Vulc 2 315 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 @Elvis79 Kupić nie zamierzałem ale Mikołaj dotarł w tym roku wcześniej. Więc sprzedałem zamówionego Oleda i zostawiłem NS2.
Elvis79 172 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 i zapomniałeś się tutaj pochwalić
Vulc 2 315 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Sprawdź sobie mój post z 1 grudnia i przyjrzyj dokładnie zdjęciu w spoilerze. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez Vulc
Elvis79 172 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 A kurde spoilera nawet nie otwierałem btw teraz to są wymagania, że musi być oled, 4k, hdr itd a kiedyś wystarczyło to https://www.wiocha.pl/1848698,Nostalgia
Tankietka 239 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Ale ten Metroid 4 jest słaby, ale też wspaniały chociaż mógł być znacznie lepszy. Takich gier już się nie robi a jednak wyszedł w 2025 roku. Denerwujące archaizmy i uproszczenia łączą się ze wspaniałą atmosferą i gameplayowym mixem gatunkowym. Jeszcze zatęsknimy za taką rozgrywką bo wydaje się, że po koszmarze produkcyjnym nowy Metroid FPP może na Switchu 3.
@MUZ 114 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Myślę, że dostaniemy remastery 2 i 3, a 5 jako tytuł międzygeneracyjny między S2 i S3.
Vulc 2 315 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 (edytowane) Ja właśnie zacząłem od korzeni i mimo wieku, pierwszy Metroid Prime nadal prezentuje się atrakcyjnie. Zremasterowany został całkiem przyzwoicie, nie czuć wieku tej gry. Bardzo dobrze się pyka. Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Vulc 2 1
Elvis79 172 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia https://www.ppe.pl/news/396422/tragedia-w-usa-11-latek-zastrzelil-ojca-bo-ten-wzial-mu-konsole.html No i teraz Trampek powinien dowalić cłami w Nintendo.
Elvis79 172 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia "Dziś w nocy, dokładnie 22 stycznia o 2:00 czasu polskiego, na serwerach Nintendo pojawi się nowa aktualizacja firmware. Jej głównym celem ma być zapewnienie polskiej wersji językowej w dwóch pierwszych grach Nintendo przygotowanych z myślą o Switchu 2. Na dobry początek gracze mają dostać możliwość zagrania po polsku w Donkey Kong Bananza oraz Mario Kart World. " W jednej i drugiej pełno tekstu do tłumaczenia jest
Tankietka 239 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Podbili za free DKCR na S2. W końcu coś się ruszyło ze wsteczną.
DżonyBi 2 077 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Edytowane 23 Stycznia przez DżonyBi
Kszyrztow 60 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia No i stało się. Gry bezpośrednio od Nintendo z językiem PL, oficjalnie. Myślałem, że tych czasów nie dożyję. W takim razie widziałem już chyba na tym świecie wszystko
Barosz 54 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Kret Krzysiu rządzi ! Jak dla mnie spoko, że się na nas otwierają. Ciekawe czy do starych tytułów będą dawać spolszczenia czy tylko do nowych.
Elvis79 172 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia "Oprócz Mario Kart World i Donkey Kong Bananza, w późniejszym terminie na język polski zostanie również zlokalizowany także szereg innych tytułów wydanych przez Nintendo, dostępnych na Nintendo Switch 2." "Super Mario Bros. Wonder – Nintendo Switch 2 Edition + Meetup in Bellabel Park, czyli Super Mario Bros. Wonder z 2023 roku w wersji na Nintendo Switch 2, ujawniono datę premiery, która nastąpi 26 marca 2026" - będzie PL.
DżonyBi 2 077 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego A ja chętnie takiego Obliviona na S2 ograłbym.
Kszyrztow 60 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Orbitals zaprezentowane na początku wygląda super. Fajny art style, co-op, ex na NS2:
copyname 114 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Nabyłem sobie NS2, pierwsza moja styczność z ich konsolką. Mario kart world sobie obczaję, choć na ścigałkami ja średnio. Bananze z olx od kogoś używkę zamówiłem, więc to poleci jako 1 do obadania. Kolejne pewnie zelda. A w między czasie aby młodej dać coś tam prostego od czasu do czasu pograć to co polecacie dla dzieciaków?
Elvis79 172 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego W dniu 5.02.2026 o 19:59, Kszyrztow napisał(a): Orbitals zaprezentowane na początku wygląda super. Fajny art style, co-op, ex na NS2: Będzie mieć napisy PL 1
Rekomendowane odpowiedzi