Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
no i po co taki przytyk? prawdę napisałem, więc co cię kolego tak zabolało? -
Przez CryptTM · Opublikowano
Jak w temacie, szukam karty do projektu pseudo-retro, za jakieś rozsądne pieniądze, co by uzasadniło zakup tej karty zamiast RX6600. Niestety płyta nie ma ReBar, więc nie wrzucę tam też B580. Interesuje mnie tylko wersja Founders Edition, może ktoś się chce pozbyć, to poproszę PW -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jak zaisntalowałem ponad dwa lata temu Win11 to też użyłem skrypta... oczywiście stworzyłem punkt przyrwacania na początku, który nie zadziałał, i właśnie wyebało appę xboxa gdzie aktualizacji pada nie szło zrobić ponieważ błąd wyskakiwał. Wiem że to pierdoła i nie potrzebne, ale kolejny raz wyleczyłem się z takich skryptów. @wowo89 będę w domu po weekendzie to z ciekawości spróbuję. I nie żebym narzekał czy coś na Twój skrypt, ponieważ kawał dobrej roboty odwaliłeś, no ale taki niesmaczek trochę pozostał, a od tego czasu mi się formata nie chciało robić i żyję -
Przez skypan · Opublikowano
Wklej to jak puzle jak pisze @AndrzejTrg Na naklejce masz czas migawki/czas naświetlania "kliszy". 1000 to 1/1000 sekundy a 1 to 1 sekunda. B to ręczne otwarcie migawki jeżeli 1s to za krótko. Migawka jest tak długo otwarta jak trzymasz przycisk. W tym trybie najlepiej używać wężyka spustowego z blokadą wciśnięcia by nie było drgań przenoszonych na korpus w takcie trzymania przycisku spustu na aparacie. Piorun to synchronizacja z lampą błyskową. W spuście migawki masz specjalny otwór do wkręcenia takiego wężyka. W wycięciu pokrętła widać czułości (200/24) ASA/DIN, które odpowiadały czułości zamontowanej "kliszy" w aparacie. W dzisiejszej nomenklaturze jest to ISO Tak w uproszczeniu. ps. Zacna pucha. Mam ją. Swoje zarobiła -
Przez wowo89 · Opublikowano
faktycznie skrypt usuwa GameBar, w kolejnej wersji to wyłączę żeby nie kasował, możesz przywrócić bez problemu, zrób również to co pisałem wyżej w PowerShell -> restart PC -> odpal CMD jako administrator i wklep: reg add "HKCU\Software\Microsoft\GameBar" /v AllowAutoGameMode /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKCU\Software\Microsoft\GameBar" /v ShowStartupPanel /t REG_DWORD /d 1 /f znów uruchom PC -> włączy GameBara i pozwoli mu się uruchamiać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi