Reddzik 2 910 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, Misticzx napisał(a): Włączyłem ostatnio (po roku czasu) Diablo 4 moją Czarodziejką i ku mojemu zdziwieniu poziom gry został zwiększony. Normalnie uruchomiłem poziom Udręka, a bossowie są o wiele silniejsi niż rok temu na tym samym poziomie. Nie wiem dlaczego twórcy gry zmieniają siłę przeciwników mimo tego że gracz poziomu trudności gry nie zmienił. Co to za banialuki? Udręka 1 czy 4 nadal jest taką samą udręką, poziomem trudności, pewnie był balans w umiejętnościach i stąd wydaje się, że jest gorzej, nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem w D4 czy w D3. W Diablo 4 nie grałem bardzo długo i jak wróciłem nic takiego nie odkryłem, wszystko normalnie działa. Jedynie co się zmieniło to pewne aktywności. @galakty ja tam gram po polsku D2R, D3 po D4.
DITMD 821 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 15 minut temu, Dominix napisał(a): Beda dwa dodatkowe w dodatku. Może dojdziemy do poziomu d3 gdzie bylo ich sporo więcej. W D3 było ich chyba z dwanaście, o ile dobrze pamiętam, a przynajmniej w momencie kiedy w to ostatni raz grałem.
Reddzik 2 910 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jest 16 poziomów udręki w D3, ostatnio zainstalowałem gierkę, i tyle też pamiętałem od ostatniego razu. 1
galakty 3 920 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Te 4 udręki to i tak dla mnie za dużo, bez sensu.
DITMD 821 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Może dla ciebie, ale ja wolę pobiegać po mapie i bić mocniejsze moby zamiast siedzieć non stop w podziemiach. Torment 4 to żart, paska zdrowia u bossa nie zdążę zauważyć, a on już jest martwy.
galakty 3 920 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Aha i myslisz że Torment 10 by załatwił sprawę? Tu chodzi ogólnie o D4, a nie ile Tormentów zrobią Może być T2 i nie ubijesz obssa, mi chodzi o niepotrzebne rozdrabnianie tego.
Dominix 462 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wystarczy zrobić squish statow jak w wowie i zamiast bic po 1mil to tylko 1k Edytowane 1 godzinę temu przez Dominix 1
Mistrz zakonu Paladynów 835 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, Dominix napisał(a): Wystarczy zrobić squish statow Gdzieś w otchłani internetów widziałem że niby w lord of hatred mają to zrobić ale jak duży nie wiem Co najwyżej z bilionów na miliony. Edytowane 2 godziny temu przez Mistrz zakonu Paladynów
Rekomendowane odpowiedzi