Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.02.2026 o 20:46, Reddzik napisał(a):

Ja dawno grałem, ale robiłem chyba 105 solo, tu by trzeba było mieć wymaksowane glify a nie wszystkie miałem na maks, do tego też uświęcenie i ogólnie itemki czasem nie były idealne ale idzie to zrobić.
Żeby sobie przypomnieć, muszę odpalić D4 i zrobić podejście ale wpierw i tak potrzeba trochu czasu na ulepszenie glifów na maks.

Itemki i jeszcze raz itemki 😉. Znaleźć coś dobrego z **** (☆) to nie taka prosta sprawa a weź to jeszcze ulepsz uświęceniem i żeby przyfarciło 😅

Opublikowano
W dniu 3.02.2026 o 01:20, Little Sun napisał(a):

Jak bardzo mocno bym nie pluł na M$ i D4 to konkurencja jest zawsze dobra. Także bawcie się dobrze a GGG niech czuje oddech na placach.

W dniu 3.02.2026 o 09:32, Dominix napisał(a):

Byl taki jeden ale chyba juz go nie ma ;) Ja S11 skonczylem, 12 chyba lizne troche bo wychodzi kiedy dodatek do WoW-a bedzie wiec raczej czasu na d4 nie bedzie i poczekam sobie juz do dodatku i wtedy sie wroci. PoE 2 chetnie ogram ale jak juz bedzie za free.

W dniu 3.02.2026 o 10:06, wrobel_krk napisał(a):

@azganJa np teraz już nie mogę grać w Diablo:) Może s12 coś zmieni
Czekam na te wielkie zmiany itemizacji które nigdy nie nadeszły:)
No i zdzierają z tych co już kupili poprzedni dodatek więc za pół ceny dopiero kupię dodatek:)

Poe2 w sumie też mi się przejadło

W dniu 3.02.2026 o 10:51, galakty napisał(a):

PoE2 i D4 trzeba grać na zmianę, inaczej każda z nich staje się męcząca po kilku sezonach :E 

Choć ja i tak na PoE2 już czasu nie mam, obecnie pogram może 1h dziennie, to wolę handhelda w łapę na kanapie niż slęczyć przed monitorem po 8h pracy.