Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No to raczej powinienes dobrze przetestowac na prawde, u mnie szły pamieci nawet 1900Mhz, Okazało sie że na pentli w SPEEDWAY 20loop na 1700Mhz wywala, koniec końców okazało, sie ze w pełni stabilne jest 1550Mhz co i tak było ponadprzecietnym wynikiem. Najcziesciej to jest 1300Mhz WIec nawet jakbys mial 1500-1600Mhz stabilnie to jest to na prawde dobry wynik. A odnosnie samego rdzenia, to jest tak dokladnie jak napsalem, nie masz sie co przejmowac, tak te karty najczesciej działaja. Wiadomo, że jak ja zwodujesz to mozesz liczyc na lepsze OC. Tak, ale bez ingerencji mozesz zapomniec o takich ustawieniach, oczywistym jest że jak dasz potezna chłodnice, wode, ciekły metal i najlepsze pady OC bedzie duzo lepsze. Ale tez jaki to jest koszt, trzeba miec wiedze, i tez troszczyc sie o taki uklad w sensie byc w miare przytomnym. Tutaj widzisz, wział, wsadził nowa/stara karte, nic nie ruszał ale wydajnosc dalej jest ok. -
Przez Kanzu · Opublikowano
Włącz OSD i daj screena z gry. Odpalasz to w 1080P na niskich i procesor przejmuje robotę zamiast karty, dlatego z FG jest gorzej. Ustaw wszystko na wysokie albo zmień na 1440p i wtedy sprawdzaj z frame generation. Tutaj gość bawi się ustawieniami i w 1440p max z FG ma po 100 klatek. Nie patrz cały czas na ten benchmark tylko obserwuj przy graniu. -
Przez trepek · Opublikowano
Kupiłbym ale Toyota bez hybrydy? Mogli tam chociaż eCVT dać. Tak to nie wiem... mam wątpliwości. Muszę to przemyśleć. -
Przez abudabi · Opublikowano
Dzisiaj w radiu Zet nawet o tym słyszałem. -
Przez bergercs · Opublikowano
1.6TDI jest dobry, oprócz padających Siemensów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi