Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, galakty napisał(a):

Masakra jak ta kampania się fajnie zaczyna, a potem masz jej dość XD Tak powolnej akcji to nie było nawet w PoE2 lol 

Mam te same odczucia, niezły początek ale im dalej tym gorzej. Totalnie przynudzający i spowalniający wszystko Lorat, do tego masa nudnych i na siłę wydłużonych aktywności opartych na bieganiu. Fabuła i dialogi totalnie nie nadążają za tempem rozgrywki.

• Upvote 2
Opublikowano
12 godzin temu, Dirian napisał(a):

Mam te same odczucia, niezły początek ale im dalej tym gorzej. Totalnie przynudzający i spowalniający wszystko Lorat, do tego masa nudnych i na siłę wydłużonych aktywności opartych na bieganiu. Fabuła i dialogi totalnie nie nadążają za tempem rozgrywki.

Jest tyle rozmów/tekstów których nie da się pominąć, a nie wnoszą totalnie NIC. I to bieganie/łażenie, ja i tak mobków nie biłem tylko na koniu jeździłem żeby szybciej było. 

Lorat to dno totalne, dawno żadnej postaci tak nie cierpiałem.

Za to CGI świetne. Kwestie z Lilith też mi się podobało.

Wbiłem wczoraj 70 lvl, powoli legendarki zaczynam zbierać i robię te War Plans. 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Lol to nawet ja takiego speedruna nie robiłem:o Wszędzie z buta:red:

Jak ktoś lubi...

Początek był fajny, ale potem chciałem to mieć za sobą. Beznadziejny dodatek jeśli chodzi o kampanię. Mechaniki ciekawe i całe szczęście. 

Opublikowano (edytowane)

Wpadłem na bossa, po zabiciu otworzyła się gratisowa szczelina, gdzie miałem dwóch bossów- pasywka z planów wojny.
obraz.thumb.png.7183a0e3cc8aae0ee0d8dd05c8ea5da7.png

I w tym leżu poleciał mi kolejny Mythic
obraz.thumb.png.9280a287e268f9f2b6e485755f55da2c.png

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano

U mnie lecą, ale teraz aspektów nie ma jak zrobić poza dropem, a żółte przydają się na crafting, można fajnie przetopić, ja tak zrobiłem z białego-common ancient na unikat ancient :) Przerobiłem też żółty na legendarny w kostce, usuwając i dodając nowe affixy.
W filtrze wywaliłem zwykłe niebieskie i białe, zostawiłem tylko poziomu 900, bo czasem trafi się dobry stat i może coś z tego wyjdzie, zaś żółtych póki co nie wyłączałem z dropu. 

Mi brakuje amuletów do seta, i nadal mam 5 miejsc na amu, nie mam 6. Ostatnio poleciał mi pierwszy unikat amulet, można też przerobić 3 unikatowe amulety + jakiś item unikat na unikatowy amu z danym aspektem.

Opublikowano

No chyba trzeba się przestawić, nie dropi mi w ogóle legendarek, trzeba używać kostki i materiałów.

Za to loot filter w końcu dodali... Jezus maria, w końcu widzę czy item pasuje do buildu czy nie xDxD 

Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Czy tylko mi praktycznie legendarki nie wylatują? Mam paragon 72 i praktycznie żadnych aspektów, nie leci nic, same żółte oO

Leciały w fabule. Potem polatałem godzinę po lochach i jaskiniach,zero legend.

Potem na hazardzie za 20 razem dopiero legendarny miecz.

Opublikowano

Ja dopiero 56lev i zacząłem bic mephisto ale mnie ubił z dwa razy i odpuściłem :D jutro kontynuacja i może zacznę end gamę żeby robić 70 i zacząć farmę. Kumpel ubił go na uberze i mówi że kończy a ja dopiero zaczynam xd może za miesiąc się uda to zrobić.