Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie publikuje wartościowych treści, bo nie po tutaj jestem, raczej dla zabawy żeby pogadać o wszystkim i niczym z ludźmi ;) Sam przyznałem wcześniej, iż na pewno jest dobrym biznesmenem, że tyle osiągnął i jest dla mnie bez znaczenia jak to osiągnął, do tego  "dawniej pieprzył kocopoły", teraz nie wiem bo nie chce mi się go oglądać. Ciekawe, że zawsze wyciągasz zdania z kontekstu żeby wyszło pod twoją narrację. Materiału nie oglądałem, bo mnie w ogóle nie interesuje to co gość ma do powiedzenia, ale też nie napisałem nigdzie że w nim mówi bzdury.

Weź w końcu wyjdź z domu, pooddychaj holenderskim powietrzem, a nie przypierdzielaj się personalnie do każdego mającego inne zdanie zawsze gdy zaczyna ci brakować argumentów.  Inni tu potrafią  normalnie rozmawiać, nie zawsze się zgadzają ale jakoś potrafią dojść do jakiegoś konsensu bez personalnych ataków... nawet "zniemczały Polak" czy "elektroświry" :ETwoje posty w większości to prowokowanie innych i ataki personalne. 

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Nie martw się o moje życie, pilnuj swojego.

Czy teraz, czy wcześniej, nie masz żadnej podstawy do pisania o kocopołach, bo sam nigdy niczego nie stworzyłeś wartościowego, a to jest hejt.

Ja wrzuciłem zwykły filmik, jako ciekawostkę i zleciało się towarzystwo wzajemnej adoracji, które nic na temat filmiku nie potrafiło napisać, tylko żądania, by nie wrzucać materiałów tego pana i poklepywanie się po pleckach, zakładanie rodzin.

Kto tu ma problemy z prowokacją, nołnejmy plujące bez podstawy na innych? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

zgruzowali mnie znowu :E nie moja wina oczywiscie

zjazd z ronda z wewn pasa

tym razem ucierpialo zawieszenie bo wyskoczyl błąd zbieżnosci (niestety po czasie dopiero) ale mysle ze nie powinno miec to znaczenia dla ubezpieczyciela - tymrazem bede musial jednak na podnosnik wjechac

idac dalej - krakow godziny 18-20 - 4 wymuszenia w tym dwa powazne gdzie musialem depnąc ostro, co sie z tymi ludzmi dzieje

IMG-7137.jpg

IMG-7139.jpg

Edytowane przez duniek
  • Sad 3
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Czyli, jeśli ktoś nie zrobił czegoś takiego samego jak inny człowiek, który tę rzecz zrobił, to nie może krytykować go za to, że tę rzecz zrobił?

Kurde, ciekawa logika. Muszę zapamiętać żeby nigdy nie krytykować filmu, który mi się nie podobał, skoro nigdy żadnego nie nakręciłem. :( 

Aaa, i chciałbym w takim układzie przeprosić za krytykowanie jazdy 8,5m za autobusem dla zabawy.

Nie powinienem był tak krytykować, skoro sam tak nie robiłem :( 

Gust a wiedza merytoryczna to nie to samo, ale nie dziwię się, że tego nie wiesz.

Krytykować można jak najbardziej, ale to trzeba uzasadnić, więc nie musisz przepraszać, bo uzasadniłeś, dlaczego 8,5m za autobusem było błędem, co ja przyjąłem i przyznałem rację.

Tego też nie zrozumiałeś.

Hejterem jest pierdzi stołek, który sam nic nie potrafi i bez uzasadnienia krytykuje innych.

Dla niektórych to proste.

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Gust a wiedza merytoryczna to nie to samo, ale nie dziwię się, że tego nie wiesz.

Krytykować można jak najbardziej, ale to trzeba uzasadnić, więc nie musisz przepraszać, bo uzasadniłeś, dlaczego 8,5m za autobusem było błędem, co ja przyjąłem i przyznałem rację.

Tego też nie zrozumiałeś.

Hejterem jest, pierdzi stołek, który sam nic nie potrafi i bez uzasadnienia krytykuje innych.

Dla niektórych to proste.

Krzysiak, jako diagnosta samochodowy zna się na motoryzacyjnym piekiełku całkiem nieźle.  A na pewno lepiej niż ty i ja.

Dodatkowo - każdy może krytykować filmy. Również za merytoryczną zawartość. 

Ja np. krytykuje nie tylko za sprawy związane z moim zawodem. A nigdy nie nagrałem filmu o takich tematach. O zawodowych - setki. 

Uzasadnienie się tutaj pojawiło. Ale nie zrozumiałeś. Bo znowu chcesz sie do kogoś bez sensu przywalić. 

Może zjeżdżaj do Polski częściej to cie organ “myślenia” nie będzie tak cisnął :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Krzysiak, jako diagnosta samochodowy zna się na motoryzacyjnym piekiełku całkiem nieźle.  A pewno lepiej niż ty i ja.

Dodatkowo - każdy może krytykować filmy. Również za merytoryczną zawartość. 

Ja np. krytykuje nie tylko za sprawy związane z moim zawodem. A nigdy nie nagrałem filmu o takich tematach. O zawodowych - setki. 

Uzasadnienie się tutaj pojawiło. Ale nie zrozumiałeś. Bo znowu chcesz sie do kogoś bez sensu przywalić. 

Może zjeżdżaj do Polski częściej to ci organ myślenia nie będzie tak cisnął :) 

krzysiak  nic mądrego tu o motoryzacji nie napisał, poza ogólnie dostępną wiedzą z internetów, sam łamie przepisy świadomie, te które ma kontrolować, jak krytykujesz i to uzasadniasz, rzeczowo i fachowo to nikt nie będzie miał pretensji, jak wymądrzasz się, nic nie reprezentując, to jesteś hejterem. 

Opublikowano (edytowane)

Nikt nie podał żadnej przyczyny, zacytuj

a że skaczesz znowu do nogawek, to jak wcześniej, do czasu, póki tabletek nie weźmiesz, bye

i już wiem, że dalej będziesz skomlał o uwagę :cool:

ps. nie stresuj się, bo literówki walisz :E

Opublikowano
4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

sam łamie przepisy świadomie, te które ma kontrolować

Tak jak mówię...wyciągasz pojedyncze zdania z kontekstu żeby tworzyć swoje tezy, nigdzie tu na forum nie napisałem że zawodowo łamię jakiekolwiek przepisy ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No i tu przyczyna też została podana. 

On nie zrozumie, że chodzi o to iż w tematach stricte mechanicznych łysy popełniał błędy, później ludzie go prostowali w komentarzach, w kolejnym odcinku się bronił że on przecież nie jest mechanikiem...by w następnym znów udawać wielkiego znawcę mechaniki ;) Może się to zmieniło, nie wiem, nie wnikam, nie oglądam :) 

Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Napisałeś, korzystasz z zabronionego rozmiaru opon 

Ale nie naginam prawa podczas wykonywania pracy...przeglądy tego samochodu robię na letnich latem :E 

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

A co kogo obchodzi, na jakich robisz przeglądy, jak potem świadomie zmieniasz opony ? Ten przegląd w tym momencie jest ... warty.

Tak ja również korzystam z nielegalnych opon, więc obydwoje jesteśmy cienkimi diagnostami, ja nawet się do tego nie szkoliłem, w przeciwieństwie do ciebie. %-)

Opublikowano (edytowane)

W teorii każdy jest gówno warty jeśli chodzi o rzeczy które łatwo zmienić ;) Dla mnie liczy się tu i teraz na stacji...bo to raz widziałem jak przed wjechaniem czy po wyjechaniu z niej ktoś zakładał inne koła :E 

Różnica między nami taka że ja się nie przywalam na forum do kogoś, że robi coś nie do końca zgodnie z przepisami, bo sam nie robię wielu rzeczy zgodnie z nimi...choćby w kwestii ograniczeń prędkości ;) 

Ty się przywalasz nawet gdy się robi zgodnie...choćby do @marko po czym wychodzi hipokryzja  :rotfl2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1
Opublikowano

Aha, jak zobaczysz, że inni kradną, to też będziesz kradł, a potem do kościółka %-)

to jest dopiero hipokryzja :cool: 

Nie, ty bezpodstawnie krytykujesz innych.

Cofnij sie parę postów wstecz do postu marko pod moim postem z filmikiem, przeczytaj ze zrozumieniem, kto tu się do kogo przywala, a co najważniejsze dyktuje innym, co mogą wstawiać a co nie.  

Dalsza dyskusja, podobnie jak z gordonem, wrócimy, jak ochłoniesz i ja nie rzucam słów na wiatr.

Opublikowano

No i jak zawsze odwracasz kota ogonem...jeśli już to w odniesieniu do tej dyskusji powinno to lecieć "jeśli sam kradnę, to nie będę zarzucał innym że kradną"  ;) 

Aż się faktycznie cofnąłem...napisałem, że nie jestem sam w kwestii "lubienia" łysego i później, że dawno gościa nie oglądałem, wtedy chrzanił kocopoły ale przyznałem też, że biznesmen z niego dobry bez względu na to jak do tego doszedł.

To ty po tym poście zaatakowałeś mnie personalnie a teraz zrzucasz że niby to ja...dlatego jak wspomniałem wcześniej, powdychaj holenderskiego powietrza i ochłoń ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.09.2025 o 22:29, SylwesterI. napisał(a):

Nikt nie podał żadnej przyczyny, zacytuj

a że skaczesz znowu do nogawek, to jak wcześniej, do czasu, póki tabletek nie weźmiesz, bye

i już wiem, że dalej będziesz skomlał o uwagę :cool:

ps. nie stresuj się, bo literówki walisz :E

Oczywiście, że została podana. Kilkukrotnie. 

Przebadaj sobie wzrok.

To ty wpadasz tu i błagasz na kolanach o atencję - dlatego kreujesz jakieś gównoburze. 

ps.

pisze się “korzystam”, a nie “kożystam”.

pij mniej, albo wróć do szkoły :) 
I jeszcze mały hint:

image.thumb.jpeg.2458c7691887d87ef684f5b843c9b595.jpeg

...

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 2