Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Kandelabros napisał(a):

60 level wbijasz każdą postacią w około godzinę, idziesz w miejsce gdzie przywołuje się Azmodana, tam już zwykle jest kilku paladynów afk i jeden uruchamiający rytuał, zostawiasz postać i tyle. Wracasz za godzinę i wszystko.
Testowałem na koncie kumpla który dał się nabrać na Diablo 4, to nawet już ciężko nazwać grą, zero wymagań, zero zaangażowania, a paladynem "grasz" afk. :E

Nie no takie coś mnie nie kręci, wbijałem sobie normalnie.

I tak musisz twierdze porobić go Legiony tam wypadają, jakieś dungeony też. 

Opublikowano

Po takim hejcie tzn niezadowoleniu z D4 muszę powiedzieć, że Piekło mnie pochłonęło do tego stopnia, że nie chcę myśleć o sprawdzeniu Druida w POE2, po takim czasie rozłąki gra się wyśmienicie, nadal ma zapewne swoje bolączki ale jak na siekanie potworków przystało robi to znakomicie. Cały czas ciupie w D4 i póki co Diablo nie chce mnie puścić ze swoich rąk. Nawet Paladyn nie jest mi do tego potrzebny, spokojnie czekam na sezon 12 grając w 11, jak i na kolejne informacje o nowościach i nowej postaci w dodatku, który zakupię w późniejszym czasie.

:toast:

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Dimazz napisał(a):

teraz gram tym buildem jest OP. Nie bawię się w gemy czy jakieś maksowanie a i tak idzie dobrze.

Tylko broń przydałoby sie zdobyć podobno z Duriela leci. Robiłem dużo razy na piekielnych przypływach ale nie poleciała

To raczej nie z tego duriela będzie leciało, tylko tego co przywołujesz w jaskini. Ewentualnie za obole można wydropic.

Ja paragon 210, jeszcze mi trochę zostało żeby sezonowe zadania zrobić i pit100 a może ciut wyżej.

Opublikowano

Biegam buildem pod zeal, Czerwone Kazanie udoskonalony na maksa jest przekozacki :D Jasne, to tylko Eternal Realm, ale zabawa przednia. Trochę taki "glass cannon" build zrobiłem, nie narzekam. W sumie mogę już grać na U4, U3 wydaje się za łatwe, mam 168 poziom mistrzowski i tylko ostatnia kraina została do wymaksowania. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• W nowych Avengersach najzabawniejsze jest to, że Downey Jr. pasuje do Dr Dooma jak pięść do nosa. Bardziej bezczelnej decyzji nie można chyba było podjąć i nawet wśród dość fanatycznych miłośników uniwersum, wywołało to mieszane uczucia. Straszna tanizna, chyba że jakimś cudem potwierdzą się dzikie teorie, że grać go będzie ktoś inny, w ramach plot twistu. A jest masa aktorów, którzy w tej roli by się sprawdzili.   Marvela nadal czasem oglądam, ale już raczej w akcie desperacji, jak się nie chce człowiekowi szukać czegoś sensownego na już. Ostatnie kilka lat, w zasadzie tak od 2014-2016 roku, to okrutna bieda. I właśnie wspomniana desperacja. Przykład, Deadpool & Wolverine, gdzie twórcy starając się być na siłę śmiesznymi i po linii najmniejszego oporu sprzedając fanserwis w postaci wyciągania trupów z filmowych trumien, zapomnieli zrobić dobry film. Na luźne, płytkie popcornowe jednostrzałowce zawsze znajdzie się u mnie miejsce, ale Marvel już takich nie robi. Monetyzują w nieudolny sposób lata wyciskania z Avengers & friends ostatnich soków.
    • Hm, na FW mam jako obejrzane, ale patrzę na nazwę, obejrzałem trailer i kompletnie nie kojarzę. Zmieniłem na do obejrzenia. 😀 Trochę się nazbierało, heh. Chyba muszę zacząć nadrabiać.
    • Człowiek z Ziemi 2007 - film, który zaskoczy niejednego widza swoją treścią. The Man from Earth The Man from Earth 2007  
    • Algorytmy twarzoksiażki chyba ostatnio nasiliły poprawność. Co wejdę to wiecznie ściganie, karanie, ustawianie ludzi pod ścianą za pierdoły. Totalny odjazd. Ogólnie nie siedzę na tym portalu więcej jak kilka minut dziennie i nie generuję ze swojej strony wejść na tego typu znaleziska, tylko dosłownie przelecę z góry na dół by zerknąć po znajomych.    Generalnie mam ochotę usunąć konto FB bo zaczyna być rakiem gorszym od tiktoka.
    • Jakie to jest żałosne, że elektryki przy obecnych temperaturach tracą prawie połowę zasięgu. Przecież jakbym żonie w trasie powiedział, że co 200-250km musimy stawać na półgodzinne ładowanie to po przyjeździe do celu kazałaby mi papiery rozwodowe podpisać   https://elektrowoz.pl/testy/zimowe-zasiegi-aut-elektrycznych-przy-10-do-25-c-xpeng-p7-539-proc-deklaracji-tesla-model-y-tylko-35-36-proc/
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...