Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w każdy sezon, ale jestem też ogromnym fanem lore, więc bardzo chętnie poznam fabułę:)) 

Oby było lepiej niż przy pierwszym dodatku.

Dodatek rozpoczynam Warlockiem, ale nie pod summony bo nie lubię.

Czysta magia i zniszczenie:glodny:

• Like 2
Opublikowano

W komentarzach pod materiałami już wojenki D4 vs PoE2 :E że się ludziom jeszcze nie znudziło.

No cóż, gry kierowane do zupełnie inne targetu, przy tym ile ja gram na kompie to D4 dla mnie oferuje za mało bo w tydzień spokojnie przegram 30-40h a ta gra mam wrażenie, że kończy się na 50h grania.

No ale spoko, zobaczymy, pograłbym może dla fabuły bo uwielbiam diablo lore, przeczytałem niedawno diablo wojna grzechu i było wypas.

A tymczasem czekam na nowy sezon PoE2 :glodny:

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, azgan napisał(a):

Czyli beda naprawiac ciagle bledy. No łaskawcy :E 

I odkryli, ze gra staje sie monotonna. No musze przyznac - bystrzaki

Gra oparta na sezonach, grindzie, min maxowaniu - staje sie monotonna? No chyba jak kazda tego typu gra? ;) 

Nie wazne ile zawartosci nie dodasz - przy grach sezonowych zawsze jest peak na start sezonu, pozniej spadek graczy i zostaja "spoceńcy" oraz osoby lubiący grind czyli ... monotonne granie :)

Blizzard ma tak naprawde juz tyle aktywnosci, ze powinien skupic sie na poprawie core gry, itemizacji, balansie, ekonomii. Oczywiscie wiele zmieni dodatek ale zeby sie nie okazalo, ze to wszystko jeszcze bardziej sie rozjedzie :D