Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Siema. Od pewnego czasu, w wymagających grach, wentylatory na grafice zaczęły dość hałasować. Pytałem o zmianę pasty, ale dzisiaj coś mnie pokusiło, aby zdjąć kaganiec z karty, czyli z uV 0,950v i 2754Mhz, dać jej pole do popisu i odpaliłem HWInfo. Po kilu minutach grania, osiągnęła wysokie temperatury rdzenia (76st), ale przy 450W poboru tego się spodziewałem, jednak gdy zrzuciłem grę i zobaczyłem temperaturę Hotspot, to od razu Alt +F4, powrót do uV i teraz się zastanawiam co z kartą robić. Przy uV Hotspot nagrzewał się do około 97st, przy rdzeniu około 72st. Dalsza jej eksploatacja może w końcu doprowadzić do degradacji krzemu, zwłaszcza jak przyjdą letnie upały. Zgłaszać RMA w Asusie czy reklamować w sklepie, w którym ją kupiłem, tylko pytanie na co się powoływać . Kolejna sprawa, to czy oddawać kartę w oryginalnym opakowaniu, czy jakimś zastępczym?. Kiedyś reklamowałem kartę Evga i odesłali mi ją małyk kartonowym pudełku, bez wszystkich akcesoriów, kabli instrukcji, jakie otrzymałem z kartą. Może w sumie czekać, aż padnie, lub zdjąć jej kaganiec i w tym jej pomóc Karta z uV -
Przez Jaycob · Opublikowano
Ja ukończyłem grę bez tego narzędzia, po prostu uruchamiałem grę ponownie i wczytywałem starsze zapiski. -
Przez Tooth · Opublikowano
Na co mam brać poprawkę ? Wszystko rozumiem czego dotyczą eseje wojnne ale to nie zwalnia ich z tego iż wydali popsuty produkt ? A kto im kazał wypuszczać grę ? Microshit ? Równie dobrze mogli wstrzymać prace i bezpiecznie przenieść całe studio do innego kraju nikt im nie kazał siedzieć i pracować w kraju gdzie nie jest bezpiecznie. -
Prosty sprzęt do zabawy/nauki Pi-Hole, AdGuard Home, NAS etc Raspberry, N100, mały Dell, coś innego?
Przez narmiak · Opublikowano
Dell Wyse Z90D7 Zx0 AMD G-T56N Masz jedna kartę sieciową, więc jeżeli masz zarządzalny switch na którym postawisz VLANy, to by się pewnie dało tak samo, jak na każdym komputerze. PiHole/ADGuard nie potrzebują jakoś super silnej maszyny, wiec działały by tu bez problemu. Mój model miał normalnie dostępny port SATA oraz mSATA. Trzeci dysk jest wpięty po USB. Do mSATA podłączyłem normalny dysk SSD GoodRama wyciągnięty z obudowy, HDD normalnie pod SATA (w komplecie miałem odpowiednie sanki i kable). Widziałem też jak ludzie montowali w slot WLAN przejściówkę dającą 2 dodatkowe porty SATA. -
Przez kubikolos · Opublikowano
To są bzdury budzące jakikolwiek sens przez brak uwzględnienia kontekstu. Gdyby doszło do całkowitej wojny handlowej z Chinami to zachód będzie do tego od dawna przygotowany i ta wojna dotknie wielokrotnie bardziej Chiny niż nas. UE i zachód mimo turbulencji to wyjdą z tego znacznie silniejsi a pozycja handlowa Chin osłabnie na >dekadę. Rosja nie ma możliwości wyniszczyć nas gospodarczo, zachód sprowadziłby Chiny tam gdzie ich miejsce.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi