Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przedmiot z 4* poleciał z Goba, robiłem szczelinę z affixem " Ukryta zbrojownia", było sporo gobów, aż się zdziwiłem, przecież nie brałem z goblinami, a takowe mam kilka sztuk- wersje legendarne.

Mi poleciały 2 Mistyczne przedmioty ze skrzynki Azmodana, a mam 2/5 poziom, aktualnie 409/450, brakuje do 3 rangi.

obraz.thumb.png.d33ad9afe7287bef72556acda7335340.png

To przytłaczanie u maga to meh... ale liczy się drop:E

Póki co, to chyba w miarę fajny ring do buildu:
obraz.thumb.png.f42d9408a3afc5dd22cdbf959ca6d4df.png

edit

Fiolet z podmiasta

Spoiler

obraz.thumb.png.b1eb8e3930313a8dcdc634ef92d7c0d7.png

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

wszystkich najemników też warto powbijać na maxa bo później są dostępne od handlarza przydatne itemki

blizzard to dobrze przemyślał jeżeli w lutym da nową postać a przynajmniej ja bym tak zrobił.

Ludzie mają co robić, nagrają się paladynem w lutym następna postać a w kwietniu dodatek. Mogą długo utrzymać graczy przy d4 

Opublikowano
8 godzin temu, Dimazz napisał(a):

wszystkich najemników też warto powbijać na maxa bo później są dostępne od handlarza przydatne itemki

blizzard to dobrze przemyślał jeżeli w lutym da nową postać a przynajmniej ja bym tak zrobił.

Ludzie mają co robić, nagrają się paladynem w lutym następna postać a w kwietniu dodatek. Mogą długo utrzymać graczy przy d4 

Nawet mi się chce grać, mimo że zarzekałem się że nie wrócę :E 

Jakoś nabrałem ochoty, jest git. 

Opublikowano
9 godzin temu, Dimazz napisał(a):

Tylko żeby w lutym nie zaczynali nowego sezonu, bo ja się nie zdążę nagrać :E nawet jeszcze nie rozkminilem większości skrótów których używacie pisząc w tym wątku :E

Opublikowano

Póki co zrobiłem 95pit, ale 100 nie ma szans, sprawdziłem na YT jak to robią, to jest ok, mają lepszego farta w uświęceniu przedmiotów- ja dostałem sam szajs, w jednym przypadku zmienił mi stat na inny- były to legendarne buty, więc poszły do dziada. :sciana:

Do tego jeszcze wymagane unikaty można by trafić na lepsze ale kurde, póki co nic nie poleciało. 

Ogólnie mam za mały poziom gemów-2x 46 reszta nawet nie wbita na 46, widzę też, że ta Czarodziejka może spokojnie robić ponad 110 Pit ale to już wymagane stosowne wykończenia w buildzie i fart przy uświęceniu, a tego mi brak, do tego trzeba mieć kilka przedmiotów by móc trafić na szczęście przy uświęceniu, tak jak z unikatami jak i z mistycznymi, a to niestety nie jest takie łatwe. Ubiłem pierwszy raz Echo Lilith- bidulka nawet nie odpaliła skilla w 1 i 2 fazie, nigdy nie dotarłem tak daleko w swojej "karierze" w D4, podkreślam to jest wyczyn, że tak długo zabawiam w grze. 

Mój target to 100 PiT i skończenie sezonowych wyzwań i myślę, że będzie można zakończyć zabawę z D4.

Opublikowano

A mam pytanko początkującego, bo wbiłem 60 lvl, ale wg bulida z maxrolla punktów do rozdania jest 71, te brakujące 12 punktów dostaje za jakieś zadania w wątku głównym czy jak? Coś czytałem o jakichś zadaniach sezonowych ale nie bardzo wiem co i jak 😅 bo zakładkę z takimi zadaniami widzę ale nie widziałem tam nagrody w postaci ekstra punktów, to na normalu trzeba je przechdzic czy na wyższych?

Opublikowano (edytowane)

Proszę bardzo pod "U" na klawiaturze masz info co masz zrobić by dostać pkt, to są wyzwania sezonowe.

obraz.thumb.png.3d26ec498372c576ba3b13a2c9721111.png

@Godlike w tym dwa punkty dostaniesz za skończenie Skarbca Tygla na mapie na odpowiednim wymaganym poziomie.

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Nie musisz kończyć wszystkich wyzwań przed zrobieniem tego głównego, by odblokować wyższą rangę wyzwań, nawet jak masz moc na udrękę 2 to możesz spokojnie robić wymagany Pit/dół by wejść na wyższą Udrękę. 
Znajomy myślał, że musi robić po kolei zadania przed wejściem na udrękę 2- wyzwanie główne 4 poziomu wyzwań sezonowych, i się męczył niepotrzebnie na niższym poziomie.

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1
Opublikowano
38 minut temu, Reddzik napisał(a):

Póki co zrobiłem 95pit, ale 100 nie ma szans, sprawdziłem na YT jak to robią, to jest ok, mają lepszego farta w uświęceniu przedmiotów- ja dostałem sam szajs, w jednym przypadku zmienił mi stat na inny- były to legendarne buty, więc poszły do dziada. :sciana:

Do tego jeszcze wymagane unikaty można by trafić na lepsze ale kurde, póki co nic nie poleciało. 

Ogólnie mam za mały poziom gemów-2x 46 reszta nawet nie wbita na 46, widzę też, że ta Czarodziejka może spokojnie robić ponad 110 Pit ale to już wymagane stosowne wykończenia w buildzie i fart przy uświęceniu, a tego mi brak, do tego trzeba mieć kilka przedmiotów by móc trafić na szczęście przy uświęceniu, tak jak z unikatami jak i z mistycznymi, a to niestety nie jest takie łatwe. Ubiłem pierwszy raz Echo Lilith- bidulka nawet nie odpaliła skilla w 1 i 2 fazie, nigdy nie dotarłem tak daleko w swojej "karierze" w D4, podkreślam to jest wyczyn, że tak długo zabawiam w grze. 

Mój target to 100 PiT i skończenie sezonowych wyzwań i myślę, że będzie można zakończyć zabawę z D4.

Jak możesz zrobić 95 to 80 powinna iść dość gładko więc glyphy powinieneś mieć na min 70 wszystkie a one dużo zmieniają co do DMG czy wytrzymałości.

• Upvote 1
Opublikowano

@Dominix właśnie to zrobiłem zanim przeczytałem twój post, widzę, że build jest lekko zmodyfikowany, zapewne pod ten run co koleś zrobił 118 Pit, bo ma inne Gemy, więc ja te gemy sobie założę i je podniosę do tego 70 poziomu, widzę po tych gemach na 100 poziomie to x2 większy dmg od krytyka, póki co nie robiłem bo wszystko padało wraz z bossami.

@Godlike Graj póki co sezon ale możesz przejść fabułę podstawki jak i dodatku jak chcesz(jak posiadasz pierwsze dodatek), historia jak historia, teraz chyba nie ma jakiś wymogów że bez tego coś masz nie tak, że coś brakuje.

Opublikowano

A jeszcze pytanko odnośnie wiary, bo jak oglądam na yt czy patrzę na innych palladynow w grze to lecą i non stop kręcą młotami, a ja zakręcę z 5 razy i nie mam wiary, podbija się ja z itemow czy z tych paragonow czy jeszcze jakiś inny patent?

Opublikowano

OK dzięki, a te aspekty ja wydobyć/odblokować? Bo czytam, że niby u okultysty ale tam nie mam zakładki w ogóle żeby je wydobyć, szukam w necie coś na ten temat ale wszedzie w koło te same poradniki, a na karcie postaci też nie widzę tych aspektów