azgan 1 210 Opublikowano wczoraj o 05:16 Opublikowano wczoraj o 05:16 W dniu 6.02.2026 o 20:46, Reddzik napisał(a): Ja dawno grałem, ale robiłem chyba 105 solo, tu by trzeba było mieć wymaksowane glify a nie wszystkie miałem na maks, do tego też uświęcenie i ogólnie itemki czasem nie były idealne ale idzie to zrobić. Żeby sobie przypomnieć, muszę odpalić D4 i zrobić podejście ale wpierw i tak potrzeba trochu czasu na ulepszenie glifów na maks. Itemki i jeszcze raz itemki 😉. Znaleźć coś dobrego z **** (☆) to nie taka prosta sprawa a weź to jeszcze ulepsz uświęceniem i żeby przyfarciło 😅.
azgan 1 210 Opublikowano wczoraj o 09:19 Opublikowano wczoraj o 09:19 W dniu 3.02.2026 o 01:20, Little Sun napisał(a): Jak bardzo mocno bym nie pluł na M$ i D4 to konkurencja jest zawsze dobra. Także bawcie się dobrze a GGG niech czuje oddech na placach. W dniu 3.02.2026 o 09:32, Dominix napisał(a): Byl taki jeden ale chyba juz go nie ma Ja S11 skonczylem, 12 chyba lizne troche bo wychodzi kiedy dodatek do WoW-a bedzie wiec raczej czasu na d4 nie bedzie i poczekam sobie juz do dodatku i wtedy sie wroci. PoE 2 chetnie ogram ale jak juz bedzie za free. W dniu 3.02.2026 o 10:06, wrobel_krk napisał(a): @azganJa np teraz już nie mogę grać w Diablo:) Może s12 coś zmieni Czekam na te wielkie zmiany itemizacji które nigdy nie nadeszły:) No i zdzierają z tych co już kupili poprzedni dodatek więc za pół ceny dopiero kupię dodatek:) Poe2 w sumie też mi się przejadło W dniu 3.02.2026 o 10:51, galakty napisał(a): PoE2 i D4 trzeba grać na zmianę, inaczej każda z nich staje się męcząca po kilku sezonach Choć ja i tak na PoE2 już czasu nie mam, obecnie pogram może 1h dziennie, to wolę handhelda w łapę na kanapie niż slęczyć przed monitorem po 8h pracy.
Godlike 957 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 17 godzin temu, azgan napisał(a): Itemki i jeszcze raz itemki 😉. Znaleźć coś dobrego z **** (☆) to nie taka prosta sprawa a weź to jeszcze ulepsz uświęceniem i żeby przyfarciło 😅. A weź mi nie mów, tyle mitykow co przemielilem żeby coś fajnego wszelo, a weszły może z dwa fajne uswiecenia na paladynie, to się wkurzyłem i czarodziejeke teraz koksze, może na niej jakieś fajne wejdą Ale teraz jak nią gram to faktycznie widać, że paladyn to koks, pity do 100 na lajcie sam robiłem i glify wbiłem samemu, a na czarce już ciężko i jak mam okazję to posilkuje się party. A tak swoją drogą jak wbijałem glify na palku to miałem 6 punktow na pit a na czarce mam 5, wie ktoś o co chodzi? Boskie dary oczywiście wrzucone bo te od balilea dają ten jeden ekstra punkt. Edytowane 20 godzin temu przez Godlike 1
azgan 1 210 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @Godlike dla mnie "iskierka" nadal najfajniejsza klasa w Diablo. Zobaczymy jak poradzi sobie tutaj nowa klasa władająca czarną magią lub magią krwi.
Dimazz 707 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu zobaczcie jaki jest temat aktywny i ilu ludzi gra, grało w tym sezonie dziesiątki godzin niektórzy nawet ponad 100. Ja też zakręcę sie koło setki a to wstęp przed kwietniowym dodatkiem i następnymi dziesiątkami godzin grania. Chciałbym żeby w końcu wydali PoE2 nawet jeżeli miałoby być płatne.
eNeSik 405 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 11 minut temu, azgan napisał(a): @Godlike dla mnie "iskierka" nadal najfajniejsza klasa w Diablo. Zobaczymy jak poradzi sobie tutaj nowa klasa władająca czarną magią lub magią krwi. Ja nia zaczynalem na start sezonu zeby sie nafarmic i czekalem czy Pallek nie bedzie mial "problemow", pozniej przeskoczylem na Pallka pobawic sie nim ale gdzies tam w serduszku - iskierka nadal wzywala Przedwczoraj zaczalem sie bawic HC i co? Oczywiscie iskierka Najprzyjemniejszy build i klasa jak dla mnie a i sama czarka ma dosc roznorodne i grywalne buildy
pijoter100 40 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Klasy z dodatku będą op, taka polityk blizzarda, palek już pozamiatał a Blood elf warlock będzie jeszcze mocniejszy. 1
azgan 1 210 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, eNeSik napisał(a): Ja nia zaczynalem na start sezonu zeby sie nafarmic i czekalem czy Pallek nie bedzie mial "problemow", pozniej przeskoczylem na Pallka pobawic sie nim ale gdzies tam w serduszku - iskierka nadal wzywala Przedwczoraj zaczalem sie bawic HC i co? Oczywiscie iskierka Najprzyjemniejszy build i klasa jak dla mnie a i sama czarka ma dosc roznorodne i grywalne buildy Paladyn od przyszłego Patcha już nie będzię takim koksem bo będą go "poprawiać". Oni zawsze tak robią w D4 że nowo dodana klasa jest OP żeby zachęcić do zostawienia u nich €.
eNeSik 405 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, azgan napisał(a): Paladyn od przyszłego Patcha już nie będzię takim koksem bo będą go "poprawiać". Oni zawsze tak robią w D4 że nowo dodana klasa jest OP żeby zachęcić do zostawienia u nich €. Nie musisz mi tego mowic. Tak naprawde juz wiadomo co mu zrobili i jaki nerf poszedl. I juz nawet zostal przetestowany. Po prostu zrownal sie z reszta jednak nadal jest bardzo silna klasa i ma bardzo silne buildy. To nadal bedzie top ale juz na normalnym, zrownowazonym poziomie. No i przezywalnosc tez robi swoje 1
Godlike 957 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, azgan napisał(a): @Godlike dla mnie "iskierka" nadal najfajniejsza klasa w Diablo. Zobaczymy jak poradzi sobie tutaj nowa klasa władająca czarną magią lub magią krwi. No fajnie się nią gra nie powiem, ale wbicie glifow od 85 lvl już jest mega trudne, palem doły robiłem 3 minuty w porywach do 5, a czarka doły 90 przy itemach niemalże identycznych jak w bulidach ni hu hu, a glify na 85 lvl każdy, tak czy siak ja robię pod szybka farmę podziemi czy mobów więc później pity 100+ mam gdzieś, ale glfiy na 100 chce mieć
eNeSik 405 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 17 minut temu, Godlike napisał(a): No fajnie się nią gra nie powiem, ale wbicie glifow od 85 lvl już jest mega trudne, palem doły robiłem 3 minuty w porywach do 5, a czarka doły 90 przy itemach niemalże identycznych jak w bulidach ni hu hu, a glify na 85 lvl każdy, tak czy siak ja robię pod szybka farmę podziemi czy mobów więc później pity 100+ mam gdzieś, ale glfiy na 100 chce mieć Dziwne, bo ja swoja wbilem 100lvle glifow a 90 biegalem na speedzie - cos chyba nie pykło Swoja droga, nawet jakbys wbil glify na 80 poziom i latal szybkie 80 to nie zmienia nic bo content T4 miazdzysz, bossy - miazdzysz. A kolejne cyferki w pitach nic tak naprawde nie wnosza do gry. Zwlaszcza w tym sezonie gdzie znerfili exp PITów i poza glifami - nie biega sie ich bo nic nie dają 1
azgan 1 210 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Godlike napisał(a): No fajnie się nią gra nie powiem, ale wbicie glifow od 85 lvl już jest mega trudne, palem doły robiłem 3 minuty w porywach do 5, a czarka doły 90 przy itemach niemalże identycznych jak w bulidach ni hu hu, a glify na 85 lvl każdy, tak czy siak ja robię pod szybka farmę podziemi czy mobów więc później pity 100+ mam gdzieś, ale glfiy na 100 chce mieć Dawaj mogę Ci pokazać jak moja to czyści 😉. Itemy + dobry build i jesteś nieśmiertelny 15 godzin temu, Godlike napisał(a): A weź mi nie mów, tyle mitykow co przemielilem żeby coś fajnego wszelo, a weszły może z dwa fajne Dlatego łatwo jest tylko do pewnego momentu bo później robi się ściana
Reddzik 2 974 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja przeszedłem na iskierce pod pusha pod właśnie doły. Ale póki co 106 nie zrobiłem, za słabo mi coś idzie. Nie mam siły kombinować.
azgan 1 210 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Ja przeszedłem na iskierce pod pusha pod właśnie doły. Ale póki co 106 nie zrobiłem, za słabo mi coś idzie. Nie mam siły kombinować. 106 to jest już wysoko, itemy T4 (☆☆☆☆) + farcik z uświęcaniem żeby ich nie przepalić i nie zrobić z tego złomu no i glify muszą być też wbite na 100lvl
Godlike 957 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, azgan napisał(a): Dawaj mogę Ci pokazać jak moja to czyści 😉. Itemy + dobry build i jesteś nieśmiertelny Dlatego łatwo jest tylko do pewnego momentu bo później robi się ściana Bulid jadę wg tego, https://maxroll.gg/d4/planner/sso020uc#1 Itemy w sumie to mam takie jak w nim, amu i hełm, trochę lepsze, temat uswiecenia pomijam bo mam wbite tylko hełm, zbroja i ring i tylko w ringu powiedzmy ze zbliżone.
azgan 1 210 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Bulid jadę wg tego, https://maxroll.gg/d4/planner/sso020uc#1 Itemy w sumie to mam takie jak w nim, amu i hełm, trochę lepsze, temat uswiecenia pomijam bo mam wbite tylko hełm, zbroja i ring i tylko w ringu powiedzmy ze zbliżone. Też mam ten i jest dobry tylko trochę poprawiony. On tutaj też nie ma maxa bo na tym buildzie to "iskierka" robi +57 a te itemy kończą się na czymś w okolicy 30-33. Jego tutaj też drop przystopował.
Godlike 957 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Będę w domu to podeślę zrzuty itemow. @azgan tak się bujam po Sanktuarium https://postimg.cc/gallery/hPC5W1Y/b9a197d5 Edytowane 1 godzinę temu przez Godlike
Reddzik 2 974 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu To jest mój osprzęt do walki ze złem w Sanktuarium. Iskiereczko moja, powiedz przecie, która z was jest najlepsza w świecie? Jak widać uświęcenie nie pomogło, raczej kiepskie, a nie mam siły żeby szukać kolejne przedmioty i przerabiać je po raz nty i liczyć na cud, nigdy nie miałem szczęścia. Piorun kulisty mam na 32lvl, więc raczej kiepsko ale jak piszę uświęcenie nie dodało mi żadnych bonusów. Spoiler by nie zaśmiecać tematu ilością screenów: Bazowałem na tym: https://maxroll.gg/d4/planner/k141v0qj#11 Spoiler 2 pary butów, te ze speedem ubieram jak coś robię innego niż doły, gdzie trzeba ganiać.
Rekomendowane odpowiedzi