponad 2 tyg i bedzie mozna grac :) 

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1
Opublikowano

Pełen Szacun Valhalle dwa razy przejść w tym raz na 90%, ja nawet raz nie dalem rady (tylko udalo mi sie watek główny dlc z druidami i trochę pobocznych zadan, aaa i trochę liznalem dlc o Paryżu)a miałem naczaskane cos kolo 100h. Zanudzila mnie ke ta gra swoja powtarzalnościa w pewnym momencie. 

Opublikowano

@Godlike Ja mam troche inne podejscie do Ubi-gier. Traktuje je jak fast food, znane mi mechaniki itp Jak mialem wolna godzinke to wskakiwalem, czyscilem jakas lokacje i finito.

Bardzo lubie tez zbieractwo w grach.

Jak bym mial sie caly zaangazowac i np pamietac o fabule kto i kim jest to bym nie dal rady. 

Fabula Valhalli w polowie Anglii sie rozmywa i juz zapominalem po co cos robie tylko biegalem od znacznika do znacznika a po drodze odchaczalem lokacje.

Ogolnie dla mnie idealna gra open world jest na ok 30 godzin questow glownych a z pobocznymi i lizaniem scian powinno byc 100h-150h

Opublikowano

Też Origins najmilej wspominam. Valhalę męczyłem, na żadne DLC nie miałem już sił i chęci, odpaliłem na chwilę tylko Ragnaroka czy jak to tam się nazywało ale jak zobaczyłem ten świat fantasy to

images?q=tbn:ANd9GcTArrrPwnF5CkRlRdVTgI-

i na tym skończyłem Valhallę :) 

Opublikowano

Zaznaczyli Moskwę wpisali Warszawę, może Ubisoft wie coś więcej i już zostaliśmy sprzedani putlerowi a może po prostu tam pracują idioci.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, GTM napisał(a):

Zaznaczyli Moskwę wpisali Warszawę, może Ubisoft wie coś więcej i już zostaliśmy sprzedani putlerowi a może po prostu tam pracują idioci.

Wiesz może być czarny samuraj to Warszawa może być w rosji, także to u nich norma :) 

Piszą na ekranie tytułowym że jest to dzieło fikcji więc może premiera to też fikcja :E 

• Upvote 1