Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Pentium D napisał(a):

Przeglądałem vinted i widzę na jednej miniaturce zdjęcie mojego autorstwa z oferty gdzie sprzedawałem 14600K. Wchodzę i sprzedaje to gość który kupił go ode mnie ponad 2 miechy temu. W ofercie tylko moje zdjęcia, nic od siebie nie dał. Przeglądałem dalej i znowu to samo zdjęcie na miniaturce. Myślałem, że coś się zapętliło ale kliknąłem i to był jakiś inny sprzedający. Oferta jak kopiuj-wklej z tej pierwszej, nawet lokalizacja sprzedawcy taka sama, ale konto z 0 opinii. Obie oferty zgłosiłem, że zdjęcia zajebane z mojej oferty zakończonej ponad 2 miesiące temu. Nawet linka do oferty wkleiłem. Co vinted zrobiło? Ofertę gościa który kupił ode mnie tego proca zostawili z argumentując "po sprawdzeniu zgłoszonych przez Ciebie treści użytkownika lub użytkowniczki pskgoa nie stwierdziliśmy jednoznacznego naruszenia standardów społeczności Vinted." Ofertę drugiego konta usunęli argumentując "Zgłoszona przez Ciebie treść użytkownika bahjatm4 narusza standardy naszej społeczności, w związku z czym podjęliśmy odpowiednie kroki." :E 2+2=4 ale czasem jednak 5 :boink:

Mamy przykład tego że czasami warto poświęcić te 5 minut i dodać swój nick z Vinted , Allegro , Olx do zdjęcia najlepiej w widocznym miejscu  w jakimś programie graficznym albo niech zrobi to ciocia AI . Pewnie jeszcze nie raz nie dwa je zobaczysz gdzieś w ogłoszeniach 

Opublikowano
20 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Mamy przykład tego że czasami warto poświęcić te 5 minut i dodać swój nick z Vinted , Allegro , Olx do zdjęcia najlepiej w widocznym miejscu  w jakimś programie graficznym albo niech zrobi to ciocia AI . Pewnie jeszcze nie raz nie dwa je zobaczysz gdzieś w ogłoszeniach 

Dodasz w paincie nick to AI to wyretuszuje że nawet wprawne oko nie wyłapie, więc to bez sensu.

Mi bardziej chodziło o to, że na zdjęciach jest stan przedmiotu i testy sprzed kilku tygodni. Ktoś spojrzy, kupi i dostanie coś innego niż było na zdjęciach.

Opublikowano
20 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Dodasz w paincie nick to AI to wyretuszuje że nawet wprawne oko nie wyłapie, więc to bez sensu.

Przed AI to działało myślę ze tym co wstawiają takie ogłoszenia nawet by się nie chciało wrzucać tego w AI żeby skasowało podpis tylko szukali by innego foto w necie .