Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Oceny w tym przypadku nie mają żadnego znaczenia, będzie się liczyć ilość sprzedanych kopi bo nawet oceny 10/10 nie uratują firmy przy słabej sprzedaży. 

W tym przypadku nie mają a w innych już tak. Ręce opadają:boink:

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Wklejanie ocen gdzie wystawić je można nie kupując gry i w nią nie grając. To jedno wielkie XD

Grałem we wszystkie poprzednie, to nie jest KCD2, RDR2, Stalker 2, kontynuacje robione po latach gdzie naprawdę dużo się zmienia, te ostatnie asasyny to jak Fifa, tylko otoczenie się zmienia, a czy muszę jeść :kupa: wiedząc że śmierdzi i zawsze będzie gównem.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Grałem we wszystkie poprzednie, to nie jest KCD2, RDR2, Stalker 2, kontynuacje robione po latach gdzie naprawdę dużo się zmienia, te ostatnie asasyny to jak Fifa, tylko otoczenie się zmienia, a czy muszę jeść :kupa: wiedząc że śmierdzi i zawsze będzie gównem.

Ale WTF? Ja nie pisze czy Ty grałeś czy nie. XD Wklejanie ocen od osób, które nie zagrały jest rzeczywiście bardzo miarodajne. 
Steam 80% dziękuję dowidzenia. 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Może tak porównuj do Asasina 2 a nie 2 do 15.

1 minutę temu, DITMD napisał(a):

Te ciągłe podbijanie poprzeczki i zmiany kryteriów oceniania są komiczne. 

Recki kupione.

Oceny Steam nic nie znaczą.

Czekam na opinie grających na forum.

Gra to gówno mimo wszystko:hihot:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Może tak porównuj do Asasina 2 a nie 2 do 15.

Recki kupione.

Oceny Steam nic nie znaczą.

Czekam na opinie grających na forum.

Gra to gówno mimo wszystko:hihot:

Grający na forum nie mają gustu, i ogrywają same crapy. Żeby twoja opinia się liczyła, to musisz ogrywać gry na YT, wrzucać materiał z grifterskich kanałów, i hejtować grę jakbyś miał personalny beef z developerami.

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Praktycznie cała grę można przejść tylko jedną postacią. Nie ma przymusu grać samurajem. 

No tak, ale sa miejsca gdzie tylko bambus moze wejsc. No i np swordmaster gdzie trenowac moze tylko niguraj.

Troche z imersji to wywala ale jak mowisz. Gra ma wady ale jest bardzo solidna

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Stjepan napisał(a):

Jak to taki GOTY wg. IGN to czekam na sprzedaż taką jaką reprezentują:

Wiedźmin 3 50 mln sprzedanych kopii

RDR 2 70 mln sprzedanych kopii

Skyrim 40 mln sprzedanych kopii

:E 

Gta 5 nie było Goty?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, voltq napisał(a):

Tomasz ty już cyberpunka 10 grudnia 2020 roku wychwalales pod niebiosa a potem się okazało że posiadasz akcje cdpr których  nie sprzedałeś przed premierą gry , trzeba było brać przykład z Michała Kicińskiego który wiedział że to syf na premierę i sprzedał swoje xD

To ile w tym ubi masz teraz że tak zachwalasz murzyna ? , na tym forum jednak większość jest myśląca tutaj nie musisz pisać propagandy bo ludzie zaraz to wykryją, zachwalaj gierkę gdzieś gdzie młoty to czytają 

Ubi nie mam. Za to akcji CDR jeszcze więcej niż wtedy - dobierałem, bo CP2077 dał mi jako graczowi niesamowicie dużo wrażeń a w ostatnich dwóch latach gra stała się absolutnym bestsellerem na STEAM z ocenami przekraczającymi 95%.

Lubię gry ubi, Józikiem raczej nie będę grał, bo bardzo siadła mi gra Naomi. A w Shadows, na razie gra mi się najlepiej od czasów Origins. I to mimo, że wszyscy wkoło próbują grę innym obrzydzić.

Edytowane przez tgolik
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Każdy rozgarnięty w tym temacie wie dlaczego, a ty się zastanów ;) Może w końcu samodzielnie dojdziesz do pewnych wniosków.

15 minut temu, slafec napisał(a):

Przecież ta gra to nie jest być albo nie być dla Ubi. Oni w ciągu najbliższych 5 lat wydadzą jeszcze 9 odsłon (Insider Gaming).

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️Czekamy ;)  Oby były bez udziwnień i kontrowersji. 

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 1
Opublikowano
47 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Oceny Steama generalnie są do dupy. Masz ludzi co piszą 6/10 i dają 👍 albo 👎.

To co to jest warte?

• Like 2
  • Confused 2
Opublikowano (edytowane)

No ba. Szczególnie ludzi którzy grają we wszystko i wszystko jest "okej". Ewentualnie GOTY w przypadku takiej jednej wybitnej jednostki.

Albo takich co cieszy, że gry nie są skomplikowane.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Sobtainer napisał(a):

Z HDR, szukam szczęki. 

To prawda! Do tego OLED i człowiek co chwila przystaje aby podziwiać tem świat. 
Generalnie jest tu ktoś kto kupił, pograł i narzeka? Bo jak zawsze narzekają Ci co pada w dłoni nie mieli. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@crush

No ciężko zrozumieć że niektóre stare chłopy mają syndrom dziecka i mało im do szczęścia potrzeba a cała reszta zdziadziała i tylko narzeka:(

3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

To prawda! Do tego OLED i człowiek co chwila przystaje aby podziwiać tem świat. 
Generalnie jest tu ktoś kto kupił, pograł i narzeka? Bo jak zawsze narzekają Ci co pada w dłoni nie mieli. 

Ocho zaraz usłyszysz że jak poszło 300zł na grę to jak masz narzekać:wariat:

Edytowane przez ODIN85
  • Haha 2