Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@DarkeVo też mnie kilka razy korciło żeby kupić, ale zawsze miałem z tyłu głowy, że i tak przy swoim GPU w 3440x1440 nie zyskam nic...poza ewentualnością spalenia CPU -
Przez lukadd · Opublikowano
Inne procki też padają np. 9700. Ogólnie jazda zaczęła się od 9800x3d bo wtedy zwiększyła się ilość padających CPU. Bardzo dziwna sprawa i jakoś nie chce mi się wierzyć, że najwięksi producenci mobasów jak Asus czy Asrock przez ~1.5 roku razem z współpracą z AMD dalej nie ogarnęli problemów jakby to była tylko kwestia biosów https://videocardz.com/newz/asus-800-series-boards-are-killing-ryzen-7-9800x3d-chips-five-dead-cpu-reports-in-two-weeks -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Mam 7800x3d na msi x670e tomahawk juz nie długo trzy lata, choć chciałem kupic 9800x3d tylko po to by mieć, na szczęście jakos nie udało mi sie trafić na jakąś promocje lub za długo zwlekałem. Widzę że jednak dobrze że tak wyszło i poczeka sie na następną generację x3d😅 ale nie złe cyrki z tym prockiem. Coś mi sie wydaje że tu amd przecudowało i zrypali tego proca -
Przez lukadd · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/one-asrock-b850-motherboard-reportedly-kills-three-ryzen-7-9700x-cpus Jeszcze był jakiś inny, ale nie mam czasu teraz szukać. -
Przez VRman · Opublikowano
@ptys Popraw prompta stary, bo te wrzucanie dziesięciu wytycznych na raz trochę kiepsko wypada. - ani słowa o tym, że próbowałeś wyśmiewać rozsądne założenia, że jak coś wybucha w krajach UE to na 99% będzie to robota rusków. Próbowałeś manipulować, jakby to była błędna i nadużywana narracja, choć prawie zawsze chodzi o rusków, nawet tym razem ewidentnie gość nie pracował na zlecenie rządu Ukrainy. - odpisujesz na wytknięcie manipulacji ale nie piszesz ani litera na swoją obronę, po prostu zmieniasz temat. Jak zawsze. Jak każdy bot - dodajesz oczywiście o tym, jaka to Ukraina jest skorumpowana. Zero związku z tematem. 100% związku z wytycznymi ruskich trolowni - dalej oczywiście zarzuty do Ukraińcow o wyłudzanie 500+. (patrzy wyżej: zero... itd.) - dalej coś o cenzurze i jedynie słusznej narracji. Po raz trzeci - zero związku z dyskusją, ale 100% z trolowniami ruskich. Oczywiście ulubiona, bo skuteczna i tu na forum, próba wciskania, ze ty tylko jesteś przeciwko jedynie słusznym narracjom. (sam jestem akurat, ale gdy mowa o prawdziwych kwestiach jedynie słusznych narracji, a nie sytuacji, gdy ktoś próbuje udawać ofiarę takiej narracji aby ukryć pro-ruskie manipulacje) - dalej jeszcze coś o ściganiu za mowę nienawiści wobec ukraińców. Jeszcze o tym, że Zelenski jest ćpun i że Polska prowokuje rosję, i że to wina NATO że ruscy zaatakowali Ukrainę zapomniałeś dodać, a byłoby odhaczone całe bingo. Cóż za zmarnowana okazja A to rusek nie może wyjechać? W Niemczech kilku rusków rozwaliło komuś samochód za flagę Ukrainy, choć mieszkają tam od dziecka. Zobacz co gość robi, jak pisze, co pisze. Zobacz na to, że pisze "kłaść palcy" zamiast palców, gdzie go złapałem na tym, że to słowo jest z języka rosyjskiego. Znasz kogoś kto mówi "nie kładź tam palcy!"? Ja nie Zresztą zobacz na tego najnowszego posta chociażby (akapit wyżej napisałem o tym właśnie) Jaki nie chcecie nic z tym robić, to luz. Przecież nie wołałem, nie raportowałem - Pamiętam rozkazy jakie tu dropnął Enesik i nie zamierzam podpaść Ale na serio mam nadzieję, że w końcu ktoś dostrzeże w jego aktywności to, co jest dla mnie i nie tylko bardzo, bardzo oczywiste. A jak nie - trudno. Mam polewkę z tego jak się wykłada raz za razem. Wtopę z użyciem słowa "rusofobia!" pamiętam do dziś jako 5 minut ciągłego śmiechu godnego najlepszych odcinków Family Guya, a śmiech to zdrowie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi