Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Pewnie z pola/dworu, ale to Ty siedzisz przy oknie -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak producent daje możliwość montażu dysków 3.5" w piwnicy to takie coś nie przejdzie bo one też pasuje żeby miały dostęp do świeżego powietrza z wentylatorów na froncie, u mnie w piwnicy w 4000d aiflow taka kratka na 2 dyski jest fabrycznie (oczywiście ją wykręciłem) bo nie korzystam -
Przez AudRob · Opublikowano
Po pierwsze gościu to ty mi promili nie mierzyłeś Po drugie nikomu z forumowiczów nic nie zalatuje jak napisałeś smród to zalatuje gdzie indziej. A po trzecie nie każdy pije. Jednak @Kadajo ci chyba o Choroszcy pisał😊 -
Przez MJRegul · Opublikowano
Po raz pierwszy w życiu uruchomiłem GTA V Enhanced. Ustawiłem DSR w sterowniku NV na 4K, gra ze wszystkim na max co się da, 4K, RT, DLSSQ, FGx2 i ciągłe 100-120fps bez dla mnie odczuwalnego laka na klawa/mysz i pad. I powiem Wam, że ostatni raz grałem w GTA V z 5, może 6 lat temu i teraz jak się gra w "4K" z RT to mi szczęka opadła. Włączam kody na deszcz w nocy i podziwiam a później słoneczną pogodę nad ranem i jopie się w odbicia w kałużach DSR 4K + DLSSQ daje dużo ostrzejszy obraz niż natywne 1440p mimo monitora 1440p. Nigdy DSR też się nie bawiłem i MJĘ to troszkę zszokowało. Screeny zmniejszone z 4K na 2K i jakość siadła ale nikt tu się nie będzie tym jarał oprócz mnie Co ciekawe nie raz widziałem GTA V zmodowane na turbo ultra hiper RT i oczywiście standardowe RT zaimplementowane w grze przez R* ma się nijak do tego ale mimo wszystko w ruchu robi to wielką robotę, jakbym grał w inną grę. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Teraz zonwu siedzę na DDR4, nie pamiętam jak to szło, co tu można poprawić? sprzęt w sygnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi