Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Nie zapomniałem, po prostu o tym nie wiedziałem.:E Dzięki za info. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Widac tlumy na pokazie. Musieli dodac widowni poprzez AI D4 umarlo wraz z premiera POE2. Nie znam osoby co woli grac w D4 1
Imm 275 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego No właśnie, licząc z widownią to pewnie będzie nawet z 11 osób, które wolą DIV od PoE2. 2
voltq 1 372 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Jest sens kupić dla samej fabuły na ps5 pro?
Dominix 405 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Ja tez wole D4 od PoE, a 2 jak bedzie za friko bo tyle jest dla mnie warte to sie sprawdzi ale nie wydaje mi sie ze mnie porwie. Tu sobie wbije, blastuje przez content i mozna sie zrelaksowac. Ja nie licze ze dodadza paladyna, moze cos innego co bedzie "holy" ale jakas nowosc mi sie wydaje. Zobaczymy, no i roadmap tez licze ze cos ciekawego wniesie. @voltqwez sobie w GP za grosze, jak tylko dla fabuly. Edytowane 13 Lutego przez Dominix 2
Asag 284 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Fabuła podstawki mi się mega podobała chociaż momentami trochę za bardzo rozciągnięta. Filmiki i cutscenki naprawdę świetne i budowały klimat, część osób narzekało że słaba historia ale mnie ogólnie przejście wciągnęło. Dodatek pod względem fabularnym mnie mocno rozczarował. Zero filmów CGI i po prostu jakieś takie to nudne było i często bezsensu (jak np postać Urivara). Całość uratowała ostatnia scena ale nie będę spoilerował. Ogólnie zamiast jakiejś sensownej fabuły to dodatek był tak naprawdę tylko wstępem do następnego rozdziału i trochę to słabe biorąc pod uwagę że to był pełnoprawny dodatek. Więc jeżeli dla samej fabuły to tylko po mocnej przecenie a i tak będzie to urwana historia. Już chyba lepiej faktycznie w gamepass. Edytowane 13 Lutego przez Asag
Spychcio 802 Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego Czekam na ten RoadMap ciekawe co tam będzie 1
Dominix 405 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego https://news.blizzard.com/en-us/article/24171214/diablo-iv-patch-notes Patch w następnym tygodniu.
GTM 65 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Moim zdaniem ta gra jest trochę skopana, kupiłem ją jakoś w okolicy świąt żeby ograć fabułkę i nadal nie mogę jej skończyć, ciężko mi się jakoś zmotywować do dalszej gry z kilku powodów. Po pierwsze gra sypie legendarnymi przedmiotami jak z rękawa i o ile na początku nawet mi się to podobało, o tyle po jakimś czasie okazało się, że gra wypstrykała się ze wszystkiego i zaczyna dropić te same przedmioty tylko z trochę podbitymi statystykami a aspekty w przedmiotach to w większości nudy typu 20% do czegoś tam na 5 sekund, w zasadzie już od dawna nie wydropiłem niczego co chciałbym założyć - dramat. Po drugie poziom trudności to żart, sam nie lubię trudnych gier, ale to chyba lekka przesada kiedy mini-boss nie może nawet do końca wynurzyć się spod ziemi bo w ginie w połowie animacji, gram chyba na najwyższym poziomie dostępnym w kampanii, reszta poblokowana, chyba że czegoś nie widzę. Misje poboczne chyba skopiowali z wowa bo w większości to idź i zbierz 12 kości kozłoluda, idź znajdź amulet, idź zobacz co u romka bo dawno się nie widzieliśmy a mi się dupy nie chce ruszyć, jeszcze w pierwszym akcie niektóre misje poboczne miały trochę więcej napracowania i dawały radę, tak od drugiego nie ma sensu nawet klikać, zwłaszcza że nagroda za nie jest zawsze taka sama, żółty przedmiot i parę groszy - no dramat zwłaszcza że przecież więcej mi wypadnie po wyjściu z miasta na pierwszej grupie mobów.... Otwarty świat jest pusty, nudny, na maksa powtarzalny i ma chyba tylko za zadanie wydłużyć grę i utrudnić graczowi dotarcie do celu. Wizualnie też jest średnio, dobija mnie już ta monochromatyczna grafika, wszystko się ze sobą zlewa. Gra jest też trochę przegadana, wolałbym mniej dialogów, ale lepszej jakości, sytuacji nie poprawia też to, że aktorzy straaasznieee wooolllnnoo móowiąąąąą, ostatnio zacząłem nawet skipować dialogi bo już nie mam siły. Na plus chyba tylko walka. W Diablo 3 bawiłem się dużo lepiej niestety.
Brolly 765 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Miniaturka to bait i zgadywanie jak coś Tu jeszcze q&a z S7 Edytowane 27 Lutego przez Brolly 1
Spychcio 802 Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego Niech dadzą nareszcie kogoś kto walczy mieczem i tarczą. Niczego więcej mi nie trzeba. 1
Brolly 765 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Spychcio napisał(a): Niech dadzą nareszcie kogoś kto walczy mieczem i tarczą. Niczego więcej mi nie trzeba. Będzie będzie rykher na filmie mówi nawet że paladyn jest najbardziej reqested class Devi siedzą na dev stream "when paladin", wyszedł obecny dodatek macie spiritborna grajcie se ale nie gracze "gdzie paladyn", "dej paladyna" jakiś wywiad "gdzie paladyn", ktoś z devów w domu otwiera w domu lodówkę albo szafę "gdzie paladyn?" . Oni musieli by być upośledzeni umysłowo aby go teraz nie dodać tym bardziej że story aż się prosi teraz o to Edytowane 27 Lutego przez Brolly
dan254 118 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Zakończenie dodatku wskazywało by właśnie na paladyna/krzyżowca.Mam nadzieję że będzie o to moja ulubiona postać 1
Spychcio 802 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego I oby była dobra walka z ostatnim Bossem a nie to co w DLC
Brolly 765 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Edit : Edytowane 8 Marca przez Brolly
Dimazz 567 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia nie wygląda to jakoś zachęcająco. Poprzestawiają na mapie to co jest żeby nie dać czasem za dużo za darmo. dopiero nowy dodatek w 2026 może coś wniesie. nawet nie chce mi się ściągać 1
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Powinni wrócic do starego dobrego D1 i D2 1
Dominix 405 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia https://news.blizzard.com/en-us/article/24189530/combat-deception-in-season-8-belials-return Nowy sezon już za rogiem
Spychcio 802 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Czekam na ten sezon i biorę battlepassa, konkretne zbroje będą. Do startu muszę zdecydować... Rogal czy Czarodziej;)
Roman_PCMR 866 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Odkad zagralem w PoE2 to nawet nie pomyslalem o D4. D4 jest nie do odratowania. Itemizacja jest zwalona 2 1
Dominix 405 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 9 godzin temu, Spychcio napisał(a): Czekam na ten sezon i biorę battlepassa, konkretne zbroje będą. Do startu muszę zdecydować... Rogal czy Czarodziej;) No ja też będę śmigał, waluty na BP mam na 3 kolejne sezony więc i w tym też będzie obowiązkowo Ja moze rogala bo jeszcze nim nie grałem od premiery xd 1
galakty 3 322 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ja poczekam jeszcze sezon lub dwa i może wrócę, PoE2 odstawiłem w kąt i na razie czerpię radość z drugiego sezonu Last Epoch, więc nie chcę się rozdrabniać.
Spychcio 802 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Ja zdecydowałem i lece czarodziejem. Rozplanowałem już nawet moce z Bossów bo są opisane w patchnotach.
Rekomendowane odpowiedzi