Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Net-s? Ci co nie chcieli zwrócić całej kwoty za monitor bo był pyłek na ekranie? Już widzę jak za tyle wyślą ale mogę się mylić. Czas pokaże. -
Przez Filip454 · Opublikowano
Wesołych Świąt Moi Kochani Nie mogę uwierzyć, ze już tyle lat minęło. Cieszę się, że większość użytkowników ma się dobrze mimo upływu lat. Wszystkim niewierzącym życzę nawrócenia, a wierzącym ostatecznego odseparowania wiary od pogańskich zwyczajów (PDK) i odejście od pewnych tradycji, którymi pojono nas gdy byliśmy brzdącami. Nikogo nie oceniam, ale życiowo warto uwierzyć (moim zdaniem) i zerwać matrixowe kajdany, bo prawdziwy świat to nie tylko to co naoczne i namacalne. Niech Pan Jezus ma wszystkich w swojej opiece w te piękne czasy pełne możliwości do wykorzystania (mimo trudności). Życzę refleksji i wielu pozytywnych przemian, czego życzę również samemu sobie. Refleksji nigdy zbyt wiele, a jedzenia owszem, dlatego dzielmy się dobrem, które otrzymujemy każdego dnia i nie zniechęcajmy się mimo trudów w codziennej rutynie. Dziękuję, że jesteście i że nadal mogę zaglądać na chyba jedyne, tradycyjne forum komputerowe w polskim Internecie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pozdrawiam serdecznie. Fifi -
Przez Dziarson · Opublikowano
W obu przypadkach garam w te same gry korzystam z tego samego OC problem AMD raczej wynika z nie korzystania z parkowania rdzeni. Po prostu w grach korzystam ze wszystkiego co daje 9950X3D. I odść czesto jest tak ze gry żre wszystkie rdzenie. W przypadku Intela obciążenie e corsów nie wystepuje w grach leża nic sie nie dzieje za to AMD unlimited power -
Przez Send1N · Opublikowano
jakbyś chciał zejść ciut z napięcia to poluzuj trfc na początek które jest bardzo na nie wrażliwe, między 490 a 510/520 nie zobaczysz żadnej różnicy musiałbyś poluzować ze 100 aby coś stracić a może się okazać że komp wstanie np na 1.43v + ram przejdzie testy stabilności Co do SCL poniżej 4 to tylko na b-die mogłeś zejść, TRCDWR na 8 kompletnie niczego nie daje jak TCL jest wyżej, musiałbyś dać CL na 8 żeby to miało sens co jest niemożliwe -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
No to ciekawe bo nie dawniej jak 2 tygodnie temu prawie mnie tu zjedli tutejsi "fachowcy, specjaliści i tym podobni eksperci" bo: bez sensu - cudimm nic nie da i w ogóle po co to komu, pogoń za cyferkami no i nie da się generalnie bo to ten sam krzem. No nic, pewnie niebawem się przekonamy 😀
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi